• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana iyigeceler yatsıyı kılıp yatayım .

divinity divinity bacım kilo durumun ne hiç çaktırmıyorsun :sus:

Ben yarın eksiye geçmeyi umut ediyorum inşallah .
Seni yenecem :halay:
Allah kabul etsin ortim
Hiç tartilmadim kılomdan haberim yok
Çok gitmese bile benim mide küçüldü daha az yiyorum bide bikac kemigimi hissettim
Güzel bir duygu :KK76:
canım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah:emir_bebek:

aeben aeben @Sarayca Ben geldim merak edilmek ne güzelmiş:))

Şöyle ki sınavıma çok az kaldı ben de gaza bastım ders çalışıyorum süreki dün gece çok geç bitti ders bugün de yeni bitirdim bi kitap var elimde o bitmeli sınava kadar bugün 80 sayfasını bitirdim ama 250 sayfa toplam ins yarın bitireceğim ama :)
Allah zihin açıklığı versin canım :KK200:

Allah kabul etsin ortim
Hiç tartilmadim kılomdan haberim yok
Çok gitmese bile benim mide küçüldü daha az yiyorum bide bikac kemigimi hissettim
Güzel bir duygu :KK76:

Allah bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin inşallah:emir_bebek:

Allah zihin açıklığı versin canım :KK200:
Aminn abla hepiniz benden yaşca büyünsünüz çoğunuzun evladı da okuyor hala Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah :)

Bugünkü menüm
Sabah : 1 bardak limonlu sıcak su
1 saat sonra 2 domates
1 şeftali
5 kayısı

Öğle :3 gibi yarım porsiyon köfte yarım döner ekmek yok
Salata

Akşam :8de 1 şeftali 5 kayisi

Su: 2.5 lt
Spor: 50 ip atlama
13286 adım
İp daha atlardim ama ayaklarım isyanlardaydi

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim
sabah 10 da
k.k. kadar peynir
az tuzlu zeytin
haslama yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği

öylen 1 de

nescafe
bir avuc koktey kuruyemiş
saat 4 de
1 fincan cay

aksam 7 de
bulgur pilavinin ustune 1 kepçe patates yemeği
5/6 dilim karpuz

gün icinde 2 lt su içiyorum
Akşama kadar iyi gitmiş, akşam olmamış

canım benim hosbuldum :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim üçüncünün bayabi hikayesi var rabbim hamdolsun nasip etti .
olmadi olmadi
üç yil sonra geldi simdide büyütüyoruz
evimizin nesesi iyiki olmus
rabbim seninde gönlüne gore versin inşallah
Amin inşallah canım

Sabah 10.30
Yarım simit
Bir haşlama yumurta
1 avuç peynir
1 salatalık
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

İkindi: yağsız salata ve pırasa yemeği
(Ehliyet kursu olduğu için bu vakit yemek zorunda kalıyorum 4 e gelmeden yiyorum gelince yine acıkıyorum ama yapicak bir şeyim kalmıyor karataya uymakta zorlanıyorum bu yuzden)

Akşam
1 seftali
1 çatal karpuz

40 dk orta tempoda yürüyüş
3 lt su
Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sanki

Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba

aeben aeben @Sarayca Ben geldim merak edilmek ne güzelmiş:))

Şöyle ki sınavıma çok az kaldı ben de gaza bastım ders çalışıyorum süreki dün gece çok geç bitti ders bugün de yeni bitirdim bi kitap var elimde o bitmeli sınava kadar bugün 80 sayfasını bitirdim ama 250 sayfa toplam ins yarın bitireceğim ama :)
Kolay gelsin baby

Yav arkadaş, turkiyeye gidince arada bir simit yerim dedim, 1 sefer nasip oldu. 2. Si yok. Resmen aşerdim sanki

Ya ben de normalde ekmek yemiyordum 4 yaşında kardeşim var karşımda yiyordu azıcık canım çekti . Aman yemeyin zaten susam felan derken baya kalorili o

Bu arada hanımlar ben çikolata krizi yaşayan bir kızdım şuan kendime çok şaşırıyorum . Başlayalı 5 gün oluyor ama hiç çikolata yemedim ay umarım bozulmaz. Cidden bu çikolata illetinden kilo aldım hep. öğrenci evinde kalıyorum adet olunca 1 saralleyi 4-5 günde bitiren biriyim hem de ekmeksiz sanırım bu benim için başarı olacak yarından sonra da tarçınlı süt icicem adeti dengelemek amaçlı . Tatlı ihtiyacını meyve ve hurmayla tamamlarim inşallah. Benim gibi olanlar var mı acaba
Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş

Back
X