• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya ben de normalde ekmek yemiyordum 4 yaşında kardeşim var karşımda yiyordu azıcık canım çekti . Aman yemeyin zaten susam felan derken baya kalorili o
Simit yemiyomda sanki normal mi besleniyom. Neler kaçırıyom bilsen. Simit yanlarında en masumları

Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş

Ay inşallah ya hep başladım yarım kaldı.Ama bu yaşıma kadar da 71.5 görmemiştim hani 68 görmüştüm en fazla. Şok oldum bu şokla veririm inşallah kilo

Simit yemiyomda sanki normal mi besleniyom. Neler kaçırıyom bilsen. Simit yanlarında en masumları

Ya o şeyler hepimiz de oluyor bugün çok zor tuttum kendimi doyamadım sanki bir turlu

Aşkolsun kızlar o kadar menü yazıyorum hiç yorum yok :63:
Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım :D:D:D:D:D

Şaka bir yana henüz sizleri tam tanıyamadıgımdan ( kilo -yaş- diyet tarzı- meta) o yüzden yorum yapsamda genel anlamda oluyor .:68:

Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana henüz sizleri tam tanıyamadıgımdan ( kilo -yaş- diyet tarzı- meta) o yüzden yorum yapsamda genel anlamda oluyor .:KK68:

44 yaşındayım canım 109,9 dan üç haftada 105,5 oldum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve iki haftadır oruç diyeti denen bir diyet şeklini deniyoruz

sen kaç yaşındasın ve kaç kilosun diyet şeklin nedir

günaydın kızlar,bu ara acayip yoğunluğum var, üstüne r..yakın,tartı artışa geçti,bende 3 kiloya yakın ödem olabiliyo bu dönemde:bicak:sabah yeşil çay demledim,içmeye fırsat olmadı,akşam eve gidince dukan şeysi yapayım diyorum,burası çok sıcak,dün bir ara nefes alamadığımı hissettim
geçmişe gideyim bakalım neler olmuş

44 yaşındayım canım 109,9 dan üç haftada 105,5 oldum diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve iki haftadır oruç diyeti denen bir diyet şeklini deniyoruz

sen kaç yaşındasın ve kaç kilosun diyet şeklin nedir
selam sara:KK24:ben de bu aralıklı oruç sistemini araştırdım hatta yapmaya çalışıyorum,kahvaltıyı atlayıp doğrudan öğlen ve akşam yemek yiyerek deneyeceğim,bakalım faydalı olacak mı,bugün başlıyorum,malum önümüz tatil dönemi,geç kalkılacak,sabahları midemin dolmasını sevmiyordum zaten,ben zayıflamaktan çok hormonların düzenli çalışması vs için istiyorum bunu,inşallah yapabilirim,sen nasıl yapıyorsun

Valla o iş içişleri bakanı olan gezegen bacıya aid , ben katılımı artırıp kaynaşmayı sağlayan motive bakanıyım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka bir yana henüz sizleri tam tanıyamadıgımdan ( kilo -yaş- diyet tarzı- meta) o yüzden yorum yapsamda genel anlamda oluyor .:KK68:
vay kaynaşma bakanım :KK36:senin tanımı kısalttım iyi olmuş mu:rolleyes:ilk sayfadaki çizelgeye yaşların eklenmesini şiddetle öneriyorum,bir sütun açılsın herkes yazsın böyle hep yaş mı soracaz,hatta iki sütun olsun biri biyolojik yaş diğeri hissettiğin yaş olma mı:KK70::KK70::KK70:

Ben varım. Nutellayi kaşıklayarak yerdim.
Tam karatay yaptım. Ağzıma yasak hiçbirşey sürmedim. Demekki isteyince oluyormuş
bana en çok kilo aldıran şey dondurma,test edip onayladım,karatay en güzeli,bu sıcak yaz günlerinde zor olsa da meyve ve dondurma yemeye direneceğim bakalım:duduk:

:KK70::KK70::KK70:senetmi imzaladım ben yorumluycam diye.:KK67:

Zaten yorumlarımız genel ve doğru olması üzeredir. Herkes içinden yapabilecekleri alır. Sayın kaynaşmayı artıran bakanım :KK74:

selam sara:KK24:ben de bu aralıklı oruç sistemini araştırdım hatta yapmaya çalışıyorum,kahvaltıyı atlayıp doğrudan öğlen ve akşam yemek yiyerek deneyeceğim,bakalım faydalı olacak mı,bugün başlıyorum,malum önümüz tatil dönemi,geç kalkılacak,sabahları midemin dolmasını sevmiyordum zaten,ben zayıflamaktan çok hormonların düzenli çalışması vs için istiyorum bunu,inşallah yapabilirim,sen nasıl yapıyorsun

bana diyetisyenim önerdi canım sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyorum saat 15 gibi bir kase cacık var akşam yemeğide saat sekizde akşam yemeği yiyorum bu kadar günde 3 litre su içiyorum spor olaak leslie yapıyorum

bana en çok kilo aldıran şey dondurma,test edip onayladım,karatay en güzeli,bu sıcak yaz günlerinde zor olsa da meyve ve dondurma yemeye direneceğim bakalım:duduk:

banada en çok kilo aldıran şey ekmek ekmeği bırakınca kilo verdiğimi biliyorum bu yüzden diyetisyenim iki dilim tam buğday ekmeği yiyeceksin demesine rağmen yemiyorum

Ne gülüyorum size varya çok tatlısınız çokta sıcak kanlisin
Sağol canım. Bazı mesajlara bende çok gülüyorum. Yaklaşımım çoğu zaman esprili olsun istiyorum çünkü gün içinde yorgunluk, stres çok oluyor. Biraz yumuşatıp tebessüm etmek, ettirmek banada karşı tarafada iyi geliyor.:KK74:

Çarşıya çıktıkça dondurma yiyorum. Hani şu külahta olan maraş dondurmasindan. Erken saatte yemeye gayret ediyorum.

Back
X