• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bana diyetisyenim önerdi canım sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyorum saat 15 gibi bir kase cacık var akşam yemeğide saat sekizde akşam yemeği yiyorum bu kadar günde 3 litre su içiyorum spor olaak leslie yapıyorum
Ben diyetisyen gitsem ve bana kahvaltı yapma dese orayı onun başına yıkarım. (Şaka tabi). Çok şaşırdım, kahvaltı arlanmaz canım. En güzel, en önemli öğün kahvaltıdır.
1 ocakta kızımla başladık.
Ben kahvaltımı yaptım, kızım yapmıyor.
Ben 15 kilo verdim, kızım 5 kilo bile veremedi

banada en çok kilo aldıran şey ekmek ekmeği bırakınca kilo verdiğimi biliyorum bu yüzden diyetisyenim iki dilim tam buğday ekmeği yiyeceksin demesine rağmen yemiyorum
Ekmeği burda sadece sabah yiyorum.
Almanyada haftada 1 yada 2 dilim yiyordum.
Banada iyi gelmiyor, çabuk acıkıyorum

Ben diyetisyen gitsem ve bana kahvaltı yapma dese orayı onun başına yıkarım. (Şaka tabi). Çok şaşırdım, kahvaltı arlanmaz canım. En güzel, en önemli öğün kahvaltıdır.

bencede kahvaltısız olmaz zaten dayanamdım geçen hafta iş yerinde bayılacaktım az daha bunu söyledikten sonra sabah yulaflı meyveli süt önerdi ona devam ettim iki gündür yulafıda bıraktım bir bardak süt bir tane meyve yiyorum yetiyor zaten haftaya bu liste değişecek öyle dedi kendileri :KK76::KK76::KK76::KK76:

Ekmeği burda sadece sabah yiyorum.
Almanyada haftada 1 yada 2 dilim yiyordum.
Banada iyi gelmiyor, çabuk acıkıyorum

bende çok seviyorum pilavla bile yerim o derece yani ama artık hiç yemiyorum neredeyse bir ay olacak demekki olmasada oluyomuş :KK28::KK28::KK28::KK28:

kahvaltı candır can, bende çok severim, en sevdiğim öğündür:kk77:

Ben şu evi toparlayım çıkayım çoçuklarla yegenimle ,arabanın muayenesi geçmiş eşim kızdı , araBaya biniyon ama bakmıyon diye :45: bugun ofise gidicem O işleri halletsinler bende yavrularla dolaşayım .

Bugun 4 günlüğün son günü ;)

Yarım cumaaa a dostlar tartı günüüüü :halay:

Ben şu evi toparlayım çıkayım çoçuklarla yegenimle ,arabanın muayenesi geçmiş eşim kızdı , araBaya biniyon ama bakmıyon diye :KK45: bugun ofise gidicem O işleri halletsinler bende yavrularla dolaşayım .

Bugun 4 günlüğün son günü :KK66:

Yarım cumaaa a dostlar tartı günüüüü :halay:
Hayırlısı olsun

banada en çok kilo aldıran şey ekmek ekmeği bırakınca kilo verdiğimi biliyorum bu yüzden diyetisyenim iki dilim tam buğday ekmeği yiyeceksin demesine rağmen yemiyorum
bana diyetisyenim önerdi canım sabah kahvaltısı yok öğlende kahvaltı yapıyorum saat 15 gibi bir kase cacık var akşam yemeğide saat sekizde akşam yemeği yiyorum bu kadar günde 3 litre su içiyorum spor olaak leslie yapıyorum
ekmek yerine çiğ kuruyemiş yemek daha iyi ,tabi abartmadan,bu zamanda tam buğday da olsa ekmekler hep katkılı,vücuda çok bi faydalı değil,ben de aramam ekmeği,ekmek,meyve yiyince çabuk acıkıyorum,senin sistem iyiymiş inşallah güzel sonuç alırız

Back
X