- 1 Aralık 2017

- 2.301

- 7.408

- 158

Ayyy çok mutlu oldum canım kaptanım dört gözle bekliyorumBi iki güne kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok mutlu oldum canım kaptanım dört gözle bekliyorumBi iki güne kuzum![]()
Hiçte kıyamam oy benim miyoşum noldu kim canını sıktı şöyle ekşiyim başına
Yenme kankii zaten tadım tuzum yok
Allah'a emanet yaşıyorum resmen bi de sen vurmaaaa![]()
![]()
Hiçte kıyamam oy benim miyoşum noldu kim canını sıktı şöyle ekşiyim başına![]()
O nası tarif kız
Bilmiyorum ki bebişimmm vallahi brokoli gibiyim sağlıklıyım çok şükür ama tatsız tuzsuzum.![]()
![]()
Tamam canım bende bilgilendirme için teşekkür ederim. Ne zaman istersen biz buradayızmoni bilgilendirme mesajı için teşekkür ederim ben devam edemeyecegim malesef daha fazla. Herkese cok cok kolay gelsin
![]()
Hmm brokoli hemde sarimsakli yogurtlu ne lezzetlii
Bilmiyorum ki bebişimmm vallahi brokoli gibiyim sağlıklıyım çok şükür ama tatsız tuzsuzum.![]()
![]()
![]()
Ahunur geçen aylarda annesini kaybetti fatmanurum , yeni yeni kendini toparlıyorAhu060812 ahum seni face burdan etiket yaptım dönmedin görmedin mi acaba
Şimdi listede adını gördüm donmudsun
Kiloları alıp bencileyin
Amin amin inşallahYok yok bu hafta listeye girdi, artık eti senin kemiği benimkilo versin bol bol
![]()
Sınavda başarılar inşallah güzel sonuçlar gelir ben de pazar gireceğim :)Slm.kizlr.
Memlekete.geldik.köyde.benm.hat.cekmiyor.yarin.sonawim.war
Sehir.merkezine.geldim.zannediyorm.hawa.degisimi.bide.salgin.warmis.ishal.kusma.ates.cok.kotu.olfm.tabi.bisyde.yiyemedim.dunden.beri.iyim..yeni.gelen.arkadaslar.hosgeldi.:)
Herkes.ins.istedigi.kilohedefine.ulasirr.
Yarin.sinawim.war.yolcluj.vitaraftan.cocuk.tamda.calisamadim.ins.iyi.olir.dua.ediniz.lutfenn.:)optm.hepinizi.
moni abla.haftaya ins.kilomu.bildirrim.burda.isim.war.yine.gelicem.gorusuruz.kizlrr
Başarılar canım.Slm.kizlr.
Memlekete.geldik.köyde.benm.hat.cekmiyor.yarin.sonawim.war
Sehir.merkezine.geldim.zannediyorm.hawa.degisimi.bide.salgin.warmis.ishal.kusma.ates.cok.kotu.olfm.tabi.bisyde.yiyemedim.dunden.beri.iyim..yeni.gelen.arkadaslar.hosgeldi.:)
Herkes.ins.istedigi.kilohedefine.ulasirr.
Yarin.sinawim.war.yolcluj.vitaraftan.cocuk.tamda.calisamadim.ins.iyi.olir.dua.ediniz.lutfenn.:)optm.hepinizi.
moni abla.haftaya ins.kilomu.bildirrim.burda.isim.war.yine.gelicem.gorusuruz.kizlrr