- 27 Temmuz 2016
- 3.487
- 16.667
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta listedesin kuzum, çok hakettinSuyumu içtim leslimi yaptım şimdide kahvemi içiyorum ohhhh mis![]()
Güzel memü zhremSabah
1 dilim kepekli ekmrk
Yumurta
1 dilim pastirma
1 kk peynir
2 bardak siyah cay
Ara
1 bardak yesil cay
Oglen
1 tas krav corbasi (bugday ispanakli yogurt corba)
Su
Aksam
Domates ve salata
1 tas oglenki corba
Ara
Kahve
Su 2 nbucuk lt
Bu hafta listedesin kuzum, çok hakettin
Cuma günü mıhteşem bi % ile şisteye gireceğinden eminim
Kimbilir bireyselde birinci olursun belkiazami dikkat et hala vaktin var
![]()
Sabah
1 dilim kepekli ekmrk
Yumurta
1 dilim pastirma
1 kk peynir
2 bardak siyah cay
Ara
1 bardak yesil cay
Oglen
1 tas krav corbasi (bugday ispanakli yogurt corba)
Su
Aksam
Domates ve salata
1 tas oglenki corba
Ara
Kahve
Su 2 nbucuk lt
Sagol abla, hedef 95kg kagit uzeri haha :))Güzel memü zhrembayram hedef kilon neydi kuzum
![]()
Yaptım valla.450 ip ekstra başka sporKendine fazladan yarım saat spor cezası verebilirsin :)
Ne yaptinkendime detox suyu yaptım gidip onu içeyim bari![]()

Kızının doğum günü kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu yılları olsuniyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasmiyim bence
k.v. dem döktürmüş
bugün büyük kizimin doğum günüydü
herkese hayırlı aksamlar
Kuzum bayram hedefini yazdın mıNe yaptin![]()
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Kızının doğum günü kutlu olsun canım, nice sağlıklı mutlu yılları olsun![]()
iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasmiyim bence
k.v. dem döktürmüş
bugün büyük kizimin doğum günüydü
herkese hayırlı aksamlar
ben az uzanıcam kızlar haber filan izlicem,lütfen paylaşımlar artsın denetim olsun ceza olsun ne bileyim,yaz diye mi sakin, gelmeyen kaçamak yapıyo demek kiyaptık da ne oldu,yemediğimiz bişey kaldı mı,herşeyin tadını biliriz,üstelik yerken de suçluluk duyarız,bakın burda bir kısmımız 40 lı yaşlardayız,ilerde bu kilolar sadece estetiğiğmizi bozmakla yetinmeyip sağlığımızı da mahvedecek,ağır yaşamları izliyorum arada,insan ne yaparsa kendine yapıyor,bunları kendime hatırlatıyorum aslında ha gelinim sen de duy hesabı
zamanında tıp doktoru kontrolünde metabolik balans diyeti bile yaptım çok iyi de kilo verdim,noldu neye yaradı,diyetin kitabını yazacak bilgiye sahibim,bir konuyu araştırmadan yapmam,teori var pratik yok
ohh kendimi de gaza getirdiğime göre aynen devambu arada hala çarpıntım var bu günleri unutma özlem
![]()
Bende menümü yazayım
Sabah
Yarım yeşil elma
13 tane kayısı çekirdeği
Öğle
Bir tabak bol limonlu ton balıklı salata
Ara
Bir tane sade activia
Bir şişe maden suyu
Bir nektarin
Ara