- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ortimhalımı aldın, gülw güle kullanasın , gözün alışır mortim zamanla üzülme
Hadi dondiyi bilmiyormuydunuz
Bip de biberin kısaltılmışı
Sen ne yiyip ne içiyon Mortim?
Benim artı hala gitmediya![]()
sen ye dondi
Teşekkür ederim canım darısı size insallahgözün aydın tatlı ejderha
![]()
Tamam yav ne kiziyonYettin artık. Iyiki senin kocan deyilim yav.
Halıların güzel sen fayansları değiştir..
Sen ve 6 da kalkmak. Benim suçum
neydi? Ben varken kalkmıyordun.( Bugün yer değiştirdik heralde, kitap okuyum dedim, mesajları zar zor bitirdim)

0.5 kilo daha vermem gerekliydi listeye girebilmek içinHadi hayırlı olsun ,
Bu hafta listeye girdinmi bi karışıklık olduydu sanırım ...
Kuzum yarın çok dikkat edip protein tüketirsen tartıya yansımaz. Ekstra spor da yapman lazımYa bugün beni affedin yüzde 90 akşam 1 dilim pasta yiyeceğim ama yemek falan yemeyeceğim arkadaşıma sürpriz doğumgünü yapacağız dışarda![]()
Kuzum yarın çok dikkat edip protein tüketirsen tartıya yansımaz![]()
Anlık tutamadım kendimi yedimDeryacım diyetisyen listesimi uyguluyorsun her öğün ekmekli ?
Canım ben her öğün ekmek yesem diyetisyen listesindeki gibi bırak vermeyi alırım bile heleki 2-3 dl ger öğün . Kızartma, dlndurma ,çekirdek bol ekmek , patates bunlar diyette az yahut hiç yenmeyecek şeyler![]()
Darisi başımıza inşallah. .kac kilo verdinAlışveriş yaptim. 38 beden etekler hep oldu. Üstlerde 40 beden hep bol geldi. . Öyle güzel ki . Nisan alışveriş ı yaptığım mağazalar dan 6 sene sonra aynı bedende aliseris keyfi güzeldi.Dönünce umarım veremeyecegim kilolarla dönmem
. Ve lütfen sevgili takımım hepinizi mezun olun. Mezun olunan kiloda alışveriş yapmak . bu beden Size olmaz diyen eşiniz é tezgahtara rağmen giyinip çıkıp bak oldu diyebilmek keyfi gibi yok .
Hepiniz in bu hazzı yaşamasını istiyormm
Kabine girip aynaya bakıp yazık !!Aman allahım deyip o etekler é pantolon lara giremedigm günleri hatırladikca atri bi keyif aldım.
Umarım yazdıklarım biraz motivasyonunuza yardimci olur. Kaçamak yapmadan istikarli bi takım yolculugunuz olsun. Herkse selamlar
![]()
Bu kadar olur, aynı benim bacıSağol ortim
İnşallah alışırım.. 4 senedir begenemediğimden almıyordum..nasip bu güneymiş aldım gitti
Benim yeme içme güzel gidiyor
Dün minicik kaçırdım 1 ayda ikinci kacamağim
100 ip atladim onun için extra
Pazartesi + çıkmıştım şimdi cuma kilomdan azıcık aşağıya indim
Yencem senisen ye dondi
![]()
Teşekkür ederim canım darısı size insallah
Tamam yav ne kiziyon
4 senede fayanslar için adamın saçlarını ağartirim
Allah'tan sadece beyazlıyor
Ya dökülürse
Derken banane beni çekecek bende boyleyim iste![]()
Sabah
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Öyle
Eriste çorbası
Yeşil mercimek
Ara öğün
1kupa bitki cayi
Akşam
Biraz cipsi yedim
1 bardak kola ictim
Kendi ipini kendin çekCezam var mi![]()
kendime detox suyu yaptım gidip onu içeyim bari![]()