• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

]~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

@miyaww__>>muaf
@Zhre_>>95
@guziss35>>muaf

@Monaalizza>>
Mor Vampirella Mor Vampirella >> 58
@Dumbledore>>74
@Ya habibi>>
Sarayca Sarayca >>59,4
Antepia27 Antepia27 >>105,5
@Ssy8491>>90
@vorones>>58
@divinity>>65
@Zerosima>>52
@evinizinmimari>>73
aeben aeben >>65
sara_28 sara_28 >>95
@gamze21>>64
@ozlemkartal>>95
@Deryagundz13>>
@dtdentist>>66
@Birumut55>>
@mavili38>>68

Kızçelerim:anne:
kurban bayramı hedeflerini belirtmeyenler belirleyip yazsın.:KK56:
:KK200:

Takım aslında baya kalabalık ama yoksunuz hanımlar .
Özellikle listeye girmek isteyen bayanlar bir kaç kişi hariç katılımınız yeterli değil bence :(.

IMG_2053.webp

Antepia27 Antepia27 sevgili rakibim sen neredesin kız uykucu güzeli bari sen gel böyle yarışın hiç tadı yok kazansam da kaybetsem de farketmiyecek çünkü yarıştığımız bile belli değil :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Uyandım canım birazdan yuruse cik cam İnşallah genelde burda yürüdüm dün Silifke merkeze gittik yenekti cezerye. Diyet güme gitti ama bugün bir protein yapıp toparlayacagum inşallah

Bencede fatma tatilde hem yürür hem kilo veririm dedin ortada menün yok katılımın yok :KK43:
Bak böyle azımli yarış arkadaşınıda bir daha zor bulursun :işsiz:

Canım genelde hergun çıktım yürüyüşe menulerim istediğim gibi duzenleyemedim

Canım hatirlarmudin takıma ilk geldiğim de 100alti olunca mevlum
Okutucam demiştim o adagimi yerine getirdim buyil

:KK51::KK51::KK51::KK51: en iyisi ben kendimle yarışayım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yaa taam taam çok çalışkan azimli hatunsun anladık seninle rekabet imiz 70 kadar pesindeyim veya peşimdesin:KK14::sinirli:

kızlar benim kendime koyduğum hedefim temmuz ayı bitmeden 100 kilonun altına inmek hedefime yaklaştım sayılır bakalım hedefime ulaşacakmıyım
ne

Ayyy ocakta o duyguyu yaşadım yaklaşık 20 sonra 100 altını gormustum
Çok güzel bir duygu:KK200:

geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım:cool:
menim minnak ejderyalayımm,
19_1521899120l.jpg

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
jw5_s_saxe2VRJbD0tbVgffBLWECaeoymx9jxpGXUkos0byF2YIWKXXRHzzYdXjEyZ_woAKfbtXapTB8fAgSsQHYytpobnjXI2lVcD8L83A1ZjxToovQjJHWNtfvqJLZ1fpJaQcl

gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
pfMjevB_sWnBvKHEra0h_FEHj9SIyVP58BIsCt4pl9oqJKIGTnYC0Zf6_QbJ2M2MIbdyfzLQNDM7UgIqkn0tAW2sMKogiVmVipI4FJfnnivpi4Wa85CvxjzihP3aF_h4N7slwVhG

çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
7vcgDJZzBhVUhTuBP-LgvdDmEqqTWG6r6E1swCx8Mt-kxPRQweU6u-pQL4-gZxLuNyRQNpoLhd9Wg-xpdMBYJwrudCZDZbZmmaRVgebxNOYcCb4kduqcIPWwSUHPfKE7dTkEY9TV

müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
Hh7ft4qWJxTfTaeB31W0u1Sh_Ctnelgmfh3e8wub5TKPHs82pGhAG1YoO985nRATzy48ExOv2NQx2dczdzd3mDvqNUJch_gH25USZCBM1ABR5SGoKjSIuO5WLakU7ejGxdVX6qEs

muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
:KK200::KK200::KK200:

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz:KK36:

:nazar::nazar::nazar:
o zaman dans:rapci:

:KK71:

Uyandım canım birazdan yuruse cik cam İnşallah genelde burda yürüdüm dün Silifke merkeze gittik yenekti cezerye. Diyet güme gitti ama bugün bir protein yapıp toparlayacagum inşallah

Canım genelde hergun çıktım yürüyüşe menulerim istediğim gibi duzenleyemedim

Canım hatirlarmudin takıma ilk geldiğim de 100alti olunca mevlum
Okutucam demiştim o adagimi yerine getirdim buyil

Yaa taam taam çok çalışkan azimli hatunsun anladık seninle rekabet imiz 70 kadar pesindeyim veya peşimdesin:KK14::sinirli:

ne

Ayyy ocakta o duyguyu yaşadım yaklaşık 20 sonra 100 altını gormustum
Çok güzel bir duygu:KK200:
Tekrar yaşaya bilirsin o duyguyu fatmam;)

Canım zeytini ve madensuyunu diyetisyen yazdı zeytini yemiyorum açıkçası ekmeksiz hoşuma gitmiyor nescafeye gelince çok sevmez hatta hiç içmesem olurdu ama oda yine diyetisyenimin menüme eklenmesiyle hayatıma girdi ama tok tuttuğu aşikar şekersiz ve Coffee mate siz içiyorum sade olarak şimdilerde içine hindistan cevizi yağı ekliyorum bir çay kaşığı tadını değiştirmiyor ama kokusu eh işte yalnız müthiş ter attırıyor :KK39:
Enteresan:confused:
Kuzum sen yinede nescafe yerine Türk kahvesi ya da filtre kahve tercih et, emin ol daha fazla faydasını göreceksinHoppa

Back
X