- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
İşte bunaBen bunu seviyom
Ayrıca sen kendine bak. Beni bilen bilir, istersem bayrama deyil, 1 haftada inerim o kiloya![]()
çıkarılırım inde göreyim hıh 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bunaBen bunu seviyom
Ayrıca sen kendine bak. Beni bilen bilir, istersem bayrama deyil, 1 haftada inerim o kiloya![]()
çıkarılırım inde göreyim hıh 
Ay iki bacı çok tatlısınız yavvİnşallah canım çok sağol
Valla şu hayatta imrendigim ama erindiğim için örnek almadığım tek insansın![]()
Özel olmasada hastanede sağlık için bir çok diyetisyene gittim kl hesabı ve listeyi eline verip gönderiyorlar .
Bazı özel kişiye özeller ise farklı yöntemler deniyorlar . Ama neye göre deniyorlar bilmiyorum .
Benim yaptıgım gördüğüm burda takip ettiğim kAdarıyla. En iyi yöntem hayat boyu uygulanabilecek saglıklı beslenmek geridi geçici çözümler malesef , karbondan çok eksik yahut çok az yenilen diyetler hızlı verdirselerde kalıcılıkları yok , geri geliyor çünki hayat boyu karbonsuz ve az yemeyle geçirilmiyor .
En iyi yöntem sürekli uygulayabilinecek ve biraz esnek bir diyet , evet kilo vermek uzun sürebilir fakat kalıcı kalıcı olur.
Özlem bacı yazmışya diyet kitabı yazacak kadar bilgim bar diye , aynen lakin bilmek değil uygulamak asllolan![]()
Akşam cıs yiyecegin için öncesinde iyi geçirmişsin .Dünkü menüm,
Saat 12,30
1 şiş tavuk ekmeksiz
salata
3 bardak ayran
Saat 16,30
1 limonlu soda
Yarım avuç ceviz
saat 20,00
1 küçük dilim pasta
1 sprite
1,5 saat yürüyüş
2 litre su
Saracım nacizane tavsiyem sabahlarına 1 dl tb. Ekmegi eklemenkelimesi kelimesine katılıyorum bende bir çok diyetisyene gittim fakat ilk defa bu kadar kararlıyım hayat boyu sağlıklı beslenmek en güzeli benim özel durumumdan dolayı biraz hızlı kilo vermem gerek belkide bu yüzden diyetisyenim böyle davranıyor çok tatlı bir bayan kendisi oda önemli olanın sağlıklı beslenmeyi başarabilmek olduğunu söylüyor ve bu kadar hızlı kilo vermemin de iyi olmadığını söyledi bu hafta oysa çokda hızlı vermiyorum aslında
Akşam cıs yiyecegin için öncesinde iyi geçirmişsin .
Bugun telafi edersin sen gelinim![]()
Evet o yüzden diğerlerine bişi demedim canımcım ama her şekilde granül kahve çok sağlıksız. Mis gibi türk kahvemiz barken içmesin yapay şeyleri.Monim diyet uygulaması diyetisyene göre değişiyor canım ...
Kahveye katılıyorum..Evet o yüzden diğerlerine bişi demedim canımcım ama her şekilde granül kahve çok sağlıksız. Mis gibi türk kahvemiz barken içmesin yapay şeyleri.![]()
Kuzum izinlerden Bahar'ımız haklı olarak çok hoşlanmıyor, o yüzden çok mecburi olmadıkça izne ayırmak istemiyorum. Cuma günleri kilo bildirebilirsen ve tabii ki kilo alıp takımı zor durumda bırakmayacakan listede kal. Paylaşımdan muaf olursun. Ne dersin, nasıl yapalım.?moni kaptanım önümüzdeki hafta tatili misafirlerim gelecek tatil yapacağız falan ben izin istesem 2 hafta olur muu
Hee, ister istemez burda vücudum çok şişiyorNapıyon almanyayamı saklıyon![]()
Inerimde onu listeye girdigim haftaya saklıyorum. Tekrar döndüğümde buraları sallayacağım diye atıp tutmuştumİşte bunaçıkarılırım inde göreyim hıh
.D.:
Sen bide 4 bacı biraraya gelince görAy iki bacı çok tatlısınız yavv![]()
Imkanin varsa zıpla tabi. 3 sene kadar bizimde vardi ama hiç zıplayamadım, dışardan görünüyordu. Ne kadar bahçe içinde olsadaBen bugun dılarda olacagım ama girmeye çalışırım takıma , ikiz yegenlerimi (12 yaş) tramboline götüreceğim bugun ..
Kendimdemi zıplasam ne ahaha.
Oyyyyy onu kıskanırım işteeeSen bide 4 bacı biraraya gelince gör
Oyyyyy onu kıskanırım işteeeSen bide 4 bacı biraraya gelince gör
Büyüklerde giriyor alan baya büyük 1 dönüm var herhalde . Lakin biz tesettürler için zorrr be bacım.Imkanin varsa zıpla tabi. 3 sene kadar bizimde vardi ama hiç zıplayamadım, dışardan görünüyordu. Ne kadar bahçe içinde olsada