• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik:KK43:
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada
Çok geçmiş olsun canım, hayat işte.

Çok geçmiş olsun canım, hayat işte.
Saol canim benim gerçekten monicim aynen dediğin gibi hayat iste okadar garip ki bir saat sonrasına bile plan yapamıyorsun buarada senden ve tum grup arkadaslarimdan ozur dilerim çok fazla paylaşım yapamadım ama artık azami bi şekilde dikkat etcem

Saol canım benim toparlanirim inşallah ya sadece yol stres felan biraz yordu ama tatilde dahil hiç abartmadım yani çok şükür bakalim inşallah bayrama kadar hedefin altına bile inerim
Buarada sizede çok geçmiş olsun sen de baya aksilik yaşamışsın tatilde ya hiç planladgmiz gibi olmuyo demi hayat mutlaka bi aksilik çıkıyor şimdi nasi gidiyo tatil az da kaldı döneceksin demi
Şimdi isim bitti pijamalarla oturuyorum. Doğalgazı açmaya gelecekler ama hala ses seda yok.
Vakit bitti sayılır canım, inşallah pazartesi yola çıkacaz

Aynen canım.. Ben epey çok karamsarlık yaşadığım dönem çok oldu. Tam bu son şansımız dediğimi anda Rabbim nasip etti.. Kızım şimdi 3,5 yaşında.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Bu arada 7. takımdayım listeye de girdim.. Kilo verip 2. düşünüyoruz. Bakalım inşallah olur..
Amin canım.
Allah hayırlı uzun ömür versin bebişine

aleykümselam ablacım nasılsın? Nasıl gidiyor. Ben de seni gördüm de girdim.. İş yerinde de okurken sayfa aşağıda açık bıraktım..

Nasıl gidiyor geri dönmüşsün.. diyete devam sanırım..
Hoşgeldin neslişim :KK19:
Amin canım.
Allah hayırlı uzun ömür versin bebişine
Abla Neslihan benim bu forumdaki en eski arkadaşlarımdan biri
İstanbul'da bulusacaktik kısmet olmadıya o arkadaşım işte :KK5:

Hoşgeldin neslişim :KK19:
Abla Neslihan benim bu forumdaki en eski arkadaşlarımdan biri
İstanbul'da bulusacaktik kısmet olmadıya o arkadaşım işte :KK5:

Hoşbuldum canımın içisi.. Seni takip ediyorum beraber listeye aynı hafta girdik umarım dereceklere de beraber gireriz. Arkandayım cnm..:KK200::KK200::KK60:

sorma canım ya nasıl denk geldi de üzüldüm anlatamam..:KK12:

Evet canım kısa bir aradan sonra burdayım :KK68:

Seni gördüğüme çok sevimdim ...

Saracım neslişle tanışıklıgımız uzun yıllara dayanır. Bildim bikeli hep bebiş istersi, bebiş özlemi okadar çoktuki bazan onu karamsar görürdüm çok kızardım :KK43:.
Hamdolsunki sabrının mükafatını aldı . İnşallah sen ve senin gibiler annelik duygusunu tadacak inşAllah .

İnşallah canım ara ara bende umutsuzluğa düşüyorum ama ya sabır ya Allah deyip ayağa kalkıyorum yapacak bişey yok

Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik:KK43:
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kayınpederine

Aminn inşallah bilmiyorum valla nasıl olacak bu sıralar sıkıntılı hep :KK51:
Nisan düğün arası gerçekten çok sancılı geçen bir dönem herkes herseyde söz sahibi oluyor her kafadan bi ses cikiyor ben çok yorulmuştum o dönem umarım bi an önce herşey yoluna girer musmutlu bi evliliğin olur tatlim

Nisan düğün arası gerçekten çok sancılı geçen bir dönem herkes herseyde söz sahibi oluyor her kafadan bi ses cikiyor ben çok yorulmuştum o dönem umarım bi an önce herşey yoluna girer musmutlu bi evliliğin olur tatlim

İnşallah öyle olur bakaalım kısmet

Back
X