Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi daha iyidir inşallahA aaa abla odem olacanbenim kiz kusmuş aglayarak uyandi, havalar cok sicak ya gunesten yada son zamandir 4 parmagini agzina sokuyor oguruyo acaba yinemi yapti uykuda bilemedim, 2 saat mizlandiydi ama anlamadim, onu banyo yaptirdim odasini havalandirip temizledim, anca yatarim basimda agiriyor yarin oglen isede gidecem of of. Ben odem olmimde kimler olsun.
Kuzum hayallerini düşün, şimdiye kadar yedik te ne oldu bize mutsuzluktan başka ne verdiBugün malesef diyet yapmadım bu aralar yapmak istemiyorum bana bi öneriniz varmi
AminnZaten turkiyede düğün sezonu yaz ayları
Yurtdışında ağustos sonu gibi başlar, mayis sonu gibi biter. Bizde hafta arası düğün olmaz. Bazı durumlarda cuma günleri yada p.tesi tatilse pazar günleri olur o kadar.
Allah hepimizi mutlu huzurlu etsin. Bir yastıkta kocayalim (kocatalim![]()
6 birine 6 birine ayrı ayrı yapmıştı vi.inanmiyoruuum.
Dün küçük oğlum dediki, imam sarığı 6 taneymis 5 tanesini büyük yemiş, küçüğe 1 kalmış. Anne nolur teyzeme söyle gene yapsın dedi. Bende teyzen deyil kuzenin yaptı, ara söyle yapsın dedim, çekindi aramadı. Sen niye bize sormadan döküyon![]()
Günaydın kızlar
Cuma kilom 79
Güncel kilom 78.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.75
Aslında pazartesiye göre baya iyi 79.4 cikmiistim yanılmıyorsam dün hiçbirşeyde yemedim ac gezdim ama sonuç bu yol felan da varya haftaya daha iyi olurum insmoni
Günaydın kızlar
Cuma kilom 79
Güncel kilom 78.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.75
Aslında pazartesiye göre baya iyi 79.4 cikmiistim yanılmıyorsam dün hiçbirşeyde yemedim ac gezdim ama sonuç bu yol felan da varya haftaya daha iyi olurum insmoni
bir kilo bildirimide benden gelsin
Geçen hafta : 104,7
Bu hafta : 102,4
Fark : - 2,300
Yüzde : 2,20
![]()
Vışşşşş anammm maşallah kizz![]()
sabit
54.7
![]()
Dünkü menüm pek menü denmez ama yine de paylşayım
Saat 12,30