• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_2061.webp

A aaa abla odem olacan :KK70: benim kiz kusmuş aglayarak uyandi, havalar cok sicak ya gunesten yada son zamandir 4 parmagini agzina sokuyor oguruyo acaba yinemi yapti uykuda bilemedim, 2 saat mizlandiydi ama anlamadim, onu banyo yaptirdim odasini havalandirip temizledim, anca yatarim basimda agiriyor yarin oglen isede gidecem of of. Ben odem olmimde kimler olsun.
Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi daha iyidir inşallah:KK200:
Kıvırma zehra döverim yok ödem falan:sinirli:

Zaten turkiyede düğün sezonu yaz ayları
Yurtdışında ağustos sonu gibi başlar, mayis sonu gibi biter. Bizde hafta arası düğün olmaz. Bazı durumlarda cuma günleri yada p.tesi tatilse pazar günleri olur o kadar.
Allah hepimizi mutlu huzurlu etsin. Bir yastıkta kocayalim (kocatalim :KK48::KK48:
Aminn:KK200:

:KK57::KK57:inanmiyoruuum.
Dün küçük oğlum dediki, imam sarığı 6 taneymis 5 tanesini büyük yemiş, küçüğe 1 kalmış. Anne nolur teyzeme söyle gene yapsın dedi. Bende teyzen deyil kuzenin yaptı, ara söyle yapsın dedim, çekindi aramadı. Sen niye bize sormadan döküyon:sopa:
6 birine 6 birine ayrı ayrı yapmıştı vi.
Onlar tabağın birine hiç dokunmamış
Üzüldüm şimdi keşke yeseymis
Yine yaptırırım inşallah madem sevmiş :KK68:

Günaydın kızlar
Cuma kilom 79
Güncel kilom 78.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.75
Aslında pazartesiye göre baya iyi 79.4 cikmiistim yanılmıyorsam dün hiçbirşeyde yemedim ac gezdim ama sonuç bu yol felan da varya haftaya daha iyi olurum ins moni moni

Gayet güzel canım
Yarım kg fazla
Eline bı yarim kiloluk birşey Alda bak:rapci:
Az değil yaniEn Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar
Cuma kilom 79
Güncel kilom 78.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.75
Aslında pazartesiye göre baya iyi 79.4 cikmiistim yanılmıyorsam dün hiçbirşeyde yemedim ac gezdim ama sonuç bu yol felan da varya haftaya daha iyi olurum ins moni moni

Gayet güzel canım
Yarım kg fazla
Eline bı yarim kiloluk birşey Alda bak:rapci:
Az değil yaniEn Büyük TÜRKİYE

insanın üzerine olmayan kıyafetlerin içine girmesinin verdiği zevk hiç bir yemekde yok kızlar buna inanın aynanın karşında insanın kendisini beğenmesi harika bir duygu ki ben kendimle barışık ve çok pozitif bir insanım ama bu halimi gördükçe dahada hırs yapıyorum ben ki sabahların uyanmamak için beş dakika daha uyuyayım diye saati gözlerken şimdi erkenden uyanıp sporumu yapıp duşumu alıyorum uyumaktan çok daha keyifli oluyor :21::21::21::21::21::21::21:

bu duygularımı sizlerle paylaşmak istedim :KK39::KK39::KK39:

Back
X