• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa tatile ciktim da bıraktım mi buraları diyeti sporu yinede yapmaya calisiyçrum
Senden vazgecmeyede niyetim yok okadar yarışlarda toz yutacaksın ki arkamdan oksureceksin:KK45:

Sert kayaya çarptın haciii:kızgın:

Ah nereden tanıdım seni falan deme:KK47:

Ayyy canım büyuk geçmiş olsun

Canım senin azmini ve disiplini ni tanidik
Eminim evindede aynı sekilde devam edecek sin

Sen Karadeniz terlersen biz Mersin de antep te ne yapalim:63::KK53:
Saolasin ablacım benim inşallah :KK200:

10. Takımın hatunları hep Temmuz ayında evlenmişler demek.:KK68:
Bizim de 22 Temmuz, bu sene 21 Temmuz'da o memleketine ben memleketime gittik:KK48:
Tüm kızçelerime, yuvalarında huzur, mutluluk, sağlık ve bereket diliyorum. Nice nice güzel yıllara inşallah.:KK200:

Aaaaa oyle mı bende 24 temmuz
Ne tesadüf :KK4:

Yaa tatile ciktim da bıraktım mi buraları diyeti sporu yinede yapmaya calisiyçrum
Senden vazgecmeyede niyetim yok okadar yarışlarda toz yutacaksın ki arkamdan oksureceksin:KK45:

Sert kayaya çarptın haciii:kızgın:

Ah nereden tanıdım seni falan deme:KK47:

Ayyy canım büyuk geçmiş olsun

Canım senin azmini ve disiplini ni tanidik
Eminim evindede aynı sekilde devam edecek sin

Sen Karadeniz terlersen biz Mersin de antep te ne yapalim:63::KK53:

nem çok fazla burada canım o daha kötü etkiliyo her taraf yapış yapış

seni tanıdığıma hiç pişman değilim olmakda istemiyorum sevgili rakibem :KK19::KK19::KK19::KK19:

Iyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak :oops::oops::KK19::KK60:

mutlu yıllar dilerim canım :KK36::KK36::KK36::KK36:

İyi geceler tazşye vardı yeni geldim eve ...

Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı

:-).

Avm de 1 ısıtık lahmacum ve pizza ama sadeca 1 er ısırık .
Avm ye kovonozda ayran aşı götürüp yedimm duy mortim duyyy @divinity

alışveriş merkezinde ayran aşı haaaa helal valla :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Allah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.
Böyle şeyler için canını sıkmaya değermi

sizede mutlu yıllar dilerim :KK36::KK36::KK36::KK36:

Tabi tabi çok istiyorsun yarın iyi bir ekşi gelmemi tamamen duygusal:KK45:

Ayy heyecanlıyım bugün dikkatliydim bakalim yarın ne olacak ödem artırıcı suda yaptım

Canım sporunda menunde malasef:KK17::cry:cok guzel:confused:

Ayıp olmasın kutlayayim bari:p

Canım gecmis olsun yaşı yaşımıza kilosu kilomusa yakın insanlar buralarda bulmak zor özletme kendini arada gel canım:KK200:

Canım biz dogme yani yarma diyorlar onunla süzme yigyoğ la yaparız tarhanasyi batıda yapılanları pek bilmem

Vay be ayran aşı ile AVM işte bunu ayakta alkislarim:KK9::KK9::super:

heeee çok istiyom tabi rakip de olsakda kilolu olup hasta olmanı istemem bikerem ben duygulu biriyim taam mı :63::63::63:

Ayy sara_28 sara_28 gitmiş uyumaya uykuda yağ yakacak hemen mende uyuyup yakmaya baslayayim:uykucu::confused:

Hepimize hayırlı geceler sevgili takımım

dün çok güzel bir gece geçirdik eşimle yemekti sinemaydı derken eve gelincede uyumak istedik :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Ay yazdıgım mesaj nere kayboldu ayol :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kaptanim beni izinli yazar mısın. Toparlanıp dönmek koşuluyla :KK43:

sen nereye gidiyon hani bayram hedeflerinin listesini sen tutacaktın :KK57::KK57::KK57:

Bugün malesef diyet yapmadım bu aralar yapmak istemiyorum bana bi öneriniz varmi

var diyeti bozma yapmak istemiyorum da ne demek kilolu olmak hoşunamı gidiyor hiç bişey için olmasa bile sağlığın için ideal kiloda olmalısın :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Günaydın kızlar
Cuma kilom 79
Güncel kilom 78.4
Fark 600 gram
Yuzde 0.75
Aslında pazartesiye göre baya iyi 79.4 cikmiistim yanılmıyorsam dün hiçbirşeyde yemedim ac gezdim ama sonuç bu yol felan da varya haftaya daha iyi olurum ins moni moni

tebrik ederim canım

İlk kilo bildirimi benden gelsin

Geçen hafta 69
Bu hafta 68,4
Fark 0,6
Yüzde %0,87

Tebrik ederim canım

Geçen hafta:68.7

Bu hafta : 68 :KK9:

Fark:0,7

Yuzde: %1.16

Geçen hafta çok.vermistim ama yeni başladım içindi. _700 Gr beni mutlu etti:KK24:
Herkese bol eksili gunler:KK19:

Tebrik ederim canım

iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedim:olamaz: o kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm:KK57:oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mu moni moni

Geçmiş olsun abla Allah kolaylık versin inşallah

Bende bildireyim kilomu,

Geçen hafta 55
Bu hafta 54
Fark 1
Yüzde % 1,81

Aslında daha az çıkardım bence ama sabah uyuya kaldım kalkar kalkmaz tartıldım lavabo bile gitmedim :D ama bence daha eksiğim haftaya göreceğiz artık farkı :))

Dünkü menüm pek menü denmez ama yine de paylşayım

Saat 12,30
1 şiş tavuk ekmeksiz
2-3 çatal salata
3 bardak ayran

1,5 litre su

1,5 saat yürüyüş
düğünde döktürdüm hiç oturmadım sanırım

Back
X