Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünüyorum da stres olduğum da abur cubur yiyorum hemenKuzum hayallerini düşün, şimdiye kadar yedik te ne oldu bize mutsuzluktan başka ne verdi
Hedefe ulaşınca yaşayacağın güzellikleri düşün![]()
Hahahhaha sinirlenince cok tatlisin abliss.Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi daha iyidir inşallah
Kıvırma zehra döverim yok ödem falan![]()
Sen evlimiydin canım ben seni bekâr sanıyordum
kaptanicem sen bilirsin.ben kendimi çok iyi hissediyorum.rabbim bana bu günleri gösterdi 100 kiloya kadar düştüm.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.2 çocuk bir kocayla bu kadar oluyo.
Elimden geleni yaparım.kaptanicem sen bilirsin.ben kendimi çok iyi hissediyorum.rabbim bana bu günleri gösterdi 100 kiloya kadar düştüm.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.2 çocuk bir kocayla bu kadar oluyo.
Nişanlıyım canım daha evlenmedim
Ben olsam bir daha evlenmemçocuk büyütmek çok zor
![]()
Öyle canm ben habibe tanıştığımda memnun oldumDaha benim gözüme evlilik zor geliyor çocuk hemen düşünmüyorum tabi kısmet ama bilemiyorum![]()
Çok güzel olmussunSen evlimiydin canım ben seni bekâr sanıyordum
kız ben 31 yasindayimSelam hanımlar geçmiş olsun dileklerinize cok teşekkür ederim burdan kopmam yaşı yaşıma kilosu kiloma uygun hatun dolu burasi 40 lar meclisi
Geçen cuma 110.2
Bugün 98.8
Fark 1400
Hayirli cumalar disari cikiyorumkosturma baslasin
Öyle canm ben habibe tanıştığımda memnun oldumr
Selam hanımlar geçmiş olsun dileklerinize cok teşekkür ederim burdan kopmam yaşı yaşıma kilosu kiloma uygun hatun dolu burasi 40 lar meclisi
Geçen cuma 110.2
Bugün 98.8
Fark 1400
Hayirli cumalar disari cikiyorumkosturma baslasin
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80
Fark 1.2