- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Benimde eşim giresun tirebolu dan
Kurbam Bayramı da ordayız inşaallah
Ne güzel canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde eşim giresun tirebolu dan
iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
domates
k.k.kadar peynir
zeytin
2 haslama yumurta
oylen 1 de
yarim fincan cay
neskafe
akşam 6 buçuk da
adana
salata
aci sos
3 lt su gün icinde
Inan canm ben 117 gordum bak şimdiki kilima boyum 1.70birax o kurtariyodu ama bugüne sukurEndokrin doktorum banada ameliyat önerdi ama ben ameliyattan korktuğumu diyetle zayıflayacağımı söyledim inşallah başarırım sende burda bizimle başaracaksın inanıyorum canım
Yarı hemseriyiz desene.sanmsun carsamba benBenimde eşim giresun tirebolu dan
Yarı hemseriyiz desene.sanmsun carsamba ben![]()
benim esimde çarşamba li canım benimYarı hemseriyiz desene.sanmsun carsamba ben![]()
benim esimde çarşamba li canım benim
k.v.dem espiyeli ve tirebolu cok yakin.
bizde giresuna gidecegiz bayramda
Demi ama uyuyunca geciyo en azından o açlık kriziBende acikinca yatanlardan en güzel yöntemmiss
![]()
Tebrik ederim tatlim nekadar cok kilo vermişsin baksana bence geri aldiklarini dert etme yine vereceksin eminim yeterki kendine inanYok bir tanem.2010 da mide kucultme ameliyati oldum.Ama sadece az yemek yetmiyor.Cok spor yaptim,aerobik yaptim,bisiklete bindim.Marketten ligt urunler alirken ligtlarin en dusuk kalorilosini okuyup aliyordum vs.
olabilir canım benim herkez taniyor orda birbirini k.v. dem karahan soyadliEspiyelisin demek en yakın arkadaşim espiyeli
Kendisi ayrica komşum olur
Akraba tanıdık cikarmissiniz![]()
Allah mesut etsin cnm.Omur boyu mutlukuklar dilerim.Benden sana nacizane bi abla tavsiyesi basta nasil alistirirsan oyle gider.Ev islerine yardimci olma,disari gezmeye gitme vs...Ben bunun sıkıntısını cok cektim.Ayda yilda bir arkadasinla bulustum bugun iki saat sonra nerde kaldin diye ariyor beni.Akil vermis gibi olmayayim ama mutlu olmani istedigim icin ablacin.Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))
Insallah cnm hep birkikte basaricaz.Ameliyat en son care zaten.vki 40 ve uzeri olmali ameliyat icin.Ama sen zaten cok guzel kilo veriyorsun hic gerek yok.Ben morbit obezdim yani olumcul obez.Denemedigim hicbirsey kalmamisti.oturdugum zaman gobegimle diz kapagimin mesafesi bir el basimi derler ya oyleydi.Kirdigim sandalyeler,cocuklarin donup donup uzayliymisim gibi bakmalari...Hic unutmuyorum 107 kiloyken sumo gurescine bile benzetip alay edip gulduler cocuklar.2.5 yil arastirdim ve ameliyat masasinda buldum kendimi.Ve hic pisman degilim, hicbir saglik sorunu yasamadim Hatta 16 yildir tansiyon hastasiydim o bile gecti ilaci biraktim.Keske daha once duysaydim da 10 yil 20 yil once olsaydim diyorum.Sakin yanlis canim bunlari seni ameliyata tesvik etmek icin yazmiyorum.En guzeli senin dr kontrolundd zayifliyor olman.Endokrin doktorum banada ameliyat önerdi ama ben ameliyattan korktuğumu diyetle zayıflayacağımı söyledim inşallah başarırım sende burda bizimle başaracaksın inanıyorum canım
Sagol cnm.Insallah hepimiz kilolarinizi vericez citir olucaz .Sizlerin destegiyle kendime inancim ve guvenim artti.Tebrik ederim tatlim nekadar cok kilo vermişsin baksana bence geri aldiklarini dert etme yine vereceksin eminim yeterki kendine inan
Yaş 31 kilo 102.5Aymem kiz Samsun'da akrabalar
Senin yaş kilo kac habibim![]()
Arkadaslar 82 kiloyum.Benim kiloma yakin kim var.Onunla yarissak daha zevkli ve azimli olur.