• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
domates
k.k.kadar peynir
zeytin
2 haslama yumurta
oylen 1 de
yarim fincan cay
neskafe
akşam 6 buçuk da
adana
salata
aci sos
3 lt su gün icinde

Menuye ne desem bilemedim
Gözüm Adana da kaldi .:KK11::KK47::KK47::KK47:karnım aç benim.
kiz uyusada ben yatsam:KK70::KK70::KK70:

Endokrin doktorum banada ameliyat önerdi ama ben ameliyattan korktuğumu diyetle zayıflayacağımı söyledim inşallah başarırım sende burda bizimle başaracaksın inanıyorum canım
Inan canm ben 117 gordum bak şimdiki kilima boyum 1.70birax o kurtariyodu ama bugüne sukur

Bugünkü menüm

Sabah: 2 dilim ekmek
2 kaşık menemen
Peynir zeytin
2 lokma çilek reçeli
3 bardak şekersiz çay

Ara: yarım lt yeşil çay
Tarçınlı zencefilli zerdecalli 1 kase yoğurt

Akşam : 1 kase ezogelin
1 kaşık pirinç pilavı
1 parça tavuk
2 sarma
1 tabak çoban salata
Karpuz
Şekersiz türk kahvesi

Spor :300 ip atlama
Su : 3 lt

Yok bir tanem.2010 da mide kucultme ameliyati oldum.Ama sadece az yemek yetmiyor.Cok spor yaptim,aerobik yaptim,bisiklete bindim.Marketten ligt urunler alirken ligtlarin en dusuk kalorilosini okuyup aliyordum vs.
Tebrik ederim tatlim nekadar cok kilo vermişsin baksana bence geri aldiklarini dert etme yine vereceksin eminim yeterki kendine inan

Pazartesi nikah işlemleri için gideceğiz ben evlendikten sonra kendi soyadımı kullanmaya devam etmek istiyorum bunu nikah başvurusunda mı belirtiyoruz kimlik çıkarırken mi bilginiz var mı bana yardımcı olsanız canlarım ablalarım :))
Allah mesut etsin cnm.Omur boyu mutlukuklar dilerim.Benden sana nacizane bi abla tavsiyesi basta nasil alistirirsan oyle gider.Ev islerine yardimci olma,disari gezmeye gitme vs...Ben bunun sıkıntısını cok cektim.Ayda yilda bir arkadasinla bulustum bugun iki saat sonra nerde kaldin diye ariyor beni.Akil vermis gibi olmayayim ama mutlu olmani istedigim icin ablacin.

Endokrin doktorum banada ameliyat önerdi ama ben ameliyattan korktuğumu diyetle zayıflayacağımı söyledim inşallah başarırım sende burda bizimle başaracaksın inanıyorum canım
Insallah cnm hep birkikte basaricaz.Ameliyat en son care zaten.vki 40 ve uzeri olmali ameliyat icin.Ama sen zaten cok guzel kilo veriyorsun hic gerek yok.Ben morbit obezdim yani olumcul obez.Denemedigim hicbirsey kalmamisti.oturdugum zaman gobegimle diz kapagimin mesafesi bir el basimi derler ya oyleydi.Kirdigim sandalyeler,cocuklarin donup donup uzayliymisim gibi bakmalari...Hic unutmuyorum 107 kiloyken sumo gurescine bile benzetip alay edip gulduler cocuklar.2.5 yil arastirdim ve ameliyat masasinda buldum kendimi.Ve hic pisman degilim, hicbir saglik sorunu yasamadim Hatta 16 yildir tansiyon hastasiydim o bile gecti ilaci biraktim.Keske daha once duysaydim da 10 yil 20 yil once olsaydim diyorum.Sakin yanlis canim bunlari seni ameliyata tesvik etmek icin yazmiyorum.En guzeli senin dr kontrolundd zayifliyor olman.

Tebrik ederim tatlim nekadar cok kilo vermişsin baksana bence geri aldiklarini dert etme yine vereceksin eminim yeterki kendine inan
Sagol cnm.Insallah hepimiz kilolarinizi vericez citir olucaz .Sizlerin destegiyle kendime inancim ve guvenim artti.
62 kiloyken oglumun arkadaslari beni ablasi zannediyorlarmis.28 beden dusuk bel kot pantolon sirt cantasiyla kucuk gosteriyordum.Cok ozledim o gunlerimi.Bu arada oglum 24 yasinda

Back
X