- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Tsk ederim cnm.Sende cok iyisin cnm.Saracim bireyselde birinci fark a gore mi yuzdeye gore mi seciliyor.Mantiken yuzde ama.Ben zaten deneme surecindeyimtebrik ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederim cnm.Sende cok iyisin cnm.Saracim bireyselde birinci fark a gore mi yuzdeye gore mi seciliyor.Mantiken yuzde ama.Ben zaten deneme surecindeyimtebrik ederim canım
Tsk ederim cnm.Sende cok iyisin cnm.Saracim bireyselde birinci fark a gore mi yuzdeye gore mi seciliyor.Mantiken yuzde ama.Ben zaten deneme surecindeyim
kimse kilo bildirimi yapmamış ben yapayım bari
Geçen Cuma : 102,4
Bu hafta : 100,8
Fark : 1,6
Yüzde : 1,56
moni @Antepia27 @aeben
Geçen hafta 68
Bu hafta 66.9
Fark 1.1
Yüzde 1.6
moni kaptan tam senin koydugun hedefi tutturdumm.
Laf aramızda dün tartıda daha az cikmisttim.
Nie böyle oldu anlamadım ama neyse genelde mutluyum![]()
Hayırlısı olsun kuzum benim sen yaparsın inanıyoruz sana ayrıca bizi ziyaret etmek mutlu eder öyle dusunmeÖyle oldu canım ablam, bayağı üzdü hattaTercih listem sadece tıplar olacak zaten.. Tutarsa ne ala , yoksa da seneye kalacak
![]()
Yemiyorum kaptanım hem sevmem yemek istesemde engelliyorum kendimi herkes sınır oluyor bana hem yemiyon hemde siskosun sen evde yiyon diyolar guluyom ne yapayim metibolizma calismiyor.tatlı ve abur cubur benim kilo alma sebebim. Sevmeyenleri ayakta alkışlıyorum
Canim kardesim onlari yeme cok kalorili hicbir faydasi olmaz normal kahvalti et hem saglikli hem daha az kaloriiliEsim bana kahvaltilik gevrek getirmiş sabahları yemem için.ona başladım.içinde yok yok güzelmiş.
Zaten tüp bebek hastasiyim takipliyim ara vermiştim düzenim bozuldu şimdi doktordayımgeçmil olsun canım doktora gitsen bir ayda üç kez regl olunurmu
Zaten tüp bebek hastasiyim takipliyim ara vermiştim düzenim bozuldu şimdi doktordayımgeçmil olsun canım doktora gitsen bir ayda üç kez regl olunurmu
Amanınn çok geçmiş olsun .![]()
hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu
peki o fark ne zaman belli olacak
çok geçmiş olsun canım
hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat etbende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde
unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem
![]()
Aaa çok geçmiş olsun canım kızına![]()
Ayyy canım geçmis olsun
Heee aynen oo dediklerin i çok yerim bekle
Ayyy kaptanim senin eline saglik
Sana bişey demem de
Şu dünkü çocuksara_28 saraya ne oluyor
Geçmiş olsun canım
Hepinizden Allah razı olsunCok
Cok gecmis olsun cnm
Ablam bende pko var ondan düzensiz oluyodu zaten 2 senedir rahattim düzenliudi INŞAALLAH kötü bişey çıkmazAyy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini
Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah
Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim
Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel
Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim![]()
Aminnnn minim benim ❤❤❤Canım ya, rabbim kolaylıklar versin.Çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
![]()
Aminnnn monim benim ❤❤❤Canım ya, rabbim kolaylıklar versin.Çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
![]()
Aminnnn monim benim ❤❤❤Canım ya, rabbim kolaylıklar versin.Çabalarını boşa çıkarmasın inşallah
![]()
Annaaaaa yasomm ablam burda . Gelmiş hoşgelmisssmenümü vereyim
sabah7.30
bir haslanmış yumurta 4 zeytin yarım domates küçük parça kaşar yarım dilim ekmek tam bugdağ
ara 10.30
isrra üzerine türk kahvesi orta
öğlen12.30
yarım kase ezogelin çorba yarım porsiyon taze fasülye ve yoğurt küçük dilim ev keki
akşam17.30
eve gelince çok acıktım kabak yemeği bir tabak yoğurtlu
2.5lt su spor gene yok![]()
![]()