• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20180803_112521.webp
bugünkü son halim sabah 7 30 daki kilom

Amanınn çok geçmiş olsun .:KK43:

hakketti ama değilmi canım o saatte yemek yenirmi çok acıktıysan iç bir bardak su yat uyu :KK39:

peki o fark ne zaman belli olacak :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

çok geçmiş olsun canım :KK60:

hayırlı sabahlar sevgili rakibem bugün azami dikkat et :KK19::KK19::KK19: bende nasıl rakipsem ye kız ye boş ver dikkati mikkati hatta bu sabah nohut yokmu şöyle güzel bir dürüm recai amcamıydı neydi ondan getirt hemde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: unutmadan gece yatmadan öncede yağda pirzola kızart protein ya o bakımdan olmadı iki yumurta kır tereyağına ohhh mis taam mı tatlı rakibem :KK5::KK5::KK5::KK5:

Aaa çok geçmiş olsun canım kızına:KK200:

Ayyy canım geçmis olsun

Heee aynen oo dediklerin i çok yerim bekle

Ayyy kaptanim senin eline saglik
Sana bişey demem de
Şu dünkü çocuk sara_28 sara_28 saraya ne oluyor

Geçmiş olsun canım

Cok

Cok gecmis olsun cnm
Hepinizden Allah razı olsun
Çok sagolun

Ayy canım menimde kilo verirken yaşadığım tek sorun düzensiz reglerdi kilo vermeden önce günü gününe olur çok duzenliydi sonra o duzensizikten sonra karşıma menopoz olarak çıktı
İnşallah sende olmaz
Dr 40 kilo vermiştim kilo değişimin hormonlarını etkilemiş demişti
52 regli olduğumu biliyorum
Dikkat et kendine canım
Diyetisyen le devam et kilo seruvenini

Canım bu yuku bu ağırlığı biz taşıyoruz ve en çok etkilenen biziz kimse için değil kendimiz için yapacak inşallah

Canım menim tel kayboldu bütün no gitti senin no ondan yazamadım banada bı ara bir merhaba de kaydeyim

Ooo canım sen bizim küçük kardeşimizin sin herzaman bekleriz ablalarini ziyarete gel

Vayyy rakibemmm harikasın kutlarım canim:KK9::KK9::KK9:
Ablam bende pko var ondan düzensiz oluyodu zaten 2 senedir rahattim düzenliudi INŞAALLAH kötü bişey çıkmaz

menümü vereyim
sabah7.30
bir haslanmış yumurta 4 zeytin yarım domates küçük parça kaşar yarım dilim ekmek tam bugdağ
ara 10.30
isrra üzerine türk kahvesi orta
öğlen12.30
yarım kase ezogelin çorba yarım porsiyon taze fasülye ve yoğurt küçük dilim ev keki:KK22:
akşam17.30
eve gelince çok acıktım kabak yemeği bir tabak yoğurtlu
2.5lt su spor gene yok:KK42:
Annaaaaa yasomm ablam burda . Gelmiş hoşgelmisss:halay::KK60::KK74::KK74:

Back
X