• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah canım Ramazan'ı şerifte n önce gittim 115 kilo olmuştum son kontrol ünden sonra dikjad etmeyip 4 kilo alarak gittim utandım şimdi 10 kilo verip gitmeyi planlıyorum bayramdan önce inşallah hedefine ulaşır kas yağ oranına baktiririm bide dediklerinden çıkmamam gerek pek akıllı bir hasta değilim bu sefer daha kararlı gidicem insallah

Merhaba canım hoşgeldin

Git canım burda bende sana destek olurum istersen birlikte başaracaz inan buna

Menu baya sağlam ya dedim yaşı çok genç metabolizma yaakar die mı,böyle güzelllll
Bi diyet listesi verdi doktorun
Yanlış anlama 44 de çok genç:super:
Ben 20 li yaşlarda.mi acaba dedim

He he çevir kazı yanmasın :KK70:

Diyetimde abartılı 20 li yaşlardaki birinin yakabileceği kadar kalorili bir şey yok uzun uzun yazmam gözüne çok görünmüş olabilir muzlara gelince netten bak istersen muzlu tarçınlı süt metabolizmayı hızlandırırmış :KK39:

Diyetimde abartılı 20 li yaşlardaki birinin yakabileceği kadar kalorili bir şey yok uzun uzun yazmam gözüne çok görünmüş olabilir muzlara gelince netten bak istersen muzlu tarçınlı süt metabolizmayı hızlandırırmış :KK39:
Saracım hiç aklını karıştırma canım diyetisyen ne dediyse yap ;)
Baskül sana cevabı verecektir ;)
Sende ona göre hareket edersin;)

Abla ne yersen ye ben geç saate karşıyım.
Sen zaten gayet dikkatlisin.
Önceki menulerindede kahvaltı olmamasını tuhaf buldum

Yorumladığın için teşekkür ederim canım
Kahvaltı olmaması başlarda sorun oldu ama sonra alıştım ve iyi kilo verirdi bana

Şimdide böyle dur bakalım sonucu hep birlikte görecez bide bakmışsın işe yaramış bütün topik muzlu süt içiyoruz

Beslenmeyle ilgili bölümü:
Yaptıgımız diyet ne kadar normal beslenmemize yakınsa , verilen kilo o kadar kalıcı olur...
Tabi kilo verimi daha uzun zaman alır lakin kalıcılıgı kısıtlı diyetlere göre daha fazladır.

Senin bünyen gibi yemeyle değilde sporla kilo verenlerin ise sporu hayatlarından çıkarmamaları lazım:KK66:

Özetle: sağlıklı beslenmeyive hareketli yaşamı hayat tarzı yapmadıgımız müddetçe tekrar kilo almaya mahkumuz malesef:KK43:
Işte kasdettigim buydu Antepia27 Antepia27

Yorumladığın için teşekkür ederim canım
Kahvaltı olmaması başlarda sorun oldu ama sonra alıştım ve iyi kilo verirdi bana

Şimdide böyle dur bakalım sonucu hep birlikte görecez bide bakmışsın işe yaramış bütün topik muzlu süt içiyoruz
Ay olur tabi, niye olmasin. Muzu zaten çok severim ama korkarak yiyordum

Benim bünye diyetlere alışık ya ben veremem böyle güzel.menuler.ile :KK53:
Öncede veriyordum yaş 30 gecince
eskisi kadar çabuk veremiyorum
Sen diyetisyeni uy
Gayet başarılısın:nazar:

Gezegen abla:KK70: babane sen de benden 1 yaş büyükmüşsün apla diyim bariii :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kııız ne demek istediğini şimdi anladım.:KK70::KK70::KK70:kahkahayı patlattım, eşim şaşkın şaşkın bakıyor. Çay içiyordum, içemedim.
Özür dilerim sara_28 sara_28 .
aeben aeben niye ortalığı karıştırıyon:KK70::KK70:

Back
X