• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar menü vereyim
Sabah 1salkım siyah üzüm 1dilim karpuz
Ara 2tane hurma 4tane badem
Akşam 20.30 4parça tavuk küçük
3kaşık bulgur pilavı
3kaşık yeşil fasulye
moni moni Antepia27 Antepia27
Su 1,5litre
Spor yok malesef:KK43:
Zeynep hanım menünüzü yorumlayım iznin olursa sabahleyin şekeri dayamışsın vücuduna öğlen yok akşam fena değil ama salata ve ayran tavuk yeseydin pilav yemezdin daha doğurucu olurdu.

Bende menümü yazayim kaç gündür cıslar var diye yazmadim.
Sabah7.30
Maydonozlu peynirli omlet 3 zeytin yarim dilim tb ekmeği küçük domates
Oglen12.30
Bugün yemekler hep karbonhidrattı bende tekini seçtim sebzeli şehriye çorbası ictim
Ara14.30
Şekersiz nescafe sütlü
Aksam18.30
4 köfte salata ve ayran
2lt şu spor yok:bicak:

Menu veriyorum
Sabah
2-3dlm tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2lokma biber dolması

İkindi
10 fındık
3 hurma
1 bardak süt
2tane dolmanın kabuğu içini oğlana durum ettim

Akşam
1 kase yoğurt

Şu 2.5 lt civarında
Spor 40-45 dk yürüyüş

gezegenfeza gezegenfeza sara_28 sara_28
Munu süper canm:KK76::super::super:

Saracim @aeben sana bir fikir sunmuştu köfte yiyeceğin zaman köfte büyüklüğünde kiymaları soğanla harman edip baharatlaydık dolmalara doldurabilirsin princsiz nefsinde körelir.

Ne oldu saracik hassas bir dönemdemisin ?:110:

Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......

İlgilendiğiniz için sağolun kızlar iyiki varsınız :KK200:

3kaşık bulgur pilavı
3kaşık yeşil fasulye
Su 1,5litre
O vakit 9

Bende menümü yazayim kaç gündür cıslar var diye yazmadim.
Sabah7.30
Maydonozlu peynirli omlet 3 zeytin yarim dilim tb ekmeği küçük domates
Oglen12.30
Bugün yemekler hep karbonhidrattı bende tekini seçtim sebzeli şehriye çorbası ictim
Ara14.30
Şekersiz nescafe sütlü
Aksam18.30
4 köfte salata ve ayran
2lt şu spor yok:bicak:
Işte örnek menü
Spor - 1
Puanın 9

Sanırım herşey üstüste geldi ev taşıma tamirat konusu fındık toplama iş yerindeki yoğunluk diyette cabası olunca sinirlerim yıprandı heralde herşeye heryere yetişmeye çalışıyorum olan bana oluyor......

Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versin

Üzülme mortim 300 gr da iyi hiç verememek yada artı çıkmaktan iyidir :KK66:
Birde takdik değiştir hafta sonları az gevset ipi yahut bir öğün fazla ye, bi

afferim vampirallam:KK200::KK9:

Hayırlı olsun vampirim :nazar::KK200:

12.000 adım atmışsın , daha ne sporu yapacan

işemi başladın bitanem hayırlı olsun kuzum ben okadar geri kalmışımki sen hala okuyorsun sanıyom yaşlandım iyiceeeee:KK71::rolleyes:

Hayırlı olsun canım

Kahvaltı muzda yapilmis güzel menü canım kutlarım

Hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim hepinize imzamı attım yakında başlarım evrak toplama işi çok yordu iki gündür koşturmaca oldu :)

Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlen:KK200:

:KK200::KK200:

Ekmeğine bişey demiyorum canım onun dışında güzel bir menü afiyet olsun ama kilo olmasın :KK39:

Bu arada benim canımda biber dolması istiyor her pişen yemekten biber dolması kokusu alıyorum bayramda iki gün serbestsin dedi diyetisyenim bir tane biber dolması yesem nolur ki :KK51:

Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor

olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum :KK42:[/QUOTE]

Fatmacim az yiyorsun kilona göre akşamları sebze yemeği ye bari yoğurtla kilo verirsin ama az yersen kaslarından kaybedersin yağdan degil.:KK200:

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım
Bilmece gibi yazmışsın fatmam
Ekmek 2 dilimmi 3 dilimmi:KK53:
Yürüyüş 40 dakikamı 45 dakikamı?

10 veriyimde yıldız versemmii vermesemmi:KK70::KK70:

Gül nine:KK45:yaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

3kaşık bulgur pilavı
3kaşık yeşil fasulye
Su 1,5litre

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Munu süper canm:KK76::super::super:

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik:KK200:

Olduğu kadar canım. Kendini yıpratma, varsın 2 gün geç olsun. Allah can sağlığı versin

Haklısın canım herşey istediğin gibi istediğin zamanda olmuyor olan sağlığımıza oluyor

Bazen herşey üst üste geliyor hayat yoruyor sara cim ama pes etmek yok birkaç gün kendini simart hiçbişey yapma dinlen:KK200:

Nerdeee ama buna ihtiyacım var biliyormusun bayramdan sonra bir iki günde olsa tatil yapacam

Niye ablacım noldu????

Sinirlerim yıprandı sanırım

:KK60:

Canım zaman zaman yaşanıyor böyle geçici bir süreçtir inşallah nekadar enerjik ve pozitif olduğun km uzaktan hissediliyor

olduğuTE="sara_28, post: 56985639, member: 238516"]O kadar canım sıkılıyorki ağlamak istiyorum :KK42:

Canım küçüğe eşime eve günde kaç çeşit yemek yapıyorum bazen kendime useniyüşen haklısın canım

Gül nine:KK45:yaslilik haturlamiyorum yalan olmasın diye öyle yaziyorum

Canım biraz suyun az geldi beğendim menumu kutlarım afiyet olsun

Ayy teşekkürler ablacim

Ayy canım seni böyle pek buralarda gormedik paylaşıp rahatlamak istersen kalbimiz sana acik:KK200:[/QUOTE]

Canımsın çok sağol hepiniz Sağolun bi kaç güne toparlarım ben arada böyle tükendiğimi hissettiğim zamanlar oluyor ama sonra Ya Allah deyip ayağa kalkıyorum kalkmak zorundayım......

Sende çok sıcak ve pozitifsin seni tanıdığıma çok memnunum ben :KK74::KK74::KK74:

Back
X