Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim

Supersiniz kizlar

bugün benim de kaçamaklar tadımlık da olsa kötü bir gün oldu hissediyorum içerden isyan ediyolar

sabah:
1 lokma pastane pizzası /annem zorla yedirdi onu çok tuzlu dedim bıraktım
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt
1paket kepekli form

öğle: 1tost karışık

ara: çeyrek simit Ahufizar kız nazarın mı değdi bu sabah almıştı yemedim ama eve gelince baktım ordan bana göz kırpıyo dayanamadım yedim

akşam:
yoğurtlu makarna /1kase dolusu yoğurtla 5yk tuzsuz ve yağsız makarna biraz da baharatlardan
10 fındık
4-5cips

ara: yeşil çay ve leblebi(yapıyorum şimdi)

su: 2lt devamı gelecek
spor: 3miles

Anaaammmm daha çocuk kiz eltinnn.bende 18 yasinda üni 1. Siniftaydim. Evlendigim sene de yüksek lisansa basladim
kimyager1508 benim elti 18yasinda iki hafta sonra doğuracak birde dusugu var ama diyor ki ben çalışmaktan okula gitmekten hiç hoşlanmadı birazda yapı meselesi ben onun yasında uniye hazırlanıyordu o annelige

aynen ya benim de haftaya sınavlarım başlıyomuş bugün verdiler listeyi spor yalan olacak gibi aralığın ikinci haftasına kadar

Naber kızlar
@keskee canım atarsin ama 5dk içinde tekrar kaldırmanın lazım

Evet bugün artık toparlanma günü kendimi topladım sıra evde geri plana attığı işlerde dolanımı indirdin yeniden düzenleyip yerlestiriyorum bayadir ihmal ettiğim biristi artık hergun kendim için birşey yapacağım ufakta olsa bide su baş ağrısı uçup gitse

@erigim in de belirttiği gibi elimde olmayan bazı sebepler var maalesef

SPOR NEDEN YAPAMIYORSUN?
Canim bel fitigi cikti. Gecmek bilmeyen bir bel sgrim var. Zaten sagolsun 21 aylik bir kizim var, yuruyus yapmak bile imkansiz..

Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm
Ben de asla evlenmiycem derdim
Tmm tmm ver cezami E Etabiti hazirimmm
Ya kizlar bu ceza isini napicam? Grup uyeleri birseyler yazsin, ortak bir ceza olsun. Kendim spor yapmadigim icin, ne caza verecegimi de bilemedim...
Kızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim
Oh oh ohhh bazi arkadaslar costuuuuuu
Ne yaptirdin sacina?
Anaaammmm daha çocuk kiz eltinnn.bende 18 yasinda üni 1. Siniftaydim. Evlendigim sene de yüksek lisansa basladim
Sen dua et, ben 18 imde daha lisedeydim

Oyy ben yine cok yedim yaa
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu

Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu

bu kadar hamsinin zararı dokunmasın çoğu gün hamsi var menülerde sütün bile fazlası zararlı okulda bazen içmeye korkuyorum yani

Günaydın kızlar.
Dün akşam yaklaşık 900 cal lik spor yaptım. 2 gündür üstümde bir kırgınlık var. Şu önümüzdeki haftayıda hayırlısıyla atlatsam @erigim ben bu cuma kilo bildirimi yapacak mıyım?

Gunaydin kizlaarr

dunku menu
sabah
peynirli omlet
zeytin 5 6 tane
domates
2 dilim ekmek

ogle
nohut yemegi 1 kepce

aksam

3 yk nohut yemegi
3 yk pilav

1.5 lt su

Hep karbonhidrat olmuş pizza simit makarna protein yok sebze yok cips var bide 2mile leslie ceza sana
teşekürler kaptan sana da kolay gelsin sporla xs ye düşersin kesinlikle ama sporsuz olmaz günlük işleri spordan sayma sakın sonra üşeniyo insan spor yapmıyo neden kilo veremedim 1hafta diye sızlanıyo
Evet sporun dışında bu işler ev işi spordan sayılmıyor artık
Canım onun sağlık problemi yok kes cezasını
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu
O kadar hamsinin üstüne nasıl yedin bide
Haftaya yapacaksin canım
Gunaydin citir hatunlqrrr :))
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
Gunaydin kizlaarr

dunku menu
sabah
peynirli omlet
zeytin 5 6 tane
domates
2 dilim ekmek

ogle
nohut yemegi 1 kepce

aksam

3 yk nohut yemegi
3 yk pilav

1.5 lt su
spor nerede

Spor yapamadim dun evi temizledim malum ruzgarla uzun surdu spora vakit kalma

Kız merve miktarları ne bunların
kaju miktarı fazlaydı baya yedim ya
et sotede 4-5 yemek kaşığı kadar. Ben her yemeğimi aynı ölçüde kullanıyorum. normal yemek tabağı kullanmıyorum . Porsiyonu küçük bir tabak kullanıyorum. Yazmayı düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…