- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim
Kızlar selam , bende gezmelere devam :)
Bugün bornovada kahvaltı yaptık kardeşimle sonra konağa geçip ordan alsancağa kadar yürüdük, alsancaktada bayağı yürüdük. Bugün bayağı yoruldum, izmiri karış karış geziyorum :)) @erigim kendi fotolarımıda atabilsem keşke :)
Ahufizar canım hoşbuldummm. Bende sizi çok özledim. Kuzu kardeşimin sınavları yarın başladığı için çok bi yere çıkamıcaz artık başka sefere oralarda inş :)
kimyager1508 benim elti 18yasinda iki hafta sonra doğuracak birde dusugu var ama diyor ki ben çalışmaktan okula gitmekten hiç hoşlanmadı birazda yapı meselesi ben onun yasında uniye hazırlanıyordu o annelige
aynen ya benim de haftaya sınavlarım başlıyomuş bugün verdiler listeyi spor yalan olacak gibi aralığın ikinci haftasına kadarDiferansiyelden çıktım kafam kazan, elimde 2 tane eşek kadar mukavemet bir tane enstrimantel kştabı bir defter bir dosta, çantamı biliyorsunuz zaten, şalım... Metroya yürürken yazılanları okuyorum, cevap yazıyorumhaftaya asıl sınavlarım başlıyor ama bomba gibi döncem inşAllah kızlar. Bana ayak uydurun, hazırlayın kendinizi.
aynen ya benim de haftaya sınavlarım başlıyomuş bugün verdiler listeyi spor yalan olacak gibi aralığın ikinci haftasına kadar
çok teşekkür ederim aynen öyle bizim sınavlar geç oluyor birde biraz diğer liseler bitirirken biz yeni başlıyor oluyoruzAllah zihin acikligi versin canimm. Simav haftalari yaklasiyor.
teşekürler kaptan sana da kolay gelsin sporla xs ye düşersin kesinlikle ama sporsuz olmaz günlük işleri spordan sayma sakın sonra üşeniyo insan spor yapmıyo neden kilo veremedim 1hafta diye sızlanıyo
@erigim in de belirttiği gibi elimde olmayan bazı sebepler var maalesefBazen olur öyle koku ve tatlarda hassasiyet
@erigim yazık sanda ya sürekli birileri gelip takım içi yarış diyor. Yarış sadece araç arkadaşlar önemli olan iç motivasyonumuzu yükek tutabilmek. Diuet yapasın yok vs. böyle şeyler yazmak grubun motivasyonunı düşürüyor. Potterheadcım yarış istiyorsan önce bir geçmişi oku ve katılımını artır lütfen.
Canim bel fitigi cikti. Gecmek bilmeyen bir bel sgrim var. Zaten sagolsun 21 aylik bir kizim var, yuruyus yapmak bile imkansiz..SPOR NEDEN YAPAMIYORSUN?
Ben de asla evlenmiycem derdimBen okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm
Ya kizlar bu ceza isini napicam? Grup uyeleri birseyler yazsin, ortak bir ceza olsun. Kendim spor yapmadigim icin, ne caza verecegimi de bilemedim...
Oh oh ohhh bazi arkadaslar costuuuuuuKızlar kıyafetler alındı ve sıra kuaförde sıra bekliyorum gelsin saçlarda değişim dimi artık yeter topuzla gezdiğim
Sen dua et, ben 18 imde daha lisedeydimAnaaammmm daha çocuk kiz eltinnn.bende 18 yasinda üni 1. Siniftaydim. Evlendigim sene de yüksek lisansa basladim
Oyy ben yine cok yedim yaa
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu
Hep karbonhidrat olmuş pizza simit makarna protein yok sebze yok cips var bidebugün benim de kaçamaklar tadımlık da olsa kötü bir gün oldu hissediyorum içerden isyan ediyolar
sabah:
1 lokma pastane pizzası /annem zorla yedirdi onu çok tuzlu dedim bıraktım
1bardak mandalina suyu
ara: 1kutu sade süt
1paket kepekli form
öğle: 1tost karışık
ara: çeyrek simitAhufizar kız nazarın mı değdi bu sabah almıştı yemedim ama eve gelince baktım ordan bana göz kırpıyo dayanamadım yedim
akşam:
yoğurtlu makarna /1kase dolusu yoğurtla 5yk tuzsuz ve yağsız makarna biraz da baharatlardan
10 fındık
4-5cips
ara: yeşil çay ve leblebi(yapıyorum şimdi)
su: 2lt devamı gelecek
spor: 3miles
Evet sporun dışında bu işler ev işi spordan sayılmıyor artıkteşekürler kaptan sana da kolay gelsin sporla xs ye düşersin kesinlikle ama sporsuz olmaz günlük işleri spordan sayma sakın sonra üşeniyo insan spor yapmıyo neden kilo veremedim 1hafta diye sızlanıyo
Canım onun sağlık problemi yok kes cezasınıCanim bel fitigi cikti. Gecmek bilmeyen bir bel sgrim var. Zaten sagolsun 21 aylik bir kizim var, yuruyus yapmak bile imkansiz..
Ben de asla evlenmiycem derdim
Ya kizlar bu ceza isini napicam? Grup uyeleri birseyler yazsin, ortak bir ceza olsun. Kendim spor yapmadigim icin, ne caza verecegimi de bilemedim...
Oh oh ohhh bazi arkadaslar costuuuuuu
Ne yaptirdin sacina?
Sen dua et, ben 18 imde daha lisedeydim
O kadar hamsinin üstüne nasıl yedin bideOyy ben yine cok yedim yaa
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle1 kase tavuk corba
Aksam
750 gr hamsi tava
Kocaman bir tabak salata
1 bardak salgam suyu
3 tane incir
3-4 badem
8-10 tane dut kurusu
Haftaya yapacaksin canımGünaydın kızlar.
Dün akşam yaklaşık 900 cal lik spor yaptım. 2 gündür üstümde bir kırgınlık var. Şu önümüzdeki haftayıda hayırlısıyla atlatsam@erigim ben bu cuma kilo bildirimi yapacak mıyım?
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelikGunaydin citir hatunlqrrr :))
spor neredeGunaydin kizlaarr
dunku menu
sabah
peynirli omlet
zeytin 5 6 tane
domates
2 dilim ekmek
ogle
nohut yemegi 1 kepce
aksam
3 yk nohut yemegi
3 yk pilav
1.5 lt su
Spor yapamadim dun evi temizledim malum ruzgarla uzun surdu spora vakit kalmaHep karbonhidrat olmuş pizza simit makarna protein yok sebze yok cips var bide2mile leslie ceza sana
Evet sporun dışında bu işler ev işi spordan sayılmıyor artık
Canım onun sağlık problemi yok kes cezasını
O kadar hamsinin üstüne nasıl yedin bide
Haftaya yapacaksin canım
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
spor nerede
kaju miktarı fazlaydı baya yedim yaKız merve miktarları ne bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?