- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Yok anacim bu gurupta balik seven yok, ben anladimKız bi kilo hamsiyi 4 kişi yiyoruz evde :)
Yaaaa kiymetini bilSevgili grubummm ceza vermeye bile kiyamayacagnz kadar beni sewiyorsunuz demek....cook mutlu oldum cankizlarr
Mutfaktan cikamiyorum ki bir turlu. Aksama bizimkilere dolma yaptim, elim degmisken biraz da yaprak sarip geldimHepiciğiniz nerelere gittiniz(((
Ben balığı çok sevdiğimi düşünürdüm :))Yok anacim bu gurupta balik seven yok, ben anladim
Mutfaktan cikamiyorum ki bir turlu. Aksama bizimkilere dolma yaptim, elim degmisken biraz da yaprak sarip geldim
Kendi fotografini mi yuklemistin. Onceden yukleyecegin saati haber ver de, silmeden gorelim
selam kızlar bugün hiiççç uğrayamadım işlerim biraz yoğun, biraz da başım ağrıyor gibi. eve gidip yatasım var.
masalimsii tatlım yüklemeden önce haber ver hepimiz o saatte burada olalım güzel güzel bakalım
E Etabiti ohhh süpersn ellerine sağlık tatlımm afiyet olsunnn
@erigim canım şimdilik çok şükür iyi gidiyor hamilelik, perşembe günü gidicem doktora inşallaah bebişte iyidir. ama benim iştah git gide açılıyor sanki 3-4 saatte bir acıkıyorum atıştırmalıklar ile de geçiştiremiyorum
gamzeli52 kuzuuummm yapma böyleeee, kendine neden eziyet ediyorsun???? bak aklından böyle kötü düşünceleri çıkar ve hamileliğin tadını çıkar, kendine başka aktıviteler bul. hem ayferinde dediği gibi her insan vücudu farklıdır, belki hiç bişey senin korktuğun gibi olmayacak ve boşuna stres yapmışım diye kendine kızacaksın
Tuh canım hadi bekliyorum at geri silBirazdan silicem inş :))) kızlar size resim atmıştım ama kaçırdınız(
Ay artık hamsi çıkacak icimde ben cinekop çok severim ama tabi biz balık günlerini toplu düzenliyordu 13-14 kişi oluyoruz cinekop şuan için tuzlu gelir i kadar kişiye750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyorben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor
1yilda uç mu nasıl başardım kızAdet duzensizligi kotu yaa. Hayatim boyunca en duzenli giden isim adet gunleriydihic şaşmazdi sagolsun
Ama 1 senede 3 hamilelik gecirince bunye sapitti ben desimdi kafasina gore takiliyor ilac kullanman gerekiyirsa kullan tatlum. Ben hic kullanmadim ama yan etki herkeste olmuyor ve bunye bir sure sonra alisiyor canim.
Kiz senin yiyemediklerini yemege gelmistir. Bos gondermeseydin pisicigi
Gel banada yardım et kuzeyin ateşi distenmis izin verdi ısırması da bakabildim 7ve8.dış çıktı aynı anda iki dış çıkarıyor hep hele üstleri peşpeşe çıkardı çok huysuz bugün sürekli emmek istiyor yanından saniye ayrilamiyorumHerkese slm, yaramaz sıpam ancak uyudu, oyy mutfak beni cagiriyor, gel beni toparla, corba yap, aksam yemegini hazirla....acaba duymamazliktan mi gelsem
İlki normal mıydı senin tatlımCnm,kendine neden eziyet ediyorsun.bu guzel günlerin, bu mucizenin tadını çıkar. Zamanı gelince her şey kendiliğinden olacak.allaha dua et,hayirlisiyla kurtulalım diye...
Ben de bazen dusunmuyor değilim, doğum korkusu....benim 2. olacak allah kısmet ederse.çok şükür, allah kotusunden korusun
Bizde deKız bi kilo hamsiyi 4 kişi yiyoruz evde :)
Bu menüler nerede elif kiyacam sana artıkSevgili grubummm ceza vermeye bile kiyamayacagnz kadar beni sewiyorsunuz demek....cook mutlu oldum cankizlarr
Patates bağla çok ise yarıyor malum minoset ve parol dışında ilaç alamazsınız onlarda çok hafif patatesi kabuğuyla kalın kalın dilimle bağla karanlık odada bir iki saat uyu ohh acikman normal uç ana uç ara yapacaksin artık yoksa gözün dönerselam kızlar bugün hiiççç uğrayamadım işlerim biraz yoğun, biraz da başım ağrıyor gibi. eve gidip yatasım var.
masalimsii tatlım yüklemeden önce haber ver hepimiz o saatte burada olalım güzel güzel bakalım
E Etabiti ohhh süpersn ellerine sağlık tatlımm afiyet olsunnn
@erigim canım şimdilik çok şükür iyi gidiyor hamilelik, perşembe günü gidicem doktora inşallaah bebişte iyidir. ama benim iştah git gide açılıyor sanki 3-4 saatte bir acıkıyorum atıştırmalıklar ile de geçiştiremiyorum
gamzeli52 kuzuuummm yapma böyleeee, kendine neden eziyet ediyorsun???? bak aklından böyle kötü düşünceleri çıkar ve hamileliğin tadını çıkar, kendine başka aktıviteler bul. hem ayferinde dediği gibi her insan vücudu farklıdır, belki hiç bişey senin korktuğun gibi olmayacak ve boşuna stres yapmışım diye kendine kızacaksın
ben hiç yiyemiyorum en küçük kılçığı bile seçerim yiyemem huylanırım o yüzden hamsi olduğu gün açım750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyorben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor
Onlar hasta olunxa bizimde rotamiz sasiyo malesef gecms olsun kuzucuga88Anladım bi tanede bende var bide ateşi vardı hiç ateslenmemisti yeni indi ve ben hiç sağlıklı şeyler yemedim kahvaltı bile etmedim
ben kediden cok korkiyorum malesef konteynira cop atamam konteynirin yanindan bile gecmem kedi cikar icnden dyeBende de aynı durum siz konusu bu sabah ikinci regli oldum ve henüz 5-6gun olmuştu biteli riadan kaynaklı ilaç kullanmanın gerekiyorsa kullanacak son ama daha önce kullandin mi yan etkisi çok önemli ben uç gün kullandım ve hastanede bilincimi kaybetmiş vaziyette açtım gozumu
Kız niye Korktun bi çay ikram etseydin
750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyorben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor
size gonderdm git sosyolojinin evine sana hamsi verckms ddm :))Kiz senin yiyemediklerini yemege gelmistir. Bos gondermeseydin pisicigi
bende karinca haric herseyden korkarim ama en cok kediden
bemde cok severm ama bu seme fazla yiyemedk nedenseYok anacim bu gurupta balik seven yok, ben anladim
BEnde cok iddialiyom 400 gr vermisim bileYaaaa kiymetini bilhadi o zaman kendi cezani kendin sec. Bak bu hafta acimam kilo veremezsen. Bu hafta da cok iddialiyim, ona gore Kanguru_ bu msj sana da gelsin
Onlar hasta olunxa bizimde rotamiz sasiyo malesef gecms olsun kuzucuga88
ben kediden cok korkiyorum malesef konteynira cop atamam konteynirin yanindan bile gecmem kedi cikar icnden dye
size gonderdm git sosyolojinin evine sana hamsi verckms ddm :))
abla sen nerelisin bu kdr balik yedigne gore karadenizli fln herlade :)
bende karinca haric herseyden korkarim ama en cok kediden
bemde cok severm ama bu seme fazla yiyemedk nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?