Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hepiciğiniz nerelere gittiniz (((
Mutfaktan cikamiyorum ki bir turlu. Aksama bizimkilere dolma yaptim, elim degmisken biraz da yaprak sarip geldim
Kendi fotografini mi yuklemistin. Onceden yukleyecegin saati haber ver de, silmeden gorelim

selam kızlar bugün hiiççç uğrayamadım işlerim biraz yoğun, biraz da başım ağrıyor gibi. eve gidip yatasım var.

masalimsii tatlım yüklemeden önce haber ver hepimiz o saatte burada olalım güzel güzel bakalım

E Etabiti ohhh süpersn ellerine sağlık tatlımm afiyet olsunnn

@erigim canım şimdilik çok şükür iyi gidiyor hamilelik, perşembe günü gidicem doktora inşallaah bebişte iyidir. ama benim iştah git gide açılıyor sanki 3-4 saatte bir acıkıyorum atıştırmalıklar ile de geçiştiremiyorum

gamzeli52 kuzuuummm yapma böyleeee, kendine neden eziyet ediyorsun???? bak aklından böyle kötü düşünceleri çıkar ve hamileliğin tadını çıkar, kendine başka aktıviteler bul. hem ayferinde dediği gibi her insan vücudu farklıdır, belki hiç bişey senin korktuğun gibi olmayacak ve boşuna stres yapmışım diye kendine kızacaksın

Yok anacim bu gurupta balik seven yok, ben anladim
Ben balığı çok sevdiğimi düşünürdüm :))

Mutfaktan cikamiyorum ki bir turlu. Aksama bizimkilere dolma yaptim, elim degmisken biraz da yaprak sarip geldim
Kendi fotografini mi yuklemistin. Onceden yukleyecegin saati haber ver de, silmeden gorelim

Tamam kızlar :)))

750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyor ben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor
Ay artık hamsi çıkacak icimde ben cinekop çok severim ama tabi biz balık günlerini toplu düzenliyordu 13-14 kişi oluyoruz cinekop şuan için tuzlu gelir i kadar kişiye en son8kisi 3.5kg yedik
Kuzeyde 6ya kadar çıktı ama ben artık bezdim hamsiden
1yilda uç mu nasıl başardım kız
Kiz senin yiyemediklerini yemege gelmistir. Bos gondermeseydin pisicigi

Herkese slm, yaramaz sıpam ancak uyudu, oyy mutfak beni cagiriyor, gel beni toparla, corba yap, aksam yemegini hazirla.... acaba duymamazliktan mi gelsem
Gel banada yardım et kuzeyin ateşi distenmis izin verdi ısırması da bakabildim 7ve8.dış çıktı aynı anda iki dış çıkarıyor hep hele üstleri peşpeşe çıkardı çok huysuz bugün sürekli emmek istiyor yanından saniye ayrilamiyorum
Bir çorbayı zorla icirdim
İlki normal mıydı senin tatlım

Kız bi kilo hamsiyi 4 kişi yiyoruz evde :)
Bizde de
Sevgili grubummm ceza vermeye bile kiyamayacagnz kadar beni sewiyorsunuz demek....cook mutlu oldum cankizlarr
Bu menüler nerede elif kiyacam sana artık
Patates bağla çok ise yarıyor malum minoset ve parol dışında ilaç alamazsınız onlarda çok hafif patatesi kabuğuyla kalın kalın dilimle bağla karanlık odada bir iki saat uyu ohh acikman normal uç ana uç ara yapacaksin artık yoksa gözün döner

750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyor ben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor
ben hiç yiyemiyorum en küçük kılçığı bile seçerim yiyemem huylanırım o yüzden hamsi olduğu gün açım

sabah:
yarımdan da az içi alınmış kaşarlı tost(yiyemedim çok tuzlu geldi)
1bardak mandalina suyu

ara: 1yeşil çay
ara: 1paket kepekli form

öğle:
1dilim pizza
1büyük kutu ayran

akşam:
1/6 kebap ekmeği
tepsi kebabı /miktar nası yazcam bilemedim 4-5yk kadar sanırım
yarım kase yoğurt çorbası

spor: okuldan eve yürüyüş
şimdi bir yeşil çay daha içerim

öbür cezam duruyo daha @erigim acil boşluk bulmam gerek benim etti 2ceza

@erigim hayiirrr kiymaaaa noluur bak elim yagli oglma hamsi aykliyrm yuzuk parmgmla yazyrm inanki menumu dun ve bugun okrk yazrm aksama tmmi kendmede bi guzel ceza verrm simdi oldumu

Anladım bi tanede bende var bide ateşi vardı hiç ateslenmemisti yeni indi ve ben hiç sağlıklı şeyler yemedim kahvaltı bile etmedim
Onlar hasta olunxa bizimde rotamiz sasiyo malesef gecms olsun kuzucuga88
ben kediden cok korkiyorum malesef konteynira cop atamam konteynirin yanindan bile gecmem kedi cikar icnden dye

Kiz senin yiyemediklerini yemege gelmistir. Bos gondermeseydin pisicigi
size gonderdm git sosyolojinin evine sana hamsi verckms ddm :))

abla sen nerelisin bu kdr balik yedigne gore karadenizli fln herlade :)
bende karinca haric herseyden korkarim ama en cok kediden
Yok anacim bu gurupta balik seven yok, ben anladim
bemde cok severm ama bu seme fazla yiyemedk nedense

Bi balıkçıda benim. her akşam yesem sıkılmam. Ama hazır olcak biri yapcak bana

KAhvaltı: 1 muz
Ara: 2 mandalina
Öğle: 2 dilim pizza
Akşam: Hamsi buğlama (Küçük porsiyon tabağımla yani 4 yemek kasıgı falan), 1 dilim ekmek, bol salata
Ara: 1 trabzon hurması yiyeceğim
Spor:70 dk yürüyüş

Aynı ben :)) geçen sene falcıya gittik kadın falımda bile gördü sen hayvanlardan çok korkuyorsun üzerine atlayacaklar gibi geliyor dedi :))

MasAllah canim cok hos ve gayet de fit bi bayansn bence.senn kac kilon kalmstiki?

Menu(dun)
Ceyrek ayva
1 ceyrek simit
Ogle
Tarhana1dolu kase
Bol salata
Ara
6 7 ceviz
1 armut
Yesilcay
Aksam
1 porsiyon ganiturlu tavuk sarma(firin)
Salata
1.5 lt su
Spor yok malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…