Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın sizin için gün güzel başlasın.
Ne yazık ki bana ayamadı gün.
Cuma günü giderken 81.5 kiloydum. dün yani pazartesi sabah tartıldım 81.1 di oh dedim kilo vermişim. derken akşam tekrar regl başladı. ki 10 gün bile olmadı biteli.
ve sabah kilom 82.5
Yeşil çay regle olumsuz bir etki yapar mı iş yerindeyim başka bi imkan yok şu an. Ama önereceğiniz bitkisel birşeyler varsa öğlen alırım.
Regl düzensizliği yüzünden doğum kontrol hapına başlamam gerekiyor. Hep erteliyordum kilo ve selülite sebep olcak diye. Başlamam daha hayırlı olacak sanırım.

Günaydın:) Ben yeşilçayın olumsuz bir etkisi yok diye biliyorum. Ben de yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama en zayıf olduğum dönemlerde de kullanıyordum. İlk başlanınca yan etki oluyor ama vucut alıştıkça kayboluyor. Tabi tavsiye etmem ilaç kullanmayı en iyisi kendi doğal akışına bırakmak çok rahatsız edici boyuta gelmediyse düzensizlikler

Ay eve kedi girmis karsikarsiya geldik bayilxaktm korkudan hala ellerim titriyo cok korkuyorum kedidenn

Teşekkürler tatlım.ne yazıkki sıkıntılı boyutta artık her ay 2 defa regl oluyorum. pskolojimde çok olumsuz etkileniyor fiziksel durum yanı sıra.

Ay eve kedi girmis karsikarsiya geldik bayilxaktm korkudan hala ellerim titriyo cok korkuyorum kedidenn
girişte mi oturuyorsunuz. Hayvanları çok severim ama davetsiz giren hayvan ne yazıkki hem korkutuyor hemde ardından büyük temizliğe zorluyor kolay gelsin tatlım simdi sana ve geçmiş olsun ayrıca.

girişte mi oturuyorsunuz. Hayvanları çok severim ama davetsiz giren hayvan ne yazıkki hem korkutuyor hemde ardından büyük temizliğe zorluyor kolay gelsin tatlım simdi sana ve geçmiş olsun ayrıca.
Yok can 2m katta oturiyrm ama balkonumun yaninda diger binanin catisicvar ordan girms heralde aynen de oyle olcak hemde mutfakdan grms tezgahn ustne fln ciktiysa diye guzelce temizlemem lazm

Kızlar bu ara doğum hikayelerine kafayı takmış durumdayım.Doğum hikayesi diye yazınca yüzlerce hikaye oku oku bitmiyor ve her biri korku filmi gibi geliyor şu anda. Epidural, suni sancı, açıklık falan yeni yeni öğreniyorum ne demek. En korktuğum normal doğumla başlayıp sıkıntıyı zorluğu çekip işler tehlikeye girdiğinde acil sezeryana alınmak.Madem sezeryan olacaktı o sancıları boşuna çekmiş oluyorsun. Allahım düşündükçe kafayı yiyorum İnşallah kolaylıkla kucağımıza almak nasip olur.

Okuma bence canim psikolojini bizma onlarla herkesin dogumu zpr gecicek diye bise yok duaet bol bol

Oooo dur bakalım biliyoruz okuma bi kere onları her insaninnaci eşiği farklıdır ben 10haftalik çocuğu dusurdum gik demedim ilaç kullandığım için akşam 6dan gece 4e kadar surdu ustune birde 1.5saat suren zorlu bir kurtaj yaşadım eltinin karnında oldu 3dk surdu kurtaji ve yıktı hastaneyi bu acı eşiği ile alakalı
Ben normal doğum için neler veemezdim önemli olan hangisi nasipse
Epidural oldum her ani izledim çokta güzel geçti yok ameliyat yerim agriyo yarım insan kaldım filanda olmadı ne olursa olsun sonuç dikişlerin hijyeni mutlaka kurutma makinası ile kurutup batikonlayacaksin bir hafta boyunca normalde olsa sezeryan da
Gelelim ki daha o noktaya çok var düşünme inan içerde kalmayacak bir şekilde elinde olacak ve herşeye değer
Sen bebeğinin hareketlerini hissetmeden böyle yerlere girip okuma doğru bilgi ağızdan ağıza yayılmaz istiyorsan kitap oku gelişimi ile ilgili

Bende de aynı durum siz konusu bu sabah ikinci regli oldum ve henüz 5-6gun olmuştu biteli riadan kaynaklı ilaç kullanmanın gerekiyorsa kullanacak son ama daha önce kullandin mi yan etkisi çok önemli ben uç gün kullandım ve hastanede bilincimi kaybetmiş vaziyette açtım gozumu
Kız niye Korktun bi çay ikram etseydin
Teşekkürler tatlım.ne yazıkki sıkıntılı boyutta artık her ay 2 defa regl oluyorum. pskolojimde çok olumsuz etkileniyor fiziksel durum yanı sıra.

bu kadar hamsinin zararı dokunmasın çoğu gün hamsi var menülerde sütün bile fazlası zararlı okulda bazen içmeye korkuyorum yani
750 gr hamsi cok degilki, zaten kafalari kopup temizlenince azicik bisey kaliyor ben 50 kiloyken de bu kadar balik yerdim. hatta gecen @erigim 3-4 hamsi yedim yazinca cok guldum. Benim 21 aylik kizim bile 8-9 hamsi yiyor

Adet duzensizligi kotu yaa. Hayatim boyunca en duzenli giden isim adet gunleriydi hic şaşmazdi sagolsun
Ama 1 senede 3 hamilelik gecirince bunye sapitti ben de simdi kafasina gore takiliyor ilac kullanman gerekiyirsa kullan tatlum. Ben hic kullanmadim ama yan etki herkeste olmuyor ve bunye bir sure sonra alisiyor canim.

Herkese slm, yaramaz sıpam ancak uyudu, oyy mutfak beni cagiriyor, gel beni toparla, corba yap, aksam yemegini hazirla.... acaba duymamazliktan mi gelsem

Cnm,kendine neden eziyet ediyorsun.bu guzel günlerin, bu mucizenin tadını çıkar. Zamanı gelince her şey kendiliğinden olacak.allaha dua et,hayirlisiyla kurtulalım diye...

Ben de bazen dusunmuyor değilim, doğum korkusu....benim 2. olacak allah kısmet ederse.çok şükür, allah kotusunden korusun

@erigim tatlım merak etme xs bedeni yazın göreceksin :) kendine güven ve azimli ol yeterki :)

Kanguru_ kediden bende inanılmaz derecede korkarım ben tüm hayvanlardan korkuyorum malesef ;(

Kızlar hepimizde bi adet sorunu. Benimde 34. Gün hala olmadım (

Kızlar ben kahvaltımı yaptım :) 1 yumurta haşlama, peynir, 8 zeytin, domates, sivri biber, maydanoz, dereotu, 2 dilim lıght ekmek. Türk kahvemi de içtim. Birazdan da brokoli ve tavuk sote yapcam kardeşim sınava gitmeden yeriz 4 gibi. Akşamda geçiştiririz heralde yoğurtla

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 38
Birazdan silicem inş :))) kızlar size resim atmıştım ama kaçırdınız (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…