Odem olabilirmi acaba
Belki beyaz yüzünden bana aynı geldin Alla alla şimdi kaç kilosun.Tabiki ozaman 85 kiloydum
Bence gayet hoşşş:)) ben kıvrımlı kadınları çok beğeniyorum da:)) Kiloda benim için sorun hareketleri kısıtlaması yoksa görsel iyi:)Eki Görüntüle 1695159 Eskiden de foto atmıştır hatırlarsanız arada fark var mi bana mi öyle geliyor
Yerdeki böceğe dikkat
Haniii kalktı mı resim ben yetişemedimHeeyy kizlaar kaldircm resmi hadii :)
Puantiye yaniltiyo canim :) baska resim koyarim bulablrsem kizlar bi toplansn maydonoz kuru yapsanaBelki beyaz yüzünden bana aynı geldin Alla alla şimdi kaç kilosun.
Ödem bı kısmı zaten. 2 haftada 2. regl oluşum. Vücüdumdaki dengesizlik kiloyada yansıyor sanırım. Çözmem gerek ama
kaldirdm cnm herkes gelsn koycam yneHaniii kalktı mı resim ben yetişemedim
Bence sorun tiroid hormonu. tüm dengenin şaşması kilonu da etkilemiş olmalı. Aslında yağ-kas ölçen tartılarda tartılsan eminim yağda artış olmamıştır. Yediklerine dikkat ediyorsun çünkü. İlaçları çok düzgün kullan inşallah düzene girecek hiç moralini bozma.Belki beyaz yüzünden bana aynı geldin Alla alla şimdi kaç kilosun.
Ödem bı kısmı zaten. 2 haftada 2. regl oluşum. Vücüdumdaki dengesizlik kiloyada yansıyor sanırım. Çözmem gerek ama
Böceği düz çekim atıp kaldircam az sonraeriğim dün de aklımdan geçiyodu kuzeyi çok merak ediyorum keske bi resmini koysan diyeYerim o böcüğü
o zaman bildirim yapıyorum.
83.8her cezanızı uygulayacağım ve hepinizden özür diliyorum.
Bende atcam resmimi heves ettim
kız ne zaman köydür ne zaman kaldırdımYok size foto flnA
Senin boyun kac arkadasim, benden zayif gorunuyorsunEki Görüntüle 1695159 Eskiden de foto atmıştır hatırlarsanız arada fark var mi bana mi öyle geliyor
Yerdeki böceğe dikkat
Yerim oju masallaahh masallahEki Görüntüle 1695201 Yeni uyanmış çok uslu
olabilir bi bakınayım tartılaraBence sorun tiroid hormonu. tüm dengenin şaşması kilonu da etkilemiş olmalı. Aslında yağ-kas ölçen tartılarda tartılsan eminim yağda artış olmamıştır. Yediklerine dikkat ediyorsun çünkü. İlaçları çok düzgün kullan inşallah düzene girecek hiç moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?