Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Belki beyaz yüzünden bana aynı geldin Alla alla şimdi kaç kilosun.
Ödem bı kısmı zaten. 2 haftada 2. regl oluşum. Vücüdumdaki dengesizlik kiloyada yansıyor sanırım. Çözmem gerek ama
Puantiye yaniltiyo canim :) baska resim koyarim bulablrsem kizlar bi toplansn maydonoz kuru yapsana
Haniii kalktı mı resim ben yetişemedim
kaldirdm cnm herkes gelsn koycam yne

Belki beyaz yüzünden bana aynı geldin Alla alla şimdi kaç kilosun.
Ödem bı kısmı zaten. 2 haftada 2. regl oluşum. Vücüdumdaki dengesizlik kiloyada yansıyor sanırım. Çözmem gerek ama
Bence sorun tiroid hormonu. tüm dengenin şaşması kilonu da etkilemiş olmalı. Aslında yağ-kas ölçen tartılarda tartılsan eminim yağda artış olmamıştır. Yediklerine dikkat ediyorsun çünkü. İlaçları çok düzgün kullan inşallah düzene girecek hiç moralini bozma.

@erigim senin eski fotonu bilmiyorum. Oğluşun çok tatlı. Ayy buralarda bebekte yokki sevicek.

Kanguru_ ilk resimde elbise giydiğin için bence fark pek anlaşılmıyor.

Yemekhanedeyüm şu an önümde şekerpare var siz resim atınca hedefim aklıma geldi yiyesim kaçtı. Allah razı olsun.

Ayy @erigim nazar değer, Allah korusun. MaşAllah subhanallah. Sarıda pek yakışmış.

Anam papyonunu besinler oğlunun maşallah Rabbim bağışlasin evet kızlar yeni etkinlik albüm yapıyoruz yüzlerini olmadan foto koyup her ay farka bakıyoruz sizce nasıl fikir?

Ahufizar oku kız degmesin nazar

e

olabilir bi bakınayım tartılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…