Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim tamamdır okuyorum iki bebişide namaz kılcam zaten şimdi. Benim geçen ayla aramda +1 kg fark var şu an. Ama inşAllah bu hafta oda gitcek aldığım kiloları vermiş olarak dönücem aranıza.

Bakın bende geçen ayki fotomu ekliyeyim bu ay zaten hiç fotoğraf çekilmedim. 10 dk içinde silcem ama. 55 kilo 1.60 boyunda yaklaşık böyle olunuyor(not kıyafetler zayıf gösterdi zaten o yüzden fotoğraf çekilmiştim )

Son düzenleme:
Masallah sen bide hala zayiflamaya caliaiyosn bence gaywt iyisin ay weni gorunce kendimi ayi gibi hissettm :)

Masallah sen bide hala zayiflamaya caliaiyosn bence gaywt iyisin ay weni gorunce kendimi ayi gibi hissettm :)
Estağfirullah. Pijama falan giyince benim göbek ful ortada ve yağlarım ağırlıklı olarak bacaklarda olduğu için etekle belli olmuyor. Birde spor yapannhalim bu bıraksam çok salar Allah korusun. Siz tatliş mi tatliş bir çocuklar doğurmuş hanımlarsınız olur o kadar.

Ahufizar ideolumsun ya ben bundan biraz daha toparlak ama biraz toparlaklik iyidir
ya ben ideal olmak istemiyorum zayıf olmak istiyorum, birde bacaklarım incelsin her giydiğim yakışsın istiyorum. Ama o da olucak Allah'ın izniyle. Hep beraber

Ya
Aa kzimun altini d!gistirirken kacirdan yaa

Yaaa şimdi hepiniz bana özelden o resimleri tekrar gönderiyorsunuz hıhh kaçırdımmm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…