her ay fark 9lurmuki yaAnam papyonunu besinler oğlunun maşallah Rabbim bağışlasin evet kızlar yeni etkinlik albüm yapıyoruz yüzlerini olmadan foto koyup her ay farka bakıyoruz sizce nasıl fikir?
Ahufizar oku kız degmesin nazar
e
yeni canimanaaam kot pantolona bak sen cok tatli masallah
Senin resmin eski mi yeni mi
Dosya yükleye basıp telefondan ekliyceğin fotoyu buluyorsun canım.Kizlar tlfondan nasil resim ekleniyor?
mesaj yazdign yern alt tarafnda cevaplanin yaninda dosya ekle var ordn cnmKizlar tlfondan nasil resim ekleniyor?
Masallah sen bide hala zayiflamaya caliaiyosn bence gaywt iyisin ay weni gorunce kendimi ayi gibi hissettm :)Bakın bende geçen ayki fotomu ekliyeyim bu ay zaten hiç fotoğraf çekilmedim. 10 dk içinde silcem ama. 55 kilo 1.60 boyunda yaklaşık böyle olunuyor(not kıyafetler zayıf gösterdi zaten o yüzden fotoğraf çekilmiştim)
Eki Görüntüle 1695220
evet canım renkliooo masallah cok tatli gozleri renkli mi
Estağfirullah. Pijama falan giyince benim göbek ful ortada ve yağlarım ağırlıklı olarak bacaklarda olduğu için etekle belli olmuyor. Birde spor yapannhalim bu bıraksam çok salar Allah korusun. Siz tatliş mi tatliş bir çocuklar doğurmuş hanımlarsınız olur o kadar.Masallah sen bide hala zayiflamaya caliaiyosn bence gaywt iyisin ay weni gorunce kendimi ayi gibi hissettm :)
Ahufizar ideolumsun ya ben bundan biraz daha toparlak ama biraz toparlaklik iyidir
kız ben bizdiğim boy 158Senin boyun kac arkadasim, benden zayif gorunuyorsun
Yerdeki bocugu de yerim ben. Benim jucuk dana da, oyumcak paspas setiyle balkon siliyor simdi
Aa kzimun altini d!gistirirken kacirdan yaaBakın bende geçen ayki fotomu ekliyeyim bu ay zaten hiç fotoğraf çekilmedim. 10 dk içinde silcem ama. 55 kilo 1.60 boyunda yaklaşık böyle olunuyor(not kıyafetler zayıf gösterdi zaten o yüzden fotoğraf çekilmiştim)
Ben sana özelden atarım canımYa
Aa kzimun altini d!gistirirken kacirdan yaa
Ben sana özelden atarım canımYa
Aa kzimun altini d!gistirirken kacirdan yaa
Bu boklu kizim durmuyor kiBana neden kimse yorum yapmadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?