Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu boklu kizim durmuyor ki
Ben sanirim senin biraz daha uzun halinim bolgesel kilon yok, senin vucutta benim gibi, alinca her yerinden kilo aliyorsun. İnsallah verince de her yerden gidecek
Boyun kac senin aynen heryerden aliyorum ama once yuzumden veriyorum snra vucudum gidiyo sende yuklesene resim

Ay ben kendimi 165 fln saniyosum simdi olctm 160 5 santmi neremden attiysam t allahim ya

***10.takım 440.etap***

erigim(77.6/77.9/-0.3/%-0.39)

cansutr ( 77.5/ / /% )
keskee ( 60.5 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
Judiee (48.8/49.2/-0.4/%-0.82)
elfkkk(70.1/ / /% )
ruzgarinannesii( 79.6/ 79.2/ 0.4/% 0.50)
M Merve( 81.5/ 83.8 / -2.3 /%-2.82)
sosyoloji12( 71.9/ 70.4/1.5/%2.09)

10.takım ortalaması:%

Bildirim yapamayanlar nerde
Kızlar muhabbetimizi bol olsun bu hafta göçtük ve galiba üçüncü takıma yenildik

Tek tek takiptesiniz bu hafta benden demesi

Bana fikir verin yol gösterin. Ayran aşı detoksu yapayım mı haftasonu? Yoksa diyetime dikkat etmeye devam mı edeyim?

Benim erilcek kilom var gerçekten bak. Diyetisyende dedi zaten yağ oranın fazla diye. Orda zayıf çıkmışım.
ben yıllardır çok yurudugumden o kaslar o kadar sikiyim ki cimcik atilamiyor ama kardeşim 50,kg her yerini tutabilirsiniz çok cıvık

Benim.kilo ayni 77.5. Evet cok aksattim haklisin elimden geleni yapmaya caliscagim.

Bakin benim 10 aylik bi bebegim var erigiminde oyle biz hem ev isi hem bebek hem yemekle ugrasirken buraya vakit ayirabiliyosak herkes vakit ayirabilir ben bazen isimi birakip burayla ilgineiyorum suan oldugi gibi ruzgari uyiturken bakiyorum surekli yatarken bi bakip yatiyorum. Her hafta kilo verilcek diye bisey yok ama hergun 5 mesaj atmak imkansiz degil diye dusunuyorum katilim olmadigi icin motivasyon yerlerde ben sosyolojiyle erigimle atisiyorum sirf motivasyon olsun diye lutfen bi silkelenip kendimize gelelim kizlar burda olma amacimiz ZA YIF LA MAK ! ! ! buda motivasyonla olur

ve lutfen E Etabiti sanirim en cok kilo veren sensin en az kilo veren yada en fazla + cikana cezasini ver. belki bu yontem ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…