Boyun kac senin aynen heryerden aliyorum ama once yuzumden veriyorum snra vucudum gidiyo sende yuklesene resimBu boklu kizim durmuyor ki
Ben sanirim senin biraz daha uzun halinimbolgesel kilon yok, senin vucutta benim gibi, alinca her yerinden kilo aliyorsun. İnsallah verince de her yerden gidecek
1,64 canim. Ya ben resim yukleyemiyorum ki, deminden beri ugrasiyorum, olmuyoBoyun kac senin aynen heryerden aliyorum ama once yuzumden veriyorum snra vucudum gidiyo sende yuklesene resim
Dosya yukle yazan yerden yukleyemiy9nmu1,64 canim. Ya ben resim yukleyemiyorum ki, deminden beri ugrasiyorum, olmuyo
Ay yok olmuyor, sinir etti beni tlfDosya yukle yazan yerden yukleyemiy9nmu
Bana neden kimse yorum yapmadi ya
Erigim topic hareketli oluyo ama 2 3 kisi konusuyo gerisi yokBildirim yapamayanlar nerde
Kızlar muhabbetimizi bol olsun bu hafta göçtük ve galiba üçüncü takıma yenildik
Tek tek takiptesiniz bu hafta benden demesi
ben yıllardır çok yurudugumden o kaslar o kadar sikiyim ki cimcik atilamiyor ama kardeşim 50,kg her yerini tutabilirsiniz çok cıvıkBenim erilcek kilom var gerçekten bak. Diyetisyende dedi zaten yağ oranın fazla diye. Orda zayıf çıkmışım.
Diğerine dikkat et çarşamba tekrar tartil duruma gore zaten detox iki gün ayrıca ihmal etme ilaçlarınıBana fikir verin yol gösterin. Ayran aşı detoksu yapayım mı haftasonu? Yoksa diyetime dikkat etmeye devam mı edeyim?
Tamamdır canım. Akşam tartı alcam su kas oranı ölçenlerden sabah tartılcam onla bakalımDiğerine dikkat et çarşamba tekrar tartil duruma gore zaten detox iki gün ayrıca ihmal etme ilaçlarını
Kanguru_ evet canım kaçaklar belli cansutr potterhead elfkkk bu iş böyle yürümez
Ya değmez 400tl bence diyetisyene başka daha motive ediciTamamdır canım. Akşam tartı alcam su kas oranı ölçenlerden sabah tartılcam onla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?