Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gecmis olsun canim uzuldum valla tek basina yolculuk yapmak cok zor oluyo bu yuzden

Evet , Allahtan kitap yetişti imdadıma :)

Geçmiş olsun seçilcim ya niye fenalaştın ki? Kardeşinin sınav haftası ya streslidir biraz alttan alsaydın.

Hem üzüldüm, hemde izban çok kalabalık, sıcak ve havasızdı. Zaten benim tansiyonum genelde düşüktür biraz daha düşünce fenalaşıyorum yok canım sınavla alakalı değil, kardeşimin genel olarak herzamanki bencillikleri, neyseki geçti kendi evime geldim .

Yaz bakim menunu neler yemisson
*ay su tabloyu dyzeltiyim derken iyice batirmisim akşam evde dyzeltiyim

Sabah
1elma
1bardak süt

Akşam
Balık
Salata
1kibrit kutusu kadar piyano kek

canım geçmiş olsun evine kavuşmuştur hadi gözün aydın

Selam Kizlar ben geldimmmmm. 1 saattir geçmişi okuyorum ama hepsini okudum haberiniz olsun. O kadar çok alinti vardi ki hepsini yapamadim. Ama şöyle bir ozet geceyim.

Çok felaket Yoruldum. Cuma kina cmtesi düğün vardi. Ama çok şükür kazasiz belasiz atlattik. Her ikisi de çok güzel geçti. Kina için elbise alamamistim ya perşembe aksami esimle girdigimiz 2. Dukkan dan aliverdik ayfercim aynen senin dediğin gibi oldu :)

Perşembe günü Dr gittik. Testlerinin sonuclari gayet güzel cikmis. Pitircigimda büyüyor teyzeleri 10. Hafta icindeyiz. Simdilik herşey yolunda ama mide bulantilqrim biraz artti sanki. Ama buna sukur çünkü çok rahatsiz etmiyor.

Bu arada hamile olduğumu duymayan bi sagir sultan kaldi ona da beden diliyle anlatmayi düşünüyorum :)))

Bu haftaki ortalamamizi görünce resmen gözlerim acildi kalbim sıkısti. Nooluuyyooorrrr bize yawwww hic yakisiyor mu??? Yapmayin hanimlar kendinize bunu yapmayin lütfen. Bundan sonra Ayfer gibi benimde sıkı takibimdesiniz ytek tek menü takibi yapip günlük ceza verelim. Ama bu ders olsun bize aynisinin olmayacağına eminim. Kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerin daha dikkatli olacaklarini düşünüyorum.

KraliceElsa canim her zaman söylediğim adi gibi 10 numara takimimiza hoş geldin.

M Merve tatlim hic bir yere gitmek yok. Elimizden ne geliyorsa hep beraber yapicaz.

dudujan tatlim tekrardan hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.

masalimsii tatlim hoşgeldin evine. Dun rahatsizlanmissin çok geçmiş olsun. Kardeşini de çok takma kafana Kizlar arasında olur boyle seyler.
Senin hedef kilon kacti?

kimyager1508 canım çok hoşbuldum ve çok sevindim sonuçlarına darısı başımıza inş :)
Sabah alese girdim çok uzak okul çıktı yeni geldim yemek yedim yazayım hemen dedim.
Sabah:
2 bardak şekersiz açık çay
1 adet simit (diyetisyenim çok zorda kalırsan akşam ki ekmekleri çıkarıp yiyebilirsin demişti)

ara öğün yapamadım sınav yüzünden
Öğlen:
1 adet kırmızı biber+1 adet yeşil biber+1 adet kuru soğan+1 yumurta yağsız menemen
2 bardak ayran
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday

birazdan ara öğün yapacam 1 adet mandalina ve 8 adet fındık

Akşamada misafir var ama yabancı değil onlarada tavuk ve sebzeli düdükleri haşlayacam tam diyet yemeği :)
Yanına karnıbahar+brokoli+havuç salata
1 kase yeşil mercimek çorbası

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben kilitli poşetlerden aldım her akşam ne olur olmaz diye yanıma tam buğdaya yapılmış sandviç alıyorum. Minicik sakla kapları aldım içleri meyve badem koyup atıyorum çantaya bazen lazım oluyor yoksa dışarda rezil oluyorum sende dene istersen.

*ay su tabloyu dyzeltiyim derken iyice batirmisim akşam evde dyzeltiyim

Sabah
1elma
1bardak süt

Akşam
Balık
Salata
1kibrit kutusu kadar piyano kek

canım geçmiş olsun evine kavuşmuştur hadi gözün aydın

Tlattin dugun telasinida hadi gecmis olsun bebisin iyi olmasina secindim cinsiyet ne zmn belli oluyodu yaa buyuk bi heycanla hamislerimizin cinsiyetlerinn belli olmasini bekliyorum

Çok sağol canimm. Hic bilmiyorum ki canimm muhtemelen 2 aya kadar belli olur. Ama %80 olarak herkes erkek diyor. Ama hic önemli değil şuan tek temennim sadece sqglikli olması ve hayirlisiyla kucagima alabilmek. Ama her ne kadar erkek hissetsem de kiz olsa diye düşünmüyor değilim :))

Tlattin dugun telasinida hadi gecmis olsun bebisin iyi olmasina secindim cinsiyet ne zmn belli oluyodu yaa buyuk bi heycanla hamislerimizin cinsiyetlerinn belli olmasini bekliyorum

Sağol bitanem çok tesekkur ederim.inş. tez vakitte darisi basina olur :))
Akademik kariyer mi düşünüyorsun? Alese girmissin? Nasil geçti?

Dedigin gibi saglikli hayirli bi evlat olsunda gerisi onemli degil canim banada hep kiz diolardi erkek oldu

dudujan tatlim insulin direncin için glifora baslissin. Bende de PCO ya yatkinlik olduğu için 2 ay glifor kullandim hamile kalmadan önce kesinlikle tavsiye ederim. Hem kilo vermeye de yardimci oluyor. İlk basta mide bulantisi yapıyor ama sakin birakma. İlk 1 hafta günde 1 iç sonra 2 ye cikarabilirsin.

Hoşbuldum. Gerçekten de on numara bir takım, açıkçası bu kadar sıcak bi ortam hayal etmemiştim. Herkes çok samimi, ben de bütün mesajları okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, tabi çocuklardan fırsat buldukça:)

Boyle dusunmene çok sevindim canim zamanla hepimizi tanirsin. Masaallah Allah bagislasin 2 tane kuzucuk varmis :)) nasip olursa benimki de yolda :))
Ben kendimden kisaca bahsedeyim. Adim Derya. Ayferin kaptan yardimcilarindan digeriyim diğeri de Cansu. 30 yadindayim. Yuksek kimyagerim. Calisiyorum. 5 yillik evliyim. Ben 11 ağustosta takima girmiştim. 2 ayda 8.2 kg vererek hamilelikten dolayi zorunlu mezun oldum. Hedefime ulasmistim hedef guncelleyecegimiz hafta bebisten haberini aldik. Ama çok sevdiğim takimimi birakamadim. Hala sizinleyim.

Nick değişmiş
Oğlum olduğu için çok mutluyum bebeklerin cinsiyeti yok canının canı onlar
Glifor için defresiflestoriyor diyorlar aşırı diaree
her zaman bekleriz aile gibi olduk

@erigim tatlim iste ilk basta mide bulantisi, ishal falan yapiyor ama bırakmamak lazim. Zamanla 1 haftada falan geçiyor. Birde kesinlikle ac karnina içmemek lazim. Ya yemek arasi yada yemekten hemen sonra. O zaman etkiler biraz daha hafif geçiyor.
Cinsiyet konusunda da haklisin.

Glifor normalde seker ilaci arkadaslar. Ama direnc varsada veriyolar ve gercekten zayoflamaya yardimci. Bide tansiyin ilaclar muthis odem attiriyo icinde odem attirmaya yardimci ilac var hele bitanesi varya ohoooo bana dr vermisti cok odem oluyodu bende wc den cikamiyodum Ama mutlaka dr kontrolunde alinmali

@erigim evetcya degistim nickimi forumda cok bebek icin dua eden insan var onlarin gozune sokar gibi hissediyodum kendimi. Annesi gitti ruzgar kaldi :))

Son düzenleme:
menum
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 cay kasigi tahin pekmez
1 sosis kizartma
2 dilim ekmek

ogle
2 kase mercimek corbasi

Ara bi avuc kuruyemis

aksam
2 dilim ekmegn arasina peynir koydum yedim

2 lt su
15 dkk kalca bacak karin egz.

Nabersınızzzzzzz kız Kanguru_ cok dusuncelı ınce bı davranıs takdır ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…