- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Gecmis olsun canim uzuldum valla tek basina yolculuk yapmak cok zor oluyo bu yuzden
Neden kotu ayrıldınız ki kardeslerimle atisinca ben de çok üzülüyorum kafaya takiyorum inşallah duzelir aranız.sıkıntı atlatmissin geçmiş olsun hava alanında beklemek çoook sıkıcı evine kavusmussun gözün aydın
Geçmiş olsun seçilcim ya niye fenalaştın ki? Kardeşinin sınav haftası ya streslidir biraz alttan alsaydın.
*ay su tabloyu dyzeltiyim derken iyice batirmisim akşam evde dyzeltiyimYaz bakim menunu neler yemisson
Selam kızlar, çok kötü bir günün ardından bugün İstanbuldan selamlar hepinize... Dün çok kötü bigün yaşadım. Kardeşimle tartışarak ayrıldık. Metro da tansiyonum düştü bayılıyordum durakta indim hemen çok kötü oldum nefes alamadım, konuşamadım.Yaşadıklarımdan sonra bide üstüne 2 saat rötar derken , dün havaalanında resmen 8 saat kaldım, bildiğiniz Adnan menderes h.a nın evsahibi gibi oldum.. Neyseki şükür evime, odama kavuştum. İnsanın evi gibi yok .. Neyseki dün beklerken havaalanında d&r ı gördümde bi kitap aldım kendime hemen öyle vakit geçirdim... Dün kü menümde saçma oldu. Aç kaldım tabi(
Sabah: kahvaltı resmini atmıştım
Gün boyunca torkunun tambuğdaylı bisküvisini yedim
Uçağa binince de küçük bi etli wrapla ayran verdiler.
canım geçmiş olsun evine kavuşmuştur hadi gözün aydınBugün tartıldım kızlar. Sabah kahvaltısını yaptıktan sonra 60,2 çıktım. Bana sanki daha çok kilo vermişim gibi geldi. Annemle teyzemde sen ne kadar çok zayıflamışsın falan dedi ki yeni aldığım şeylerde bol gelmeye başladı anlamadım ben sadece 300 gr vermeyi :/ tartı da mı bi sorun var , yada fazla kilom azaldıkça daha az versem bile çok mu belli oluyor anlamadım .
Kızlar ben çok zayıfladım ya anneannem tutturdu daha kilo verme, hasta olacaksın demeye :) şimdide elmayla mandalina soymuş getirmiş ye bunlardan zarar gelmez vitamin olur diyo :) canım benim ya kıyamam :)
*ay su tabloyu dyzeltiyim derken iyice batirmisim akşam evde dyzeltiyim
Sabah
1elma
1bardak süt
Akşam
Balık
Salata
1kibrit kutusu kadar piyano kek
canım geçmiş olsun evine kavuşmuştur hadi gözün aydın
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben kilitli poşetlerden aldım her akşam ne olur olmaz diye yanıma tam buğdaya yapılmış sandviç alıyorum. Minicik sakla kapları aldım içleri meyve badem koyup atıyorum çantaya bazen lazım oluyor yoksa dışarda rezil oluyorum sende dene istersen.Selam kızlar, çok kötü bir günün ardından bugün İstanbuldan selamlar hepinize... Dün çok kötü bigün yaşadım. Kardeşimle tartışarak ayrıldık. Metro da tansiyonum düştü bayılıyordum durakta indim hemen çok kötü oldum nefes alamadım, konuşamadım.Yaşadıklarımdan sonra bide üstüne 2 saat rötar derken , dün havaalanında resmen 8 saat kaldım, bildiğiniz Adnan menderes h.a nın evsahibi gibi oldum.. Neyseki şükür evime, odama kavuştum. İnsanın evi gibi yok .. Neyseki dün beklerken havaalanında d&r ı gördümde bi kitap aldım kendime hemen öyle vakit geçirdim... Dün kü menümde saçma oldu. Aç kaldım tabi(
Sabah: kahvaltı resmini atmıştım
Gün boyunca torkunun tambuğdaylı bisküvisini yedim
Uçağa binince de küçük bi etli wrapla ayran verdiler.
*ay su tabloyu dyzeltiyim derken iyice batirmisim akşam evde dyzeltiyim
Sabah
1elma
1bardak süt
Akşam
Balık
Salata
1kibrit kutusu kadar piyano kek
canım geçmiş olsun evine kavuşmuştur hadi gözün aydın
Tlattin dugun telasinida hadi gecmis olsunSelam Kizlar ben geldimmmmm. 1 saattir geçmişi okuyorum ama hepsini okudum haberiniz olsun. O kadar çok alinti vardi ki hepsini yapamadim. Ama şöyle bir ozet geceyim.
Çok felaket Yoruldum. Cuma kina cmtesi düğün vardi. Ama çok şükür kazasiz belasiz atlattik. Her ikisi de çok güzel geçti. Kina için elbise alamamistim ya perşembe aksami esimle girdigimiz 2. Dukkan dan aliverdik ayfercim aynen senin dediğin gibi oldu :)
Perşembe günü Dr gittik. Testlerinin sonuclari gayet güzel cikmis. Pitircigimda büyüyor teyzeleri 10. Hafta icindeyiz. Simdilik herşey yolunda ama mide bulantilqrim biraz artti sanki. Ama buna sukur çünkü çok rahatsiz etmiyor.
Bu arada hamile olduğumu duymayan bi sagir sultan kaldi ona da beden diliyle anlatmayi düşünüyorum :)))
Bu haftaki ortalamamizi görünce resmen gözlerim acildi kalbim sıkısti. Nooluuyyooorrrr bize yawwww hic yakisiyor mu??? Yapmayin hanimlar kendinize bunu yapmayin lütfen. Bundan sonra Ayfer gibi benimde sıkı takibimdesiniz ytek tek menü takibi yapip günlük ceza verelim. Ama bu ders olsun bize aynisinin olmayacağına eminim. Kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerin daha dikkatli olacaklarini düşünüyorum.
KraliceElsa canim her zaman söylediğim adi gibi 10 numara takimimiza hoş geldin.
M Merve tatlim hic bir yere gitmek yok. Elimizden ne geliyorsa hep beraber yapicaz.
dudujan tatlim tekrardan hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.
Tlattin dugun telasinida hadi gecmis olsunbebisin iyi olmasina secindim cinsiyet ne zmn belli oluyodu yaa buyuk bi heycanla hamislerimizin cinsiyetlerinn belli olmasini bekliyorum
kimyager1508 canım çok hoşbuldum ve çok sevindim sonuçlarına darısı başımıza inş :)
Sabah alese girdim çok uzak okul çıktı yeni geldim yemek yedim yazayım hemen dedim.
Sabah:
2 bardak şekersiz açık çay
1 adet simit (diyetisyenim çok zorda kalırsan akşam ki ekmekleri çıkarıp yiyebilirsin demişti)
ara öğün yapamadım sınav yüzünden
Öğlen:
1 adet kırmızı biber+1 adet yeşil biber+1 adet kuru soğan+1 yumurta yağsız menemen
2 bardak ayran
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday
birazdan ara öğün yapacam 1 adet mandalina ve 8 adet fındık
Akşamada misafir var ama yabancı değil onlarada tavuk ve sebzeli düdükleri haşlayacam tam diyet yemeği :)
Yanına karnıbahar+brokoli+havuç salata
1 kase yeşil mercimek çorbası
Dedigin gibi saglikli hayirli bi evlat olsunda gerisi onemli degil canim banada hep kiz diolardi erkek olduÇok sağol canimm. Hic bilmiyorum ki canimm muhtemelen 2 aya kadar belli olur. Ama %80 olarak herkes erkek diyor. Ama hic önemli değil şuan tek temennim sadece sqglikli olması ve hayirlisiyla kucagima alabilmek. Ama her ne kadar erkek hissetsem de kiz olsa diye düşünmüyor değilim :))
Dedigin gibi saglikli hayirli bi evlat olsunda gerisi onemli degil canim banada hep kiz diolardi erkek oldu
Hoşbuldum. Gerçekten de on numara bir takım, açıkçası bu kadar sıcak bi ortam hayal etmemiştim. Herkes çok samimi, ben de bütün mesajları okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, tabi çocuklardan fırsat buldukça:)Selam Kizlar ben geldimmmmm. 1 saattir geçmişi okuyorum ama hepsini okudum haberiniz olsun. O kadar çok alinti vardi ki hepsini yapamadim. Ama şöyle bir ozet geceyim.
Çok felaket Yoruldum. Cuma kina cmtesi düğün vardi. Ama çok şükür kazasiz belasiz atlattik. Her ikisi de çok güzel geçti. Kina için elbise alamamistim ya perşembe aksami esimle girdigimiz 2. Dukkan dan aliverdik ayfercim aynen senin dediğin gibi oldu :)
Perşembe günü Dr gittik. Testlerinin sonuclari gayet güzel cikmis. Pitircigimda büyüyor teyzeleri 10. Hafta icindeyiz. Simdilik herşey yolunda ama mide bulantilqrim biraz artti sanki. Ama buna sukur çünkü çok rahatsiz etmiyor.
Bu arada hamile olduğumu duymayan bi sagir sultan kaldi ona da beden diliyle anlatmayi düşünüyorum :)))
Bu haftaki ortalamamizi görünce resmen gözlerim acildi kalbim sıkısti. Nooluuyyooorrrr bize yawwww hic yakisiyor mu??? Yapmayin hanimlar kendinize bunu yapmayin lütfen. Bundan sonra Ayfer gibi benimde sıkı takibimdesiniz ytek tek menü takibi yapip günlük ceza verelim. Ama bu ders olsun bize aynisinin olmayacağına eminim. Kilo verenleri tebrik ediyor veremeyenlerin daha dikkatli olacaklarini düşünüyorum.
KraliceElsa canim her zaman söylediğim adi gibi 10 numara takimimiza hoş geldin.
M Merve tatlim hic bir yere gitmek yok. Elimizden ne geliyorsa hep beraber yapicaz.
dudujan tatlim tekrardan hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.
Hoşbuldum. Gerçekten de on numara bir takım, açıkçası bu kadar sıcak bi ortam hayal etmemiştim. Herkes çok samimi, ben de bütün mesajları okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, tabi çocuklardan fırsat buldukça:)
Nick değişmiş
Tlattin dugun telasinida hadi gecmis olsunbebisin iyi olmasina secindim cinsiyet ne zmn belli oluyodu yaa buyuk bi heycanla hamislerimizin cinsiyetlerinn belli olmasini bekliyorum
Oğlum olduğu için çok mutluyum bebeklerin cinsiyeti yok canının canı onlarÇok sağol canimm. Hic bilmiyorum ki canimm muhtemelen 2 aya kadar belli olur. Ama %80 olarak herkes erkek diyor. Ama hic önemli değil şuan tek temennim sadece sqglikli olması ve hayirlisiyla kucagima alabilmek. Ama her ne kadar erkek hissetsem de kiz olsa diye düşünmüyor değilim :))
Glifor için defresiflestoriyor diyorlar aşırı diareedudujan tatlim insulin direncin için glifora baslissin. Bende de PCO ya yatkinlik olduğu için 2 ay glifor kullandim hamile kalmadan önce kesinlikle tavsiye ederim. Hem kilo vermeye de yardimci oluyor. İlk basta mide bulantisi yapıyor ama sakin birakma. İlk 1 hafta günde 1 iç sonra 2 ye cikarabilirsin.
her zaman beklerizHoşbuldum. Gerçekten de on numara bir takım, açıkçası bu kadar sıcak bi ortam hayal etmemiştim. Herkes çok samimi, ben de bütün mesajları okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, tabi çocuklardan fırsat buldukça:)
Glifor normalde seker ilaci arkadaslar. Ama direnc varsada veriyolar ve gercekten zayoflamaya yardimci. Bide tansiyin ilaclar muthis odem attiriyo icinde odem attirmaya yardimci ilac var hele bitanesi varya ohoooo bana dr vermisti cok odem oluyodu bende wc den cikamiyodum Ama mutlaka dr kontrolunde alinmali@erigim tatlim iste ilk basta mide bulantisi, ishal falan yapiyor ama bırakmamak lazim. Zamanla 1 haftada falan geçiyor. Birde kesinlikle ac karnina içmemek lazim. Ya yemek arasi yada yemekten hemen sonra. O zaman etkiler biraz daha hafif geçiyor.
Cinsiyet konusunda da haklisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?