Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar brokoli tarifi verin nettekiler hep mısırlı mümkünse misirsiz olsun bi havuç bi küçük patates belki ama

Kaynana iyiymis ama yemek icin bile aklina dusurme, bosver

Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin

Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Ben sebzeyi genelde aksama birakiyorum ama o zaman yatana kadar cok acikiyorum. En iyisi proteini aksam yemek galiba

Canim ben 2 turlu yapiyorum. Brokolileri hasliyorum. Ya direk ona sarimsaklu yoğurt Doluyorum yada yanina havuç, közlenmiş biber falan garnitür hazirlqyip z.yagi, nar eksili sos hazirlayio sosluyorum. Ama yoğurtlu olani daha çok seviyorum.
Kızlar brokoli tarifi verin nettekiler hep mısırlı mümkünse misirsiz olsun bi havuç bi küçük patates belki ama

Canım brokoli+karnıbahar+havuçu ayrı ayrı haşlıyorum ama diri kalacak şekilde.Sonra sarımsak+limon ve 1çay kaşığı zeytinyağ çok güzel oluyorm.Sadece brokoli olduğunda haşlıyorum üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum.
Kaynana iyiymis ama yemek icin bile aklina dusurme, bosver
Düşününde diyorum ümmüş senin çenesi kesecem zayıflayıp acayip işe yarıyor
Ben sebzeyi genelde aksama birakiyorum ama o zaman yatana kadar cok acikiyorum. En iyisi proteini aksam yemek galiba
Bende ilk başlarda öyle yapıyordum sonra baktım açıkıyorum yer değiştirdim faydası oldu.

masalimsii canım hiç etkilenmez olur muyuz. Çok güzel kilo vermişsin maşAllah subhanallah. Sadece fikrimi söyledim ben. Yoksa böylede fıstık gibisin. Ama ben seni anlıyorum sadece biraz rahatlayıp hafiften almak istiyorsun ve ömür boyuda sürdürmek istiyorsun.

Kahvaltı:
Minicik bir dilim kek
1 yumurta
1 bardak çay
Öğlen:
2-3 yemek kaşığı pilav
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
Akşam:
Bir tabak mantı

simdi ezberimde degil suanki kilon ve hedef ama bence bir 5 kilo daha üst bacak ve göbekten gideri var sanki ama banada öyle gelmis oluyor olabilir

Göbek kalmadı da hiç, basenlerden biraz daha gideni var :) (üzerimdeki tşört kısa ya ondan göbişmiş gibi gözüküyor )

Ya aslında annem ve arkadaşlarımdan etkilendim yoksa yemek yiyemiyorum bile artık. Bide öyle çok cılızlarıda sevmiyorum galiba ondan :)))))

Bugünkü menüm;

Sabah; tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç

Öğlen: tavuklu sebzeli çorba
5 kaşık patlıcan musakka
Küçük biber dolması (yarısını yemedim)
Lıght yoğurt

Akşam; mercimek çorba, ıspanak, 1 dilim tb ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…