- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kaynana iyiymisİnş sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok da stres yapma sağlıkla doğacak inş.
Of hemde ne biçim yiyesim var.Helicobakter yüzünden 1 ay bisküvi+süt sonra diyet o kadar bunaldım ki çok tutuyorum kendimi. Birşey yiyeceğim zaman hemen eşimi arıyorum ya da kaynanamı düşünüyorum
Ben sebzeyi genelde aksama birakiyorum ama o zaman yatana kadar cok acikiyorum. En iyisi proteini aksam yemek galibaKahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin
Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Ya ben 37 senedir bir kez salatasini yedim sadeceKızlar brokoli tarifi verin nettekiler hep mısırlı mümkünse misirsiz olsun bi havuç bi küçük patates belki ama
Kızlar brokoli tarifi verin nettekiler hep mısırlı mümkünse misirsiz olsun bi havuç bi küçük patates belki ama
Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin
Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Canım brokoli+karnıbahar+havuçu ayrı ayrı haşlıyorum ama diri kalacak şekilde.Sonra sarımsak+limon ve 1çay kaşığı zeytinyağ çok güzel oluyorm.Sadece brokoli olduğunda haşlıyorum üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorum.Kızlar brokoli tarifi verin nettekiler hep mısırlı mümkünse misirsiz olsun bi havuç bi küçük patates belki ama
Düşününde diyorum ümmüş senin çenesi kesecem zayıflayıp acayip işe yarıyorKaynana iyiymisama yemek icin bile aklina dusurme, bosver
Bende ilk başlarda öyle yapıyordum sonra baktım açıkıyorum yer değiştirdim faydası oldu.Ben sebzeyi genelde aksama birakiyorum ama o zaman yatana kadar cok acikiyorum. En iyisi proteini aksam yemek galiba
Hepsi bu haftaya ait fotolar kızlar. Sizce daha kilo verirsem çirkin olurmuyum . @erigim @ruzgar_02Ahufizar cansutr ve daha etiketleyemediğim arkadaşlar
mevlam yardimcin olsun tatlimBende kahve içiyorum bende bende
Az sonra sınavım var son dakika göz geçirmeleri:
Eki Görüntüle 1698952
Karşıdan görünen bizim bölüm.
Başarılar canım.Bende kahve içiyorum bende bende
Eki Görüntüle 1698952
Allah zihin açıklığı versin canımm.Bende kahve içiyorum bende bende
Eki Görüntüle 1698952
mevlam yardimcin olsun tatlim
Başarılar canım.
Ne güzel grupsunız siz ya.Allah zihin açıklığı versin canımm.
Sağol canım diyet iyi gidiyor, bu hafta biraz ödemin var o kadar diyete ve spora rağmen gitmedi. Sen nasılsın?KraliceElsa tatlim seni kacirdim sanma :)) nasil gidiyor diyet? 1-2 hafta ya iyice düzen oturtup adapte olursun. Gerçi iki çocukla epey yoruluyorsundur.
simdi ezberimde degil suanki kilon ve hedef ama bence bir 5 kilo daha üst bacak ve göbekten gideri var sanki ama banada öyle gelmis oluyor olabilir
masalimsii canım hiç etkilenmez olur muyuz. Çok güzel kilo vermişsin maşAllah subhanallah. Sadece fikrimi söyledim ben. Yoksa böylede fıstık gibisin. Ama ben seni anlıyorum sadece biraz rahatlayıp hafiften almak istiyorsun ve ömür boyuda sürdürmek istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?