canım yeni üyeler genel yarışma kuralları gereği 2 ay dolmadan maalesef izne ayrılamıyorArkadaslar ben halsiz ve uykusuzum .
moni kaptanim iznin olursa ben yarin tartidan sonra izne ayrilmak istiyorum 15 gun en azindan orucum bitene kadar . Kendimi toparlayana kadar.
Sagol canm inşallahGecmis olsun canim. Ama hic birsey yememissin. Insallh toparlanirsin bir an once.
Aynen hicbisey yememissin insallah iyilesrsinSagol canm inşallah
Sanki beni yazmışsın tatlım aynı bende öyle moraller sıfır oldu ahh şu 5 kilocuk lar inatla gitmiyor inşallah bu cuma bende eksi görme niyetindeyim biraz daha sıkı sarılıcam bakalımBu hafta dusuk gecti kilo bakimindan motivasyon kaybi da yasadim.Pazartesiye guzel baslayacagim cumaya en az 500 600 gr hedefim var .Yilbasina kadar kalan 5 kilomu da vermek istiyorum.
Geçmiş olsun canımİyi geceler ben bu gun 2 bardak su içtim
2 bardak da meyve suyu
bir yumurta haşlanmış hastayım hiç birşey yiyemiyorum
Kizlar salmayalim yaa verelim insallah.Sanki beni yazmışsın tatlım aynı bende öyle moraller sıfır oldu ahh şu 5 kilocuk lar inatla gitmiyor inşallah bu cuma bende eksi görme niyetindeyim biraz daha sıkı sarılıcam bakalım
Haklısın canım zaten burası olmasa ipin ucu iyice kaçacak burda verenleri gördükçe daha cok hırslanıyorum demekki olabiliyor muş diyeKizlar salmayalim yaa verelim insallah.
Benmde yatili misafirim var bu hafta hemde carsamba persembe.. normal oturmali da var nabscam bakalim. Cizgileri es gecmem misafir yaninda pek yemiyorum zaten
Evet evet!! Vericez bazen insan bişeyleri degiştirmek istemiyor hep öyle alismis ya..Haklısın canım zaten burası olmasa ipin ucu iyice kaçacak burda verenleri gördükçe daha cok hırslanıyorum demekki olabiliyor muş diye
İyi yapmışsın işte o ataklar olmasa akşam eşim de tutturdu tatlı istiyorum alayım mı dedi al gözümün önünde yeme ama dedim bana diyor eziyet ediyon kendi kendine ben de dedim 1 kilo fazlalık bile beni rahatsız ediyor bana destek ol köstek olma dedimGecen oturdum diyorumki bugun canim skkn ye gitsin bosver ama
Beynim bir seye karar vermiş bi kere
Yeme birak diyor, baktim ki devami gelmedi istemek onemli.
Benim eşim 2 ay tatli yemeyecekmis karar vermiş insallah degismez fikriİyi yapmışsın işte o ataklar olmasa akşam eşim de tutturdu tatlı istiyorum alayım mı dedi al gözümün önünde yeme ama dedim bana diyor eziyet ediyon kendi kendine ben de dedim 1 kilo fazlalık bile beni rahatsız ediyor bana destek ol köstek olma dedim
Kaćta mezuniyet?günaydın kızlar
cuma 59,3
bugün 58,8mezuniyet geliyor
58 di canım hedefimKaćta mezuniyet?
Ben yedim ya tartilmadan o yuzden anlayamadim bugun pazar saniyorum brn hala
sağol canım buradan çok kopmamaya çalışcam korumak için yoksa cısslar beni başa döndürebilirMaşallah Süpersin yinecimbomlukiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?