Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaslar ben halsiz ve uykusuzum .
moni kaptanim iznin olursa ben yarin tartidan sonra izne ayrilmak istiyorum 15 gun en azindan orucum bitene kadar . Kendimi toparlayana kadar.
canım yeni üyeler genel yarışma kuralları gereği 2 ay dolmadan maalesef izne ayrılamıyor
paylaşımdan muaf olursun ama kilo vermek ve cuma günleri kilo bildirmekle yükümlüsün.
çok geçmiş olsun canım

Bu hafta dusuk gecti kilo bakimindan motivasyon kaybi da yasadim.Pazartesiye guzel baslayacagim cumaya en az 500 600 gr hedefim var .Yilbasina kadar kalan 5 kilomu da vermek istiyorum.
Sanki beni yazmışsın tatlım aynı bende öyle moraller sıfır oldu ahh şu 5 kilocuk lar inatla gitmiyor inşallah bu cuma bende eksi görme niyetindeyim biraz daha sıkı sarılıcam bakalım

Sanki beni yazmışsın tatlım aynı bende öyle moraller sıfır oldu ahh şu 5 kilocuk lar inatla gitmiyor inşallah bu cuma bende eksi görme niyetindeyim biraz daha sıkı sarılıcam bakalım
Kizlar salmayalim yaa verelim insallah.
Benmde yatili misafirim var bu hafta hemde carsamba persembe.. normal oturmali da var nabscam bakalim. Cizgileri es gecmem misafir yaninda pek yemiyorum zaten

Kizlar salmayalim yaa verelim insallah.
Benmde yatili misafirim var bu hafta hemde carsamba persembe.. normal oturmali da var nabscam bakalim. Cizgileri es gecmem misafir yaninda pek yemiyorum zaten
Haklısın canım zaten burası olmasa ipin ucu iyice kaçacak burda verenleri gördükçe daha cok hırslanıyorum demekki olabiliyor muş diye

Haklısın canım zaten burası olmasa ipin ucu iyice kaçacak burda verenleri gördükçe daha cok hırslanıyorum demekki olabiliyor muş diye
Evet evet!! Vericez bazen insan bişeyleri degiştirmek istemiyor hep öyle alismis ya..
Degişime gidince vucud direniyor ama pes etmicez. Saģlik icin kendimizi sevdigimiz icin vericez nabalim.

Gecen oturdum diyorumki bugun canim skkn ye gitsin bosver ama
Beynim bir seye karar vermiş bi kere
Yeme birak diyor, baktim ki devami gelmedi istemek onemli.
İyi yapmışsın işte o ataklar olmasa akşam eşim de tutturdu tatlı istiyorum alayım mı dedi al gözümün önünde yeme ama dedim bana diyor eziyet ediyon kendi kendine ben de dedim 1 kilo fazlalık bile beni rahatsız ediyor bana destek ol köstek olma dedim

Benim eşim 2 ay tatli yemeyecekmis karar vermiş insallah degismez fikri
Etrafinda hep yiyenler olucak sen kararli ve az yemeģi ogreniceksin. Ben bu duruma alistim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…