Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeşil çay almam lazım unutuyorum önceden yaptığım diyetlerde baya etkisini görmüştüm
Bu aralar havalar soğuk gidiyor, suyu soğuk içemiyorum , kaynar suya kilom parçası atıp içiyorum. Bazen içine taze nane, bazende çubuk tarçın koyuyorum. Su içmek daha kolay oluyor. Nane ve limonu şiddetle tavsiye ederim. Hem insanın nefesini açıyor, hemde bu kış aylarında bağışıklığı güçlendiriyor, hemde ödem atmaya yardımcı

Teşekkürler canım bilgilendirmen için havalar soğudu su içme miktarı azaldı zorlada icilmiyor deneyeceğim

Közlenmiş kırmızı biber salatası

Malzemeler
Üç tane közlenmiş kırmızı biber
Dereotu ve maydanoz
Üç diş sarımsak
Bir baş kuru soğan
Tuz zeytinyağı ve limon

Bir cam kaseye yeşillikler ve kuru soğan doğranır sarımsak rendelenir közlenmiş biberler küp küp doğranır tuzu zeytinyağı ve limonu eklenip karıştırılır servis tabağına alınıp afiyetle yenir

jtaime020626 saldirma isteğin cok asiri az yemenden.
Sekerin düsuyor veya cabuk cikiyordur.
Yeme duzenini gozden gecir yoksa tekrar cok asiri az yemenle boşalan yerler tekrar dolar.
Normale kilona donüp miden iyice kuculdgunde daha sz yiyebilirsin ama bunyen alisik degilse yemek yemek isticektir. Birde spor yapiyorsan o yemek yeterli degil.
Daha farkli sekilde beslenmelisin.
Ekmek yerine gecebilecek cerezler,baklagiller
Ayran sut vs bunlari ilsve etmisin

Kaptana soralim insallah ben kesin bilgim yok belli sayi filanvarmi? Diger arkadaslar bilgilendirir. Aynen umarim takimada kendinize de katkili zamanlarinz olur :)
Tmm cnm kaptan kim etiket yapayım
Boy kısa benim oyuzden nekadar versem iyi
156 72 kiloydum
Bi başladım 55e düştüm ama geri aldım hepsini tekrar başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…