Aleyküm selamSelamun aleyküümm..
2 gündür düğün koşturması var demistim ondan gelemedim buraya :/
Cuma:57.6
Güncel:57.1
-500
%0.868
57.6 diye aklımda kalmış öyle hesaplamıştım ama duzelttim simdiPAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (62,1/61,6)
nezesali(56,4/56,4)
Ehlimuhabbet (57,7/57,1)
cimbomlukiz(59,3/58,8)
canevim(72,6/71,6)
jtaime020626 (78,2/)?
H M ( 69,0/69)
moni(107,4/106,9)
60kiloyum(87/)?
sara_28(88,1/86,4)
Hercai91(98,7/)?
GIDI (96/94)
Ekrl (64,3/64,1)
htc132(85/)?
ertugrulunhalimesi(/)?
vorones(56,6/)?
Tamam kaptanim vazgectim zatencanım yeni üyeler genel yarışma kuralları gereği 2 ay dolmadan maalesef izne ayrılamıyor
paylaşımdan muaf olursun ama kilo vermek ve cuma günleri kilo bildirmekle yükümlüsün.
çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımİyi geceler ben bu gun 2 bardak su içtim
2 bardak da meyve suyu
bir yumurta haşlanmış hastayım hiç birşey yiyemiyorum
Kizlar yarin doktora gidecem .
Bendeki bu yorgunluk uykusuzluk nedir neyin nesidir bir ogreneyim. Ve ne yapilacaksa yapim. Cunku iyi degilim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bu ara iyi beslenmeye çalışKizlar yarin doktora gidecem .
Bendeki bu yorgunluk uykusuzluk nedir neyin nesidir bir ogreneyim. Ve ne yapilacaksa yapim. Cunku iyi degilim
Geçmiş olsunKizlar yarin doktora gidecem .
Evet bende baktım 41.siradayimKızlar kimler kaç kilo verdi diye liste yapmışlar ben 29. Sıradayım
33. siradayim tesekkurler siz yazinca haberim olduKızlar kimler kaç kilo verdi diye liste yapmışlar ben 29. Sıradayım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktora görünmekte fayda varKizlar yarin doktora gidecem .
geçmiş olsun canım, kan değerlerin düşüktür büyük ihtimal, vitaminlerine de baktırKizlar yarin doktora gidecem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?