Yoğun sanirim biraz gorur yazdiğinizi elbet
Valla canim. Anlamadim ki. Zaten 1 aydir bu sekilde yiyorum. Oruc ta beni iyice zorlamaya basladi. Neyseki 10 gun kaldi ondan sonra daha bir toparlanacam.jtaime020626 saldirma isteğin cok asiri az yemenden.
Sekerin düsuyor veya cabuk cikiyordur.
Yeme duzenini gozden gecir yoksa tekrar cok asiri az yemenle boşalan yerler tekrar dolar.
Normale kilona donüp miden iyice kuculdgunde daha sz yiyebilirsin ama bunyen alisik degilse yemek yemek isticektir. Birde spor yapiyorsan o yemek yeterli degil.
Daha farkli sekilde beslenmelisin.
Ekmek yerine gecebilecek cerezler,baklagiller
Ayran sut vs bunlari ilsve etmisin
hoşgeldin canım, tabii ki katılabilirsin
Kuzum oruca biraz ara ver istersen sonra tekrar başlarsın, takıma katılınca ilk 2 ay İzin olmuyor diye biliyorumArkadaslar ben halsiz ve uykusuzum .
moni kaptanim iznin olursa ben yarin tartidan sonra izne ayrilmak istiyorum 15 gun en azindan orucum bitene kadar . Kendimi toparlayana kadar.
Sarımsak kokmuyormuEki Görüntüle 2558453
Bu sabahki kahvaltım bu ama salatanın yarısını anca yedim yarısınıda öğle öğününde yiyeceğim
Valla mi ya. Neyse zaten vazgececttim.izin olmasin.Kuzum oruca biraz ara ver istersen sonra tekrar başlarsın, takıma katılınca ilk 2 ay İzin olmuyor diye biliyorum
Gecmis olsun canim. Ama hic birsey yememissin. Insallh toparlanirsin bir an once.İyi geceler ben bu gun 2 bardak su içtim
2 bardak da meyve suyu
bir yumurta haşlanmış hastayım hiç birşey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?