Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Lahana turşusu yemeği

Malzemeler
Ev yapımı lahana turşusu
Haşlanmış nohut
Haşlanmış aşurelik buğday
İsteğe bağlı haşlanmış kemikli veya kuşbaşı et

Yapılışı

Beyaz lahana turşusunu içme suyu ile güzelce pişiriyoruz sonra içine haşlanmış nohut ve aşurelik buğday ekliyoruz sonrada haşlanmış kemikli etlerimizi ve bir miktar etsuyunu ekleyip karıştırıyoruz bir iki taşım daha kaynatıp ocağı kapatıyoruz ılıyınca servis yapıyoruz.

Valla canim. Anlamadim ki. Zaten 1 aydir bu sekilde yiyorum. Oruc ta beni iyice zorlamaya basladi. Neyseki 10 gun kaldi ondan sonra daha bir toparlanacam.
Mesela aksama sadece corba yogurt yemeyi planliyorum. Ama aksam olunca kafamdakilerin ilerisine gidiyorum cumadan berli boyle oldu . Neden oldu anlamadim.
Birde 2 gundur basimi yastiktan kaldirmak istemiyorum. Surekli uyku halindeyim. bana birseyler oluyor ama ne ??
10 gun sonra regl olcam onun alemeti galiba.

Menümü yazayım
Sabah
Közlenmiş kırmızı biber salatası
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak lahana turşusu yemeği

Ara
Dört küçük dilim kış kabağı tatlısı

Akşam
Bir tabak lahana turşusu yemeği
Üç kaşık esmer bulgur pilavı

Su 3 litre spor 30 dakika tempolu yürüyüş

moni

Arkadaslar ben halsiz ve uykusuzum .
moni kaptanim iznin olursa ben yarin tartidan sonra izne ayrilmak istiyorum 15 gun en azindan orucum bitene kadar . Kendimi toparlayana kadar.
Kuzum oruca biraz ara ver istersen sonra tekrar başlarsın, takıma katılınca ilk 2 ay İzin olmuyor diye biliyorum

Iyi geceler hanimlar ben hemen menumu yazip indirimlerde gezmeye devam edeyim
Sabah 9.00
1 krep peynir zeytin bal fistik ezmesi

Oglen yarim lahmacun 1 mandalina

Aksam hamsi kizartma salata

Cayin yaninda 1 hurma 1 avuc leblebi
Suyu az ictim 1 litre
Spor kisa bir yuruyus 20 dk

Kuzum oruca biraz ara ver istersen sonra tekrar başlarsın, takıma katılınca ilk 2 ay İzin olmuyor diye biliyorum
Valla mi ya. Neyse zaten vazgececttim.izin olmasin.
Yok canim ya . Ben bir an once orucumu bitirmek istiyorum . Yoksa icim rahat olmicak. Artik boyle kiloda artis olsada onlari geri verecem insallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…