Sağol canim..Günaydın arkadaşlar dün bende yazamadım komşunun eşi vefat etti ona koştur dur oldu ama kaçamak yapmadım hatta akşam yemedim bileGulhan1 tebrik ederim arkadaşım
Canim tebrikler.Hayirli sabahlar yoldaşlarim iyi haftasonular..
Haftasonlari eşim ve çocuklarimin günü onlar ne isterse o yemeği yapcam ....ama akşamlari yine yemicem tabi..
B3nde erken kapatiyorum. 7 kiloya yakin verdin.Hayirli sabahlar yoldaşlarim iyi haftasonular..
Haftasonlari eşim ve çocuklarimin günü onlar ne isterse o yemeği yapcam ....ama akşamlari yine yemicem tabi..
Sağol arkadaşim...bu hafta daha çok dikkat edelim...bende daha çok dikkat edcem bu hafta sonu...geçen hafta hafta sonu dikkat etmediğim halde güzel eksi gördüm....bu hafta umarim daha güzel bir sonuç görürüm...Canim tebrikler.
2 kez bireysel dereceye girdim ama bu hafta yine giricem.. ugrasicam.
Toplayalim kendimizi. Takim olarak da saldik biraz ama bizde kilolu orani cok fazla yok genel olarak düsük kilolar o yuzden yavasliyor durum tabi
Teşekkür ederim canim..haftaya hedefim 2 ci siraya gitmek..umarim başarbilirim
tebrikler canım
Birgun hepimiz bırakıcaz canımbizi birakip giidecek misin sen de
Kilo koruma grubuna katilacağim ben sonrasinda nasip olursa...yoksa farkinda olmadan geliyo tekrar verilen kilolarBirgun hepimiz bırakıcaz canımnormalde forumda aktif oluyorum geldikce uğrayacağım .. insaallah yakin zamanda olmaz ama ihtiyaç duydudugum an da yine bu takımda olurum..
Moralini bozma canım, bu herkeste olan bir şey diyete ilk başlayınca kilolar hemen gidiyor insanın motivasyonu da artıyor ama sonra yavaşlıyor çok normal pes etmemek lazım bir süre takılsanda sonra vermeye devam ediyorsun.Ayy herkes gidecek ben 2 haftadir oldugum yerde sayiyorum.
Kendime gelip spora baslamam lazim bir an once . Spor olmadan gram gitmiyorum yahuu.
Sağol arkadaşim...bu hafta daha çok dikkat edelim...bende daha çok dikkat edcem bu hafta sonu...geçen hafta hafta sonu dikkat etmediğim halde güzel eksi gördüm....bu hafta umarim daha güzel bir sonuç görürüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?