Umarım bende başarırım şimdiden başım ağrıyor nasıl bir zarar vermişim vücuduma anlıyorum bakalım cuma gününe kadar nasıl olacak merak ediyorumHoşgeldin aramiza...bende çok severdim tatli şekerli şeyleri ama zamanla bünye alişiyo daha az yemeye...ben eskisi gibi sevmiyorum tatli olan ne varsa..yesemde az yiyorum....
Sizinle başaracağım inşallahHoş geldin. Verirsin insallah. Ama cabuk pes etmekkk yokk :)
Ilk başlarda ağrir normal...ileriki zamanlarda rahatlarsinUmarım bende başarırım şimdiden başım ağrıyor nasıl bir zarar vermişim vücuduma anlıyorum bakalım cuma gününe kadar nasıl olacak merak ediyorum
Allah şifa versin inşallahselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Aynı iradesizligi hergün yaşıyorumBen bu akşam saçmaladım ve pirinç pilavı yedim oysa sarımsaklı kinoalı yoğurt hazırlamıştım eskiden böyle iradesiz değildim
Rabbim sanada şifa versin canımMenum.
Ogle
Biraz bulgur pulavi
Yanina firin patates
Aksam
1 porsiyin menemem
Yaninda ekmek
Su 2 litre
Spor yok
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, bu hafta çocuklarda bende hastaydım daha da tam geçmedi ama biraz daha iyiyim o yüzden çok yazamadım. Yediklerime çok dikkat edemedim ama yine de kendimi salmak istemedim azda olsa eksideyim şükür.
Geçen cuma: 60,9 kg
Bugün: 60,5 kg
Fark: 0,4 kg
Yüzde: 0,66%
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim canim..haftaya hedefim 2 ci siraya gitmek..umarim başarbilirim
Tebrikler canım
canım, anlıyorum yoğunsun ama cuma kilo bildirimini unutmamalıydın. takımı zor duruma düşürdün, oysa ne kadar güzel kilo da vermişsin.Kusura bakmayın yaa inanın koştur koştur geçiyor bu aralar.. kızımin öğretmen raporlu ... okula gitmiyo dersleri evde yapiyoruz.. onun haricinde kuzenimin isteme ve söz işleri var ona koşturuyorum.. ayriyetten homeofis işe başladım onun telaşesi.. ...
Sonuc olarak
Hedef 57 idi
Güncel kilom 56.9
%1.04
bireysel derecenden ötürü tebrik ediyorum canım.Teşekkür ederim canim..haftaya hedefim 2 ci siraya gitmek..umarim başarbilirim
hoşgeldin canımEvet bende geldim arkadaşlar 73 kiloyum 164 boyundayım 2.gebeliklile cıktım bu kilolara eski halime 59 kiloya dönmek istiyorum umarım aranızda bunu başarabilirim çabuk pes eden bir yapım var tam bir şeker bağımlısıyım
Sağol canimTebrik ederim canım
Teşekkür ederim kaptanimbireysel derecenden ötürü tebrik ediyorum canım.
Hoş geldin aramiza kendini tanıtır mısın kaç kilosun hedefin neUmarım bende başarırım şimdiden başım ağrıyor nasıl bir zarar vermişim vücuduma anlıyorum bakalım cuma gününe kadar nasıl olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?