Haftasonu menüm istediğim gibi olamiyo.
Kahvalti..
1 porsion menemen
1 dilim ekmek
1/2 dilim terayağli balli ekmek
1 parça beyaz peynir
Bikaçtane zeytin
Öylen ..
1 tabak mercimek manti
1 dilim triluçe..
9-10 tane yer fistiği
Bikaç dilim patates cips
Akşam..
Sütlü neskafe
.
Tesadüfen gördüm tarifi "nefis yemek tariflerinde".ilk kez yaptim .ama tarifte ya sorun vardi yada mercimekten mercimeğe fark var..tarifte 1 su bardaği mercimek ile 2 su bardaği su ile yumuşayip suyunu çekene kadar kaynatin yaziyordu..yumuşayana kadar kaynadi maydaniz .kimyon pulbiber karabiber tuz ile baharatlayip yuvarlayacaktim ama mama gibi birşeyoldu ince bulgurlan zor toparladim...üzerinede az sarimsakli yoğurt ve tereyağli tozbiber veya salçali sos dökülüyo tercihe göre ..cocuklar pek sevmedi ..tadi idare eder fena değildi..Mercimek mantı nasıl oluyor ilk kez duydum ve merak ettim
Tesadüfen gördüm tarifi "nefis yemek tariflerinde".ilk kez yaptim .ama tarifte ya sorun vardi yada mercimekten mercimeğe fark var..tarifte 1 su bardaği mercimek ile 2 su bardaği su ile yumuşayip suyunu çekene kadar kaynatin yaziyordu..yumuşayana kadar kaynadi maydaniz .kimyon pulbiber karabiber tuz ile baharatlayip yuvarlayacaktim ama mama gibi birşeyoldu ince bulgurlan zor toparladim...üzerinede az sarimsakli yoğurt ve tereyağli tozbiber veya salçali sos dökülüyo tercihe göre ..cocuklar pek sevmedi ..tadi idare eder fena değildi..
Insallh canim. Haftaya kalan 5 orucumuda tutayim tekrar guzelce sahalara donecem insallh. Oglumun dogum gu6nude araya gitmisti oda bitti cok sukur .. insallh guzelce tekrar eksileri gorecem.jtaime020626 burdayim kiz ben verebildiğim.kadar uģrasicam :):) bir an once toparlanip eksileri gor canim.
Hoş geldin. Verirsin insallah. Ama cabuk pes etmekkk yokk :)Evet bende geldim arkadaşlar 73 kiloyum 164 boyundayım 2.gebeliklile cıktım bu kilolara eski halime 59 kiloya dönmek istiyorum umarım aranızda bunu başarabilirim çabuk pes eden bir yapım var tam bir şeker bağımlısıyım
Hoşgeldin aramiza...bende çok severdim tatli şekerli şeyleri ama zamanla bünye alişiyo daha az yemeye...ben eskisi gibi sevmiyorum tatli olan ne varsa..yesemde az yiyorum....Evet bende geldim arkadaşlar 73 kiloyum 164 boyundayım 2.gebeliklile cıktım bu kilolara eski halime 59 kiloya dönmek istiyorum umarım aranızda bunu başarabilirim çabuk pes eden bir yapım var tam bir şeker bağımlısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?