Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haftasonu menüm istediğim gibi olamiyo.

Kahvalti..
1 porsion menemen
1 dilim ekmek
1/2 dilim terayağli balli ekmek
1 parça beyaz peynir
Bikaçtane zeytin

Öylen ..
1 tabak mercimek manti
1 dilim triluçe..
9-10 tane yer fistiği
Bikaç dilim patates cips

Akşam..
Sütlü neskafe
.

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Kırmızı ve yeşil biber
Havuç ve turp
Maydanoz ve dereotu
Peynir ve zeytin
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Bir fincan Ananaslı Açaili yeşil çay

Öğle
Bir tabak sebze yemeği

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Salata
Hindi köfte

Su 2,5 litre spor 15 dakika yürüyüş

moni

Mercimek mantı nasıl oluyor ilk kez duydum ve merak ettim

Mercimek mantı nasıl oluyor ilk kez duydum ve merak ettim
Tesadüfen gördüm tarifi "nefis yemek tariflerinde".ilk kez yaptim .ama tarifte ya sorun vardi yada mercimekten mercimeğe fark var..tarifte 1 su bardaği mercimek ile 2 su bardaği su ile yumuşayip suyunu çekene kadar kaynatin yaziyordu..yumuşayana kadar kaynadi maydaniz .kimyon pulbiber karabiber tuz ile baharatlayip yuvarlayacaktim ama mama gibi birşeyoldu ince bulgurlan zor toparladim...üzerinede az sarimsakli yoğurt ve tereyağli tozbiber veya salçali sos dökülüyo tercihe göre ..cocuklar pek sevmedi ..tadi idare eder fena değildi..

Hmmm bir nevi mercimekli köfte gibi olmuş farkıda üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağ biber olmuş ellerine sağlık canım afiyet olsun

jtaime020626 burdayim kiz ben verebildiğim.kadar uģrasicam :):) bir an once toparlanip eksileri gor canim.
Insallh canim. Haftaya kalan 5 orucumuda tutayim tekrar guzelce sahalara donecem insallh. Oglumun dogum gu6nude araya gitmisti oda bitti cok sukur .. insallh guzelce tekrar eksileri gorecem.

Hoş geldin. Verirsin insallah. Ama cabuk pes etmekkk yokk :)

Hoşgeldin aramiza...bende çok severdim tatli şekerli şeyleri ama zamanla bünye alişiyo daha az yemeye...ben eskisi gibi sevmiyorum tatli olan ne varsa..yesemde az yiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…