Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 441.etap***

erigim(77.9/ //%)

cansutr ( 77.5/ / /% )
keskee ( 60.5 / / /% ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4///% )
Ahufizar(58,2/ / /% )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 / -15 /%-2) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:%

@erigim Canım doğru hesaplamadım bilmiyorum ama bu hafta eksi olsamda haftaya telafi edecem sabah aç karnına tartıldım 109 çıktım buna şükür yavaş yavaş ama kalıcı gitsin.

***10.takım 441.etap***

erigim(79.3/ 77.8 /1.5/%1.89)1.4 kg tartı farkı eklenmiştir
cansutr ( 77.5/ / /% )
keskee ( 60.5 /59.1 /1.4 /%1.16 ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4///% )
Ahufizar(58,2/56.7 /1.5 /%0.86 )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/109 /-15 /%-1.99) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:%

Bende de durum ayni

BEn de bikac gundur girmedim, kimseler de ugramamis..
Afiyet olsun canm, ben de adacayi yaptim, esim mac izliyor, ben de kitabimi okuycam ..
Kitap benim için ihtiyaç okumadan yapamıyorum hem bu aralar diyete odaklanmamı da sağlıyor.Ne tarz okursun canım?
boşu boşuna eşimin kalbini kırdım
bunda sürekli regl durumumda olmanın etkisi var sanırım en kısa sürede riadan kurtuluyorum
Of o dönemle çok fena ama erkekler genelde anlıyor canım.Bu aralar beni sinirlendirme de o anlar bence :)

Dün çok moralim bozuktu canım ama pes etmek yok yavaş yavaşta olsa devam edecem 1 yıl 2 yıl artık ne olursa bir bebek daha kaybedemem toplayamıyorum kendimi kayıptan sonra
Canım ben vucuda hiç takılmıyorum ama bebeğimi kaybettikten sonra bu kilo takıntı oldu bende
Of çok yoruluyorsun canım dikkat et sende hasta olma sakın.Çok geçmiş olsun.
haftasonu olsa da yumurta haşlamalı bi kahvaltı yapsam :)
Bende tam yumurta yiyordum bunu okurken :)

Kızlar aslında bu durumda ben 77.8-1.5 76.3 u gormusim ilk defa stres yapmadım kilo kilo diye sanırım beni stres etkiliyor

evet kaptan, stres yapanı döverimmm

aynen canım sabırla devam edince hem daha kısa sürede gidiyor kilolar. yeterki pes etme :) yumurtayı da keyifle ye afiyet olsun :)

evet kaptan, stres yapanı döverimmm
aynen canım sabırla devam edince hem daha kısa sürede gidiyor kilolar. yeterki pes etme :) yumurtayı da keyifle ye afiyet olsun :)
Bende artık stres yapmayacam yavaş yavaş gidecek gelmeyecekler. Sağol canım haftasonu yarın sende yersin yumurta ben pek sevmem lapadan severim diyette iyi pişmiş yazıyor özellikle yiyorum mecburen.

Sağol canım gerçekten çok yorucu ama güzel yorgunluklar bunlar inşallah sen de bir an önce tadarsın. Ben de bir bebeğimi düşükle kaybetmiştim, insan çok kötü oluyor ama sonra arka arkaya iki tane oldu. Hiç kafana takma bence çocuksuz günlerin tadını çıkar sonra bu günlerini, deliksiz uyuduğun günleri çok ararsın. Bol bol dışarı çık kafanı dağıt sürekli diyeti düşünmek de stres yaptırıyor.

Günaydın kızlar nasılsınızz ben de 80.6 kiloyum iki yıl öncesine kadar xsmallara giren ben şimdi gelsin largelar 42-44 beden pantolonlar napcam bilmiyorum moralim bozuluyor

Kızlar öğleden sonra anneme gidecem telefondan takip edecek olsamda çok rahat yazılmadığından menü yazayım unutmadan.
Sabah:
2 dilim tm ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 mandalina
5 adet çiğ badem
1 adet domates
Ara öğün:
Elma
Öğlen:
Peynir+marul+domates sandviç hazırladım (annem bana çok uzak oturuyor o yüzden çıkarken yanıma alıp yolda yiyecem artık ışıklarda falan )
Ara öğün:
Kutu sütümü ve elmamı hazırladım.
Akşam:
Anneme dedim ben rejimdeyim sebze yap o da ıspanak yapıyor.
8 yk ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim tb ekmeği
Ara öğün:
Annemde hangi meyve varsa yerin artık her şeyi götürünce bura ev değil mi diye kızıyor :)

İnş canım ama anne olana kadar en az 25 kilo vermen lazım dedi doktor o yüzden önümüzdeki en az 6 ay daha gezmeler bizi bekler.Eşim zaten gezme manyağı benim midem çok kötü olduğu zamanlarda bile moral olsun diye gezme ayarlıyordu hastalıkta bile gezer çocuk olunca naparız bilmiyorum artık cenki eve bağlarım

Bende çok pişmiş seviyorum :) en az 25 dk haşlıyorum
oooo proteinleri yakıyorum diyorsun yani :) Yinede o kadar pişirme canım proteinler sıcakta bozulur. Ayyyy üniversite geldi aklıma bu proteinler ne nazlıydı her şeye bozulurlardı bize de sınavda soru olurlardı :)

oooo proteinleri yakıyorum diyorsun yani :) Yinede o kadar pişirme canım proteinler sıcakta bozulur. Ayyyy üniversite geldi aklıma bu proteinler ne nazlıydı her şeye bozulurlardı bize de sınavda soru olurlardı :)

sorma ya :) eskiden yiyemezdim hiç annem az haşlardı sonra ben 30 dk haşlamaya başladım öyle alıştım şimdi çok seviyorum. geçenlerde 25 dk ya düşürdüm öyle öyle 15-18 dk arasına düşürürsem idealdir :)

Bir fincan Türk kahvesinin mucizevi faydaları olduğunu biliyor musunuz? Birazdan öğreneceksiniz. İşte, Türk kahvesini sevmek için 20 sebep!

Yorgunluk atarız

Günün yorgunluğunu üzerimizden atmak için bol köpüklü Türk kahvesi içeriz.

Kız isteriz

Allah’ın emri, peygamberin kavliyle kız isterken Türk kahvesi ikram ederiz.

Kilo veririz

Yağ yakmayı hızlandırıcı etkisiyle bir fincan sade Türk kahvesi içer, kilo veririz.

Hasret gideririz

‘Kahve bahane, sohbet şahane’ diyerek arkadaşlarımızla bol köpüklü Türk kahvesi içmek için buluşur, hasret gideririz.

Hafızamızı güçlendiririz

Günün her hangi bir vaktinde Türk kahvesi içer, hafızamızı güçlendirir alzheimer hastalığından korunuruz.

Tatlı krizini keseriz

Açlık veya tatlı krizi geldiğinde bir fincan tarçınlı Türk kahvesi içer, tatlı krizini keseriz.

Meme kanserinden korunuruz

Bilimsel testlerle Türk kahvesinin meme kanseri riskini düşürdüğü kanıtlanmıştır ve her gün bir fincan Türk kahvesi içerek meme kanserinden korunuruz.

Fal bakarız

Bazen moral bazen rahatlamak için bol köpüklü Türk kahvesi içtikten sonra ‘Neyse halim, çıksın falim’ diye kapatıp fal bakarız.

Yüksek tansiyonu dengeleriz

Kan basıncını düzenleyen etkisiyle Türk kahvesi sayesinde yüksek tansiyonu dengeler, sakinleşiriz.

Hazımsızlıktan kurtuluruz

Yemek sonrası oluşan şişkinlik, rehavet ve hazımsızlıktan Türk kahvesi sayesinde kurtuluruz.

Sevgimizi belli ederiz

Annemize, babamıza, iş arkadaşımıza sevgimizi belli etmek için ‘sana ellerime Türk kahvesi yaptım’ deyip ikram ederiz.

Bağırsak kanserinden korunuruz

Sindirimi kolaylaştıran ve antioksidan içeren Türk kahvesi sayesinde bağırsak kanserinden korunuruz.

Küskünlükleri sona erdiririz

Türk sinemasının en sevilen isimlerinden Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, eşiyle hayatını anlattığı ‘Kemal’ isimli kitabında ‘hadi gel bir kahve içelim’ diyerek küskünlüklerini sona erdirdiğini söyler.

Baş ağrılarını giderir

Stres, yoğun çalışma gibi sebeple oluşan baş ağrılarını gidermek için Türk kahvesi içeriz.

Sınavlara yardımcı olur

Uykusuz geçen sınava çalışma gecelerinde Türk kahvesi, zindelik ve enerji vererek ayakta kalmamıza yardımcı olur.

Kötü kolesterolden korunuruz

Türk kahvesinin içeriğindeki koruyucu maddelerle kötü kolesterolü düşürür, sağlık kalitemizi artırırız.

Siyah noktaları temizleriz

Türk kahvesinin kendisi gibi telvesi de faydalıdır. Siyah noktalara masaj yaparak yedirir, ılık suyla durulayıp siyah noktaları temizleriz.

Selülitleri yok ederiz

Kan dolaşımını hızlandırıcı etkisiyle selülitleri yok etmeye Türk kahvesi yardım eder. Günde 1 Türk kahvesinin yanında 1 büyük bardak su içerek selülitlerden kurtuluruz.

Mide bulantısından kurtuluruz

Mide bulantısından kurtulmak için Türk kahvesine birkaç damla limon suyu ekler içeriz.

Yağ yakar zayıflarız

Kan dolaşımını dengeleyici etkisiyle Türk kahvesi içerek yağ yakar ve sağlıklı zayıflarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…