Burasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .mutlu pazarlar kızlar. hava güzel bugün. birazdan kendime güzel bir kahve yapıp içeyim diyorumdışarı çıkmayacağım ama evdeyim.
Burasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .
Aynen öyle..ayni zamanda yağmurda yağiyor zaten şu an...ben yağmuru kari severim ama sadece sicak çayimi kahvemi içip pencereden izlersen ..o havalarda da insan dışarı çıkamıyor. çok yağmurda da öyle. yağmur olmasa bile hava çok kapalıysa da, kara kara bulutlar varsa benim içim daralıyor
Aynen öyle..ayni zamanda yağmurda yağiyor zaten şu an...ben yağmuru kari severim ama sadece sicak çayimi kahvemi içip pencereden izlersen ..
Saraamm cnm benimGeçmiş olsun canım ameliyat olacakmısın peki o kadar yoğun çalışıyorsunki kendine biraz vakit ayırmalısın
Ben fransa hava soguk ama gunesliBurasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .
Saraamm cnm benimnasılsın?
Evet olucam cnm sabahları yataktan kalkamıyorum,eğilemiyorum doğrulamıyorum vs... Ama hemen değil 1-2 ay sonra
Çok geçmiş olsun canımKizlar hepinize cok tessekur edrim gevmis olsun dilekleriniz icin.
Bizim su aritmasi vardi su borusuna bagliydi ne olmuşsa .
Boru nasil olmuşsa yerinden cikmis .
Bir kalktim salon mutfak koridor su icinde ..
Hala guluyorum valla az kalsin balik gibi suyun ustunde kalacaktik.
Neyse cok sukur bununla atlatik birde su prize denk gelmis butun şarteller atmis . Allahtan yangin cikmamis.
Cok sukur Rabbime .
Önemli olan oğlunun iyi olması, diğer günler dengelersinArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
O nasıl birşeyr
Cok sağolasın pnomoniden şüphelendi çokşükür başlangıçmış iğneler oksijen ventolin falan şimdi daha iyi
Ben varımBurasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?