Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

mutlu pazarlar kızlar. hava güzel bugün. birazdan kendime güzel bir kahve yapıp içeyim diyorum dışarı çıkmayacağım ama evdeyim.
Burasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .

Burasi çok soğuk ve firtina var...ben Stuttgartdayim ....başka yurtdişinda olan arkadaşlar varmi acaba..merak ettim .

o havalarda da insan dışarı çıkamıyor. çok yağmurda da öyle. yağmur olmasa bile hava çok kapalıysa da, kara kara bulutlar varsa benim içim daralıyor

o havalarda da insan dışarı çıkamıyor. çok yağmurda da öyle. yağmur olmasa bile hava çok kapalıysa da, kara kara bulutlar varsa benim içim daralıyor
Aynen öyle..ayni zamanda yağmurda yağiyor zaten şu an...ben yağmuru kari severim ama sadece sicak çayimi kahvemi içip pencereden izlersen ..

Aynen öyle..ayni zamanda yağmurda yağiyor zaten şu an...ben yağmuru kari severim ama sadece sicak çayimi kahvemi içip pencereden izlersen ..

aynen. pencere kenarına oturacaksın. çay, kahve yanında minnak bir tarçınlı kurabiye. off offf azcık dışarı bakıp azcık kitap okuyacaksın ya da net takılacaksın

Hayırlı akşamlar

Erken yazacağım menumu inşallah yemem kapatiyorum aksami meyve yerim belki 8 de falan

Saat 11 : 2 kaşık patates salatası ,yarım gözleme

Akşam :5 köfte ,1 haşlanmış patates

1 litre su daha icerim yatana kadar

Yürüyüş markete gideceğim birazdan hem yediklerim de erir biraz

Spor yatmadan yapıyorum yine uğrar kaç dk yaptığımı yazarım .

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Maydanoz
İki tane ceviz
Kırmızı biber
Bir fincan Ananaslı Açaili yeşil çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
İki kare bitter çikolata

Akşam
Bir kase cacık
Ciğer sote
Salata

Su 3.5 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş 40 dakika leslie

@moni

Çok geçmiş olsun canım

Önemli olan oğlunun iyi olması, diğer günler dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…