Ben maalesef artıdayım bugün hem yatılı misafirlerim var hem dün akşam misafirliğe gittik hem regl oldum herşey üst üste
Cuma: 59,7 kg
Bugün: 60,5 kg
Hayirli sabahlar arkadaşlar...
Bende ne yazikki artidayim..hastaliğim geçti çok şükür sadece biraz öksürüyorum ama bu seferde regl den dolayi sanirim şişkinlik var..birde dün meyveyi fazla kaçirdim..küçük bir parçada sareleli ekmek yedim
Geçen hafta ...63.1
Bugün.....63.5
400 gram artidayim...
Bir bilginiz varmi aceba .hedef kilomu 57 belirtmiştim önceki zamanlarda....aceba değişiklik yapiliyormu ..hedef kilom 60 olsun istiyorum..
Leslie diye bir spor birde ip atladım .Müzik açıp hopladim zipladimMaşallah arkadaşim...o hangi spormuş söylede bende yapim..
Hedef kilomu sınırsız indirebiliyorsun ama hedef kiloyu arttırmanın bir kriteri vardı sanki ama tam hatırlamıyorum nasıldı, bu arada senin boyun kaçtı?Kaptanimmoni hedef kilom 60 olabilirmi ...bu sene bayaği bir zorlaniyorum 60 kiloyu başarirsam ne ala...zaten gerekte yok 60 dan altina düşmeye....60 kilo çok iyi benim için
Boyum 161..yaşim 44...1 sene önce 58 kiloya kadar inmiştim..hedefe 1 kilo kala Türkiyeye gitmek zorunda kaldim...ama bu sene dediğim gibi zorlaniyorum çocuklar beni bunaltiyo sporu zar zor yapiyorum..bazen yolda yürürken başim dönüyor düşecek gibi oluyorum...Hedef kilomu sınırsız indirebiliyorsun ama hedef kiloyu arttırmanın bir kriteri vardı sanki ama tam hatırlamıyorum nasıldı, bu arada senin boyun kaçtı?
Bende 44 yaşındayımBoyum 161..yaşim 44...1 sene önce 58 kiloya kadar inmiştim..hedefe 1 kilo kala Türkiyeye gitmek zorunda kaldim...ama bu sene dediğim gibi zorlaniyorum çocuklar beni bunaltiyo sporu zar zor yapiyorum..bazen yolda yürürken başim dönüyor düşecek gibi oluyorum...
PAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (59,7/60,5)
Nezesali (56,2/56,3)
Ehlimuhabbet (56,9/)
canevim (71,8/71,2)
jtaime020626 (78,9/)
H M (65,2/)
moni (106,8/106,8)
perihan00 (63,1/63,5)
Htc132 (82,0/)
60kiloyum(88,4/)
sara_28(88/87,7)
Ekrl (64,5/)
2evlatanası (71,5/71,5)
Benim en büyük 15 yaşinda...en küçüğü 7...ama bayaği hiperaktik bir çocuk...ilk cocuğum olsaydi kücük oğlum herhalde tek çocuklan kalirdim..bebekliğide öyleydi..bayaği bi yipratmişti beni...hala ayni değişmedi..Bende 44 yaşındayım
1 ay sonra 45
Benim çocuklar büyüdü, seninkiler küçükmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?