Arkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
Çok geçmiş olsun canim oğluna neyi var ..önemli birşeyi yoktur inşallah..Arkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
Gecmiş olsun canim Rabbim şifa versinArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
Geçmiş olsun canım benim ogluşun iyi olsun yeter yarın dikkat edersinArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
Cok sağolasın pnomoniden şüphelendi çokşükür başlangıçmış iğneler oksijen ventolin falan şimdi daha iyiLeblebide bugün sondu...yemem artik..
Çok geçmiş olsun canim oğluna neyi var ..önemli birşeyi yoktur inşallah..
Maalesef psikolojim zaten el vermiyor bugün diyetiGeçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur oğluşunun
Hastane ortamında diyet olmuyor önce sağlık oğluşun iyileşsin diyetine kaldığın yerden devam edersin
Aynen yapacak birşey yok çok iyi gidiyordum aslında ama ne yapalım yarın devamGeçmiş olsun canım benim ogluşun iyi olsun yeter yarın dikkat edersin
Ya sen kendini fazla ac birakiyorsun bana gore zarar vermesin sana bide hamile kalmayi planliyorsun. . Nacize tavsiyem. Yediklerini biraz daha cogaltabilirsinMenümu yazayim
08:00 de Sabah: 1 muz , Ceviz , Badem , zeytin
Öglen 13:30 da köfte,bulgur pilavi,salata
40 dk leslie
2 litre su
Rabnim sifa versin insallh. Umarim onemli birsryi yoktur bebesinArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
Az yemiyorjmki benm yediklerim tıkıyor bile beni.Ya sen kendini fazla ac birakiyorsun bana gore zarar vermesin sana bide hamile kalmayi planliyorsun. . Nacize tavsiyem. Yediklerini biraz daha cogaltabilirsin
Sende ayni yiyorsun :))Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti
Domates
Marul
1 haslanmis yumurta
1 tane lavas ekmek
Ara
3 tane ceviz
Aksam
Yarim tabak sac alti
Kucuk kase bulgur pilavi
Su 2 litre
Spor yok.
Sabahtan berli dip köşe temizlik
Ne guzel vallahi kiz.Az yemiyorjmki benm yediklerim tıkıyor bile beni.
Suan hala ac degilim.
Ben pekmezimi vitaminlerimide aliyorum ustelik kan tahlilimde normal cikti hepsi.
Yani suan karnim acayip şiş..
Benm yediklerim doldurucu seyler oyle kraker cekirdek filan dehil.
Ceviz badem birer avuc yiyorum muz da yedinmi nasil tok tutuyor. zaten oncesi 2 bardak su. Sora da limonlu sular..
Tahlil yaptirdim sekerim herseyim cok yerinde cikti.
Ben acligi ilk zamanlar hissettm suan hic hissetmiyorum. Esim diyorki sen acikmadinmi hala.. dedim valla karnim patlicak. Benm bugun yedigim kofte 5 taneydi mesela..
Salatam koca kase..
Ben bu sekilde hep duzenle beslendim
Cok stresli oldugum zamanlar boyle olmadi.
Yani o yuzden belli duzeylerde kalabildim.
Yani tavsiye ederim. Benm gibi hem cok yiyerek hem yerinde beslenerek cok kilo veriliyor ve uzun zaman gidiyor
Yok canim az degil dedim ya miktar belirtmedigin icin az gozukuyorSende ayni yiyorsun :))
Bi fark goremedim :)
Arti ne yiyorsun mesela benden?
Ben 4 5 kofte yedim bulgur pilavi yedim
Koca bi salata yedim
Sabahta yumurta yerine muz yedim ekmek yerine ceviz yedim badem yedim 5 tane zeytin yedim. Az mi sence :)
Yok canim az degil dedim ya miktar belirtmedigin icin az gozukuyor
çok geçmiş olsunGunaydin guzel takimim.
Orucun bitme sevinciyle ve dun gece evi su basmasi nedeniyle bu saatlere kaldim.
Cok sukur ki dun gece butun suyu boşaltikk.
Ve kuruladik.
Bugunumuze cok sukur Rabbim.
Evet gelelim bugune kahvalti hala yapmadim yumurtalarimin pismesini bekliyorum.
kuzuya geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?