Geçmiş olsunArkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
3 mile walkmi yapiyorsun abla?Leslie yi 40 dakika yaptım çok iyi geldi
3 mile walkmi yapiyorsun abla?
Iyi geliyor gercekten bazen 40 bazen 80 dk yapiyorum bugun 40 yapabildim.
Yavaştan sizinde almaniz lazmmmmm artikk..Tebrikler canım bireysel gururumuzsun
Sabah aksam yapinca 40 ar dkka cikiyor yaa..Yok canım nerdeee 1 mil yspıyorum ben 80 dakikaya çıkamadım henüz
Valla çok istiyorum ama birşeyi çok isteyince olmazmış ya olacak inşallahYavaştan sizinde almaniz lazmmmmm artikk..
Teşekkur ederim canim
sağol canımGeçmiş olsun
Ne güzel....dengelemek kararlaştirmak lazim aynen dediğin gibi..hem dinimizde fazla yemek ve israf haram ..dünyada onca aç 1 lokma ekmeye muhtac olan insanlar varken..onlarida unutmamak lazim ..heleki kuran kursunda ..gerçek anlamda sevabinida almiş oluruz böylikle..geçen bir hadisi şerif okudum ..eyer bulursam burda paylaşirim..peygamber efendimiz..benim ümmetim için en korktuğum şeylerden biride midesi .tam olarak hatirlamiyorum şimdi burda ysnliş birşey paylaşmayim..ama mide ve hefsle ilgiliydi..
nefsimize sahip çıkamıyoruz kızlar. mide insanın düşmanı. şişmanlık zaten hoş görülmüyor dinen. şişmanlık imanı zayıflatır mıydı neydi yanlışım olmasın öyle birşey de söyleniyor. çünkü ibadetlerde zorlanılıyor. üşeniliyor falan. kalbi zayıflatıyor.Sunnete uygun yasamiyoruz canim.
3/1 su 3/1 yemek 3/1 ide boş olmaliymis.
Karisik yemek cok yemek yerine besinleri tane olarak almak gerekir.
Cok ciģnemek agizda sindirmeyi başlatir sindirim once aģiz sonra midede sonra bağirsakta olur.
Su bile gereksiz yere cok icilmemeli.
Yemeklerden 2 saat sonra su ihtiysci giderilmeli. Yemekten hemen sorasi su hazimsizliga yol acar. Yemekten once su icilmeli.
Bircok fayda var. Insallah uygulayanlardan oluruz. Birde kesinlikle birinci ogün sindirilmeden 2nci ogün yenirse depolama yapar vucut. Once sindirmeyi beklicez. Vucut acikma sinyali verir.
Bizim metabolizmamiz bozuk hicbisey hissetmiyoruz.
geçmiş olsun. şimdi iyidir inşallah.Arkadaşlar bugün çok üzgünüm dün akşamdan beri hastaneydik oğluşum hastaydı dolayısıyla bugün hiç evde yemek yiyemedim ve uykusuzum tabi bu yüzden de bol kaçamakli bir gün oldu simit tost kek Vs hiç yemek yemedim ıvır Zıvır geçti bugün
İyileşecek inşallah çok sağol
nefsimize sahip çıkamıyoruz kızlar. mide insanın düşmanı. şişmanlık zaten hoş görülmüyor dinen. şişmanlık imanı zayıflatır mıydı neydi yanlışım olmasın öyle birşey de söyleniyor. çünkü ibadetlerde zorlanılıyor. üşeniliyor falan. kalbi zayıflatıyor.
insanoğlu çok karışık yiyor. vücuda zarar bu da. nefs en büyük düşman insana. insanların çoğu hazım sorunu yaşıyor. vücut sürekli sindirimle boşaltımla meşgul. bu da yoruyor beyni.
geçmiş olsun. şimdi iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?