Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun, yağ olmasın su olup aksın gitsin

sağol canım inanmayacaksın ama bu sabah tuhaf bir şekilde yarım kilo eksideydim bence akşam yemek yemeyince gün içerisinde yenenler tolöre edilebiliyor çünkü o kadar sıkıyorum gram gitmiyor baklava yiyorum yarım kilo gidiyor ama akşam sadece bir kase naneli pulbiberli yoğurt yedim çok acıktım ama başka bişey yemedim bunun etkisi oldu bence

Günlerdir kabızlık var, kafaya takıyorum.

Yine görümcelermi?
Bazen bende eskileri düşünüyorum,
Şimdiki aklım 20 sene önce olsaydı herşey bambaşka olurdu. Boşuna milletin lafını sözünü çekmişim, günlerce gecelerce gözyaşı dökmüşüm, inanmak istemeyene haklı olduğumu anlatmaya çalışmışım. Şimdi eğer birşey duyarsam üstüne gidiyorum, o da sağolsun kızım sayesinde oldu. Artık üzerime gelmeye çekiniyorlar, arkamdan ne konuştukları umrumda deyil.
Inan nefes almaya başladım, hayat meğer ne güzelmiş, kendi kararlarımı uygulamak, istediğimi yapıp istemediğimi yapmamak.
Bu arada asla kendi çizgimden çıkmadan, seviyemi bozmadan gerçekleşiyor.
Bol bol dua et canım arkadaşım, rabbim daima mazlumun yanında. Sen yeterki iste ve sabret

Aynen canım görümcekler ne konuştukları umurumda değil ancak annelerinin rahatsızlığını bahane edip benim eve çöreklendiler malesef ve eşimin hassas noktası annesi doktorlar hiç bir rahatsızlığı yok demesine rağnen kadın dizlerimin dermanı yok yürüyemiyorum diyor oysa ayakta benden dik duruyor ama kızlarına tutunarak yürümeye başladı onu böyle gören saftirik eşimde evlerine gitmelerine izin vermiyor görümceklerinde işine geliyor sinirimden çatlayacam kendi evlerinden rahat davranıyorlar kumanda ellerinde biz bunu izleyecez deyip onu izliyorlar yada annem bunu izlemek istiyor abiiiii diyorlar olay bitiyor kocam kişisi ne kadar mutsuz olduğumu gördüğü halde umurunda değil bu gidiş giderse kocam kişisi farkında değil ama biz boşanmaya doğru ilerliyoruz başım çatlıyor

Insanlar çok bencilleşti canim..halini çok iyi anliyorum...peki nezaman gitmeyi düşünüyorlar....ve en azindan ev işlerini yapiyorlarmi yemek temizlik vs....yoksa birde işten sonra onlaridami sen yapiyorsun

Insanlar çok bencilleşti canim..halini çok iyi anliyorum...peki nezaman gitmeyi düşünüyorlar....ve en azindan ev işlerini yapiyorlarmi yemek temizlik vs....yoksa birde işten sonra onlaridami sen yapiyorsun

yemek temizlik hakgetire zaten yemek yapacak olsalarda ben yemiyorum onların yaptığı yemeği yağlı tuzsuz bulamaç gibi şeyler seviyorlar gitsinler başka hiçbişey istemiyorum ne zaman gidecekleri belli değil anası bizim evde çok rahatmış sadece oğlunu görünce iyi oluyomuş kendi evinde iştahı bile olmuyomuş töbe töbe bu senede bunu çıkardılar

Aceba bir müddet ailendemi kalsan...herşey daha kötü olmadan eyer sana yakinsa..

Aman be canım bırak ne yaparlarsa yapsınlar, neyseki çalışıyorsun, sürekli yanyana olsan ne yapacaktın.
Seni mutlu eden şeyleri düşün, fırsatın varsa gez toz, arkadaşlarınla vakit geçir. Ben onları bile yapamazdım, olaki yaptım, burnumdan gelirdi.
Çok zor biliyorum, yoklarmış gibi yapabilirmisin

Benimkiler hep bencildi, fırsat bulsalar hâlâ öyleler, malesef bulamıyorlar.
Burda en büyük iş eş de bitiyor. Onun bişeyleri görüp farketmesi gerekiyor.

Benimkide büyük oğluna çok düşkündü, gelinin korkusuna ne deseler yapıyordu. Yeterki oğlundan mahrum kalmasın.
Küçük oğlu gelini zaten cepte, ne yaparlarsa yapsınlar sesleri çıkmıyor, yani vur garibe çal garibe

Benimkiler hep bencildi, fırsat bulsalar hâlâ öyleler, malesef bulamıyorlar.
Burda en büyük iş eş de bitiyor. Onun bişeyleri görüp farketmesi gerekiyor.
Evet doğru birazda vurdumduymaz olmak lazim...eşede düşüyor bu durumu düzeltmek...onlara gicikliğina mesela gel canim biz çikalim veya kendi odamiza geçelim tv yide odamiza alalim..yemeğimizide odamizda yiyelim...veya yemeği yedikten sonra..ben cok yoruldum yatmaya gidiyorum..masayi onlar toplasin..onlarda anlar herhalde..

Abuuu, öyle yapsa kıyamet kopardı canım ne anlamaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…