Herşey kafada bitiyor aslında bunuda biliyorumBuraya girme amacım kontrolü birileri sağlıyor herhafta tartılarak 2 haftadır yapamadim bu yüzden tekrar diyetisyen düşünmeye başladım.tabi birakmicam burayi
Eski listene devam etsenDoğumdan sonra 4 aylıkken gittim 2 ay 76 kilodan 69 düştüm sonra tek yapmaya çalışıyorum halim ortada veremiyorum daha doğrusu ifademe sahip olamıyorum kızıyorum kendimede bebeğim 1 yasayacak nerdeyse bu yüzden tekrar illaki diyetisyenemi gitmem gerek diye dusunuyorum.
Yada bir müddet karbonhidratı tamamen çıkarsanHerşey kafada bitiyor aslında bunuda biliyorum
Güya 2 haftadir eski listeye uyuyorum her hafta farklı liste vermiştiEski listene devam etsen
Biseyler yapmam lazım yiyorum psikoloji olarak rahatsız oluyorumYada bir müddet karbonhidratı tamamen çıkarsan
Bak senin kadınbudu köfte ve patates kızartması kaçamak olmuşMenüm sabah
1 dilim cavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta
Ögle
Filtre kahve
Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4 adet kadın budu köfte
Bi kaç adet patates kızartması
3 litre su
Spor yok
Haklısın yaaa nasıl toparlıyacagım kendimi iyiki burdayım iyiki de siz varsınız yoksa daha kötü olacak stres beni mahvettiBak senin kadınbudu köfte ve patates kızartması kaçamak olmuş
Ne guzel20 dakika leslie yaptim az önce... içim rahat etmedi..50 kaloride yakmiş olsam kârdir
Ben yarın bulgurlu yeşil mercimek çorbası ve salata yemeyi düşünüyorumHaklısın yaaa nasıl toparlıyacagım kendimi iyiki burdayım iyiki de siz varsınız yoksa daha kötü olacak stres beni mahvetti
Turşu hazır mıSelamlar iyi geceler herkese
Sabah
3 cirpilmis yumurta ile krep arasina peynir yesillik
Oglen
1 fincan cay
1 cikolatali gofret
Aksam
1 corba kasesi ispanak yemegi
2 lahana sarmasi
3 kasik barbunya
Tursu
Spor yok su az oldu .
Wc sorunu bugun icin cozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?