Bende gece 2 de hâlâ uyanıktım, burdada 4:45 de saat çaldı kalktım, geri yattım, 2 saat sonra tekrar kalkacam, bir zombi de benim. Tuhaf tarafı stresli deyilim, sadece sabah erken işim olunca uyku tutmuyorİyi sabah lar diyeyim artık bu saatte kızlar sabahım 5 şi ve ben 3 den dir gözler faltaşı zombiler gibi dolanıyorum uyku yok stres cok gözüm mutfakta
Dünkü menüm
Sabah
Tereyağlı omlet
Ögle
1 kalbura bastı tatlısı
Akşam
Benimde mercimek çorbası
5 kaşık bamya
2 kaşık pirinç pilavı
Asıl bundan sonrası 1 elma. Biraz cerez
Resmen kendimi tanıyamıyorum Bi kaç gün dür hakim olamıyorum bu hafta kesin artıdayım
Canim bol bol kefir iç..kefir bağirsaktaki zararli bakterileri temizliyor..iştahini dizginliyor..zararli bakterileri yok ettiği için sağliksiz yiyecekleride canin çekmiyor ilaç gibi geliyor kefir...benim şu an önüme mesela şerbetli tatli koysalar yiyemem..zaten cesaret edememde onca mücadele ile kurduğum dengeyi bozmaktan korkarim....ve burda yediklerini paylaş..bu sorumluluk duygusu veriyor..dikkat ettim menüsünü paylaşmayanlar kilo vermekte zorlaniyor...çünkü kaçamak yapma kapisi açik kaliyor..o kapiyi kapatmak için kontrol disiplin şartİyi sabah lar diyeyim artık bu saatte kızlar sabahım 5 şi ve ben 3 den dir gözler faltaşı zombiler gibi dolanıyorum uyku yok stres cok gözüm mutfakta
Dünkü menüm
Sabah
Tereyağlı omlet
Ögle
1 kalbura bastı tatlısı
Akşam
Benimde mercimek çorbası
5 kaşık bamya
2 kaşık pirinç pilavı
Asıl bundan sonrası 1 elma. Biraz cerez
Resmen kendimi tanıyamıyorum Bi kaç gün dür hakim olamıyorum bu hafta kesin artıdayım
Allah sabır versin inşallah canım cok zor bunlar evleniyorsun sözde mutlu bir yuva aile olabilmek için ama şu aileler işin içine girdimi evlilikten nefret ettiriyorlar üzme kendini Allah tan çalışıyorsun da en azından Bi kaç saat de olsa uzaklaşmak iyi gelir sana
Sagolasın canım elimden geldiğince menü paylaşımı yapıyorum kefir hiç denemedim bugün alayım bakayım şimdi Bi ödem içeçegi hazırlıyorum ne kurtarsam kardır misali emeklerime acıyorum bende bugün artık topluyacagım kendimiCanim bol bol kefir iç..kefir bağirsaktaki zararli bakterileri temizliyor..iştahini dizginliyor..zararli bakterileri yok ettiği için sağliksiz yiyecekleride canin çekmiyor ilaç gibi geliyor kefir...benim şu an önüme mesela şerbetli tatli koysalar yiyemem..zaten cesaret edememde onca mücadele ile kurduğum dengeyi bozmaktan korkarim....ve burda yediklerini paylaş..bu sorumluluk duygusu veriyor..dikkat ettim menüsünü paylaşmayanlar kilo vermekte zorlaniyor...çünkü kaçamak yapma kapisi açik kaliyor..o kapiyi kapatmak için kontrol disiplin şart
Güzel bir fikir..Birde şunadeğinelim,
Kaçamak nedir?
Lütfen herkes kaçamak diye nitelendirdiklerini yazsın, bakalım neyi doğru, neyi yanlış biliyoruz
Benim kaçamak tan kastım genelde 6 dan sonra yemek veya bşrşey ler yemek kaçamak yerine geliyor çünkü gündüz yediklerimizi vucüt gün içerisinde Bi nebze de olsa yakıyor ama akşam yenilen ler direk ertesi gün 1 kiloBirde şunadeğinelim,
Kaçamak nedir?
Lütfen herkes kaçamak diye nitelendirdiklerini yazsın, bakalım neyi doğru, neyi yanlış biliyoruz
Evet aynen katılıyorum yazalım ve utanalım iyi olurGüzel bir fikir..Bundan sonra ayriyetten menü altina yazalim kaçamak diye düşündüklerimizi...
Benim için kaçamak pirinç pilavı tatlı ve ekmek yemek birde gece emzirdikten sonra biseyler atıştırmak elimde değil halsiuz kaliyorumBirde şunadeğinelim,
Kaçamak nedir?
Emzirince biraz zor diyet yapmak..Diyetisyenemi gitmeyi düşünüyorsunKızlar ben kilo veremiyorum tek başıma sanki destek almam gerekiyor sanko hep kontrol altında olmam gerek
Doğumdan sonra 4 aylıkken gittim 2 ay 76 kilodan 69 düştüm sonra tek yapmaya çalışıyorum halim ortada veremiyorum daha doğrusu ifademe sahip olamıyorum kızıyorum kendimede bebeğim 1 yasayacak nerdeyse bu yüzden tekrar illaki diyetisyenemi gitmem gerek diye dusunuyorum....
Emzirince biraz zor diyet yapmak..Diyetisyenemi gitmeyi düşünüyorsun
Eyer öyle düşünüyorsan git canim.diyetisyene.burdan ama yinede ayrilmaDoğumdan sonra 4 aylıkken gittim 2 ay 76 kilodan 69 düştüm sonra tek yapmaya çalışıyorum halim ortada veremiyorum daha doğrusu ifademe sahip olamıyorum kızıyorum kendimede bebeğim 1 yasayacak nerdeyse bu yüzden tekrar illaki diyetisyenemi gitmem gerek diye dusunuyorum.
Buraya girme amacım kontrolü birileri sağlıyor herhafta tartılarak 2 haftadır yapamadim bu yüzden tekrar diyetisyen düşünmeye başladım.tabi birakmicam burayiEyer öyle düşünüyorsan git canim.diyetisyene.burdan ama yinede ayrilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?