Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydin kizlar...unutmadan bildirimimi yapim biraz sonra yine koşturmaca başliyacak...çocuklari okula götüreceğim ve sonrada başka işlerim var....

Geçen Cuma..60.5
Bugün.....59,2
Eksi....1,3
Yüzdem...%2,15..

Sonuçtan memnunum

Tebrikler canım maşallah senin görevin tamamlanmak üzere artık 5 li rakamlara kavuştun

Ben yarın bulgurlu yeşil mercimek çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum
Istersen sende aynısını yap
Evet canım bende artık menüyü degiltircem kabak bana iyi ödem arttırıyor bıkmamak için bir gün yeşil mercimeği bir gün kabak yapayım başka türlü olmayacak bu iş

tebrik ederim canım

Üzülerek yazıyorum öncelikle günaydın lar
Gecen cuma. 62.9
Bu hafta.. 64.3
Artı. 1.40
Üzücü bir sonuç bekliyordum ama bu kadar da beklemiyorum

sağlık olsun olur böyle şeyler insanız sonuçta ve kolay şeyler yaşamıyoruz stres en büyük faktör zaten kortizol hormonunu salgılayıp kilo vermeyi engelliyor bildiğim kadarıyla sende bu hafta stresliydin o yüzden yeterki pes etme sen o kilolardan güçlüsün haftaya eminim çok daha iyi bir sonuçla geleceksin

tebrik ederim canım maşallah

teşekkür canım

bende katılmak isterim ne yapmalıyım :)

katıldın bile hoşgeldin kendini tanıtarak başla kaptanımız moni gelince sana kuralları anlatır

Şu an çok değişik bir smoothi yaptim kafama göre..aci biberli yeşil elmali keten tohumlu sütlü smoothi yaptim....tadi eh işte...evde kendime göre birşey bulamadim bunu yaptim...haftasonu diye kendimi salmak yok artik..hedefe çok az kaldi..

Sagolasın valla diyorum ya iyiki burdayım ve takımıma söz veriyorum haftaya listede eksi ile yer alıcam stres i de artık beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü uzun zamanlar depresyon tedavisi gördüm yine o günlerime dönmemek istiyorum o yüzden artık toplucam kendimi desteğiniz için teşekkürler arkadaşım ve 10.takımım

bende katılmak isterim ne yapmalıyım :)
Hoşgeldin aramiza..3 hafta deneme süreci var..her hafta eksi bildirim yaparsan takim Listesine katilabilirsin...
Hergün menü paylaşimi yapman gerekiyor...ilk sayfada kurallar yaziyor istersen yine bir göz at.

Kızlar çok acil çıktım
Camideyim
Malumunuz kabızlık sorunum var ve regl başlangıcı
Bugün 76,500 çıktım
Oysaki pazartesi 76,000 dı
75 leri beklerken böyle oldu.
Neyse beni bekliyorlar, müsait olan biri benim için yüzde hesaplarsa sevinirim

Geçen hafta 77,300
Bu hafta 76, 500

Umarım geçen haftayı doğru hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…