Amanın 6 dakikalık yağ yakma egzersizi yaptım, ter, su içinde kaldım
Tebrikler canım maşallah senin görevin tamamlanmak üzere artık 5 li rakamlara kavuştunGünaydin kizlar...unutmadan bildirimimi yapim biraz sonra yine koşturmaca başliyacak...çocuklari okula götüreceğim ve sonrada başka işlerim var....
Geçen Cuma..60.5
Bugün.....59,2
Eksi....1,3
Yüzdem...%2,15..
Sonuçtan memnunum
tebrik ederim canım maşallah
Evet canım bende artık menüyü degiltircem kabak bana iyi ödem arttırıyor bıkmamak için bir gün yeşil mercimeği bir gün kabak yapayım başka türlü olmayacak bu işBen yarın bulgurlu yeşil mercimek çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum
Istersen sende aynısını yap
Masallah supersinGünaydin kizlar...unutmadan bildirimimi yapim biraz sonra yine koşturmaca başliyacak...çocuklari okula götüreceğim ve sonrada başka işlerim var....
Geçen Cuma..60.5
Bugün.....59,2
Eksi....1,3
Yüzdem...%2,15..
Sonuçtan memnunum
Günaydin kizlar...unutmadan bildirimimi yapim biraz sonra yine koşturmaca başliyacak...çocuklari okula götüreceğim ve sonrada başka işlerim var....
Geçen Cuma..60.5
Bugün.....59,2
Eksi....1,3
Yüzdem...%2,15..
Sonuçtan memnunum
Üzülerek yazıyorum öncelikle günaydın lar
Gecen cuma. 62.9
Bu hafta.. 64.3
Artı. 1.40
Üzücü bir sonuç bekliyordum ama bu kadar da beklemiyorum
tebrik ederim canım maşallah
bende katılmak isterim ne yapmalıyım :)
Sağol canim...bu ay 400 gram daha versem ayda 2 kilo eksi hedefimi tutturmuş olacağim bu ay için..sende öyle yap o şekilde istikrarli olursun..Tebrikler canım maşallah senin görevin tamamlanmak üzere artık 5 li rakamlara kavuştun
Sagolasın valla diyorum ya iyiki burdayım ve takımıma söz veriyorum haftaya listede eksi ile yer alıcam stres i de artık beynimde bitirmeye çalışıyorum çünkü uzun zamanlar depresyon tedavisi gördüm yine o günlerime dönmemek istiyorum o yüzden artık toplucam kendimi desteğiniz için teşekkürler arkadaşım ve 10.takımım
Hoşgeldiniz aramıza kaç kilo sun canım bol bol eksiler diliyorumbende katılmak isterim ne yapmalıyım :)
Hoşgeldin aramiza..3 hafta deneme süreci var..her hafta eksi bildirim yaparsan takim Listesine katilabilirsin...bende katılmak isterim ne yapmalıyım :)
Hangi egzersiz o söyle bende yapayım
hoşgeldin canım.bende katılmak isterim ne yapmalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?