Kac haftalik gebeliginiz?hayirli olsun sag salim insallah ilk gebelik mi?hoş geldin canım. ben Derya. kaptanımızın yardımcılarındanım. topiğin zorunlu olarakta olsa gebelikten dolayı ilk mezunuyum. ben 2 ayda 8,2 kg verdim. sende moral motivasyon ve doğru beslenme, spor ile o kiloları verirsin.
İlk sayfayı okumanı tavsiye ederim. takım kuralları yazıyor. ama kısaca bahsedersem;
ilk 2 hafta deneme süren eğer kilo verebilirsin 3. hafta listedesin. günlük en az 5 mesaj yazma, günlük menü, su, spor miktarları bildirme zorunluluğu var.
şimdiden başarılar dilerim
teşekkür ederim canım. canım kısmetse bugün 11. hafta bitecek 12. haftaya başlayacağız. evet ilk gebeliğim. oğluşunuda Allah bağışlasın, Allah uzun ömürler versin.Kac haftalik gebeliginiz?hayirli olsun sag salim insallah ilk gebelik mi?
canım benim diyete başladığım zamandan beri sürekli takip ettiğim bi sayfa vardı, oradaki bilgiler çok yardımcı oluyor. Al sorunun cevabı :)
Bir fincan kahvenin kırk hatırı var derler, peki bir fincan kahvenin kaç kalorisi var? Günün her saatinde severek içilen kahve kilo aldırır mı? Cevabı yazımızda bulacaksınız!
Sade Türk kahvesinin, sütlü ya da sade filtre kahvenin kalorisi düşüktür; kilo aldırmaz. Ancak kahve dükkanlarında satılan aromalı, kremalı kahveler çok tehlikelidir! Kremalı, aromalı kahve yaklaşık 600 kaloridir. Durumun can yakıcı kısmını şöyle açıklayalım: bir kahveden aldığınız 600 kaloriyi yakmak için yaklaşık 3 saat tempolu yürümeniz gerekiyor. Düzenli egzersiz yapıyorsanız bile fazladan 3 saat daha egzersiz yapmanız şart! Eh bir de spor yapmıyorsanız; kilo almanız kaçınılmaz! Bu tür kahveler yağlı ve şekerli olduğu için göbek ve bel çevresindeki yağlanmanın da sebebidir.
Özetle, aromalı, kremalı kahveler hem kilo aldırır hem göbek yapar.
Siz siz olun damağımı tatlandıracağım diye o yüksek kalorili ve yağlı kahvelerle vücudunuzu mahvetmeyin. Türk kahvesi ya da filtre kahve ya da Nescafe gibi markalardan hazır kahve alıp evde yapın.
ohhh iyidir iyidir spor. spordan sonra ılık bi duş al rahatlarsın biraz. zaten 2-3 güne bişey kalmaz alışırsın.
Canım sadec nescafe de çok kalori yokmasalimsii nın dediği gibi ama nescafe yerine türk kahvesini tercih etmeye çalış. çünkü nescafe selülit ve göbek bölgesinde yağlanma yapıyor. önceden bende çok içiyordum diyete başlayınca bıraktım. gerçi ben bol süt tozu kullanıyordum
Iyi gunler,arkadaslar.
Nasil cok yediysem artik daha 1.5 ay once 50 kiloyken,su an kiyafetlerim uzerime olmayacak kadar genisledim.
Cesaret edip te tartildim simdi 54.5 kiloyum,nasil aldim ben 4.5 kiloyu 1.5 ayda ((( kilo vermek istiyorum,motivasyon yok.
Burayi buldum,birlikte kilo veririz diye dusunuyorum.
Boyum 160,yasim 24. Kilom da 54.5
Hosgeldiiiin,Cok tesekkur ederim evet,evliyim,17 aylik bir oglum var.
Su anda calismiyorum,ama kisa zamanda baslayacagim tekrar calismaya.
ohhh iyidir iyidir spor. spordan sonra ılık bi duş al rahatlarsın biraz. zaten 2-3 güne bişey kalmaz alışırsın.
Canım sadec nescafe de çok kalori yokmasalimsii nın dediği gibi ama nescafe yerine türk kahvesini tercih etmeye çalış. çünkü nescafe selülit ve göbek bölgesinde yağlanma yapıyor. önceden bende çok içiyordum diyete başlayınca bıraktım. gerçi ben bol süt tozu kullanıyordum
HoşgeldinnnCok tesekkur ederim.Evet,gercekten sansli hissettim baska kilo vermek isteyenlerin oldugunu da goruncehedefim 48.
Insallah veririz birlikte.
Belirli bir program var mi,yoksa kafamiza gore mi takiliyoruz?
Alintılar yüklemiyor yarın olmadık zamanda yüklenir
@Drlch hosgeldin tatlım yardımcı olmuş zaten bütün takım sagolsunlsr sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum
masalimsii aydınlatmıştır E Etabiti turk kahvesi yanına gün kurusu sigarayı aratmaz
E Etabiti kız bizim bebekler daha 10.aya yeni girdi sen dusun
Ama biran önce gitmeli yanı haklisin
cansutr valla ben kötü bir öğretmenim carpe diem diyorum hepte öyle yaptım pismanliklarimda oldu ama iyi ki oldu hayat böyle ani yada içinden geleni tabi abartmadan
sen telefondan girdigin icinmi alintilarda SIKInti oluyor ? bilgisiyarda olmamasi gerekiyor aslinda..bence onun bana karsi birseyi yok ya sanmiyorumbu kiloyla kim baksin
Oyyy allahım korumuş canım.İnşallah canım inanın herşeyden bir hayır var
Eltiyede sezeryan deyince benim Dr dedim bu zaten sezeryanciymis
Çünkü aynı sebep ve ctesi günü yine
Su bitmiş sancin hiç yok ekxtra kordon dusuyo dedi ona neyse gittikapar topar iyi kide sezeryan olmuş bekleseydi mazallah kötü sonuçlar olurdu
Diyetisyen günde 20 dk yürüyüş verdi bende senin gibi olacam galiba:)" Alismamis.... .... da, ....... durmazmis " lafi ne kadar da dogruymys yav
2 gundur yuruyorum guya, su anda yerimden kalkamiyorum. Belum, popom, bacaklarim ve hatta alt kaval kemiklerim dahi agriyor
Mutfak bagiriyor, geeeeel geeeeel yemek yap diye ama, ı ıhhhhh, kalkamiyorum
Canım ben giremedim bugün yoksa ben bekcilik yapıyordum:)Yine kendi kendime sohbet ediyorum galiba
Bende varım beni unuttun mukalorili seylero karvonhidratlari yemiyoruz canom saglikli vesleniyoruz kendilignden gidiyo kilolar
@erigimcansutr Ahufizar masalimsii judiee E Etabiti bide ben yarisiyoruz@kimyager1508 @baldamlasxixmelis bide gamzeli de eski yarismacilarimiz hamileler onlarda ayrilmiyo burdan
Hoşgeldin canım bende varım beni unutmuşlar saymayıEveet,ilk trimester bitmek uzere,yolun 1/3katetmis bulunuyoruz bir sey kalmadi )) sag salim kucagina al insallah cok heyecanli oluyor ilk hamilelik ilk bebek ))) tesekkur ederim allah tum cocuklari korusun )
Ben gelip gidiyorum canım pek kimse yok bu aralar herkesin işleri var yılbaşına toplanır.Kizlar bizim grubun enerjisi mi dustu ne oldu, kimse yok ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?