Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar canlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilime denk gelecek kadar lavas ekmek
Biraz peynir zeytin

Oglen
1 kase mercimek corbasi
4 kasik pilav
1 tavuk but 4 patates (firinda)
Salata

Spor yok suyu takip edemedim yatana kadar icicem biraz daha

Wc sorunum var reglim de 2 gun sonra bitecek cumaya ya nasip

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı labne peyniri
Bir çay kaşığı şekersiz ev yapımı elma pekmezi
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Acı turşu biberi

Ara
Bir elma

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
İki dilim ekmek

Su 2 litre spor yok

moni

Regl oldum iki üç gündür onun verdiği halsizlikle spor yapamıyorum bir haftaya yakındır kalp çarpıntısı başladı onunla, uğraşıyorum böyle giderse bide bunun için doktora gidecem

Benim menüm....

Öylen....
2 dilim wasa
Marul maydanoz
1 kirmizi paprika
1 haşlanmiş yumurta
2 dilim salam
1 dilim kaşar
1 tatli kaşiği pekmez
1 fincan sütlü türk kahvesi

Akşam...
2 büyük bardak yeşil elmali keten tohumlu chia ve kefirli smothi...
1 haşlanmiş yumurta
1 avuç findik..

Spor 30 dakika lesli
20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 ...

Biliyorum şu anki menülerim Ahmet apanin 1 ci seviyesine uygundeğil..Wasa.salam..meyve..kefir keten tohumu chia olmamali...ama grup olarak eyer başlarlarsa tam uyacağim..
Hele salam hiçbir zaman menülerde olmamali

Regl oldum iki üç gündür onun verdiği halsizlikle spor yapamıyorum bir haftaya yakındır kalp çarpıntısı başladı onunla, uğraşıyorum böyle giderse bide bunun için doktora gidecem
Allah şifa versin canim..

Menüne deyil, sonraki yazdıklarına

Kahvaltı
2 yumurta sarısı
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kaşar peynir
1 avuç ceviz
Marul

Akşam
1 küçük kâse pırasa yemeği
1 ortaboy kâse lahana salatası
2 tavuk but ( büyük)
Bugün Nedense kahvaltıda doymadım, akşam çok yedim

Su
1,5 lt olur
Spor
Bugün yok

Menüne deyil, sonraki yazdıklarına
Neyse yemem birdaha salam sosis sucuk vs .smothide sondu bugün..1 tane yeşil elmam kalmişti onu bitirdim ..çocuklar yemiyo tatsiz ekşi diye....yarin 1 ci seviyedeki önemli bilgileri Deftere not edeceğim..aklimda bulunsun...grup olarak olmasa bile kendim başlarim yinede

İyiakşamlar kızlar benim sorunlar bitmiyor dün yazamadım evladın var derdin var Allah acılarını göstermesin ama işte
Neyse menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ögle
3 kaşık makarna
2 sarma
Akşam
2 kaşık yeşil mercimek yemegi
3 litre su
1 saat yürüyüş yaptım

Canlari sağolsun benimkilerde öyle .ahir zamanda çocuk yapip yetiştirmek kadar zor birşey yok bu hayatta...Allah yardimcimiz olsun

Canlari sağolsun benimkilerde öyle .ahir zamanda çocuk yapip yetiştirmek kadar zor birşey yok bu hayatta...Allah yardimcimiz olsun
Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum

Allah cümlemizin yardım cısı olsun inşallah canım

rabbim haklarında hayırlısını versin canım.

Bu aralar boşanmalar yuva dağilmalar hat safada ..inşallah ayrilmazlar düzelir her ne sorunlari varsa..Allah sonumuzu hayir etsin..

saracım geçmiş olsun canım şeker ve tansiyonuna da baktır. kansızlıkta çok kötü çarpıntı yapıyor

Sağol kaptanım tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek 104 civarında oluyor şekerimide evde ölçüyorum normal sınırlarda ama hemoglobinime baktırırım canım

Allah haklarında nasıl hayırlıysa onu nasip etsin inşallah sizede sabır ve kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…