çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? antepde depremi duymuşsunuzdur. geçmiş olsun.
Hayrolsun inşallahRegl oldum iki üç gündür onun verdiği halsizlikle spor yapamıyorum bir haftaya yakındır kalp çarpıntısı başladı onunla, uğraşıyorum böyle giderse bide bunun için doktora gidecem
Allah şifa versin canim..Regl oldum iki üç gündür onun verdiği halsizlikle spor yapamıyorum bir haftaya yakındır kalp çarpıntısı başladı onunla, uğraşıyorum böyle giderse bide bunun için doktora gidecem
Benim menüm....
Öylen....
2 dilim wasa
Marul maydanoz
1 kirmizi paprika
1 haşlanmiş yumurta
2 dilim salam
1 dilim kaşar
1 tatli kaşiği pekmez
1 fincan sütlü türk kahvesi
Akşam...
2 büyük bardak yeşil elmali keten tohumlu chia ve kefirli smothi...
1 haşlanmiş yumurta
1 avuç findik..
Spor 30 dakika lesli
20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 ...
Biliyorum şu anki menülerim Ahmet apanin 1 ci seviyesine uygundeğil..Wasa.salam..meyve..kefir keten tohumu chia olmamali...ama grup olarak eyer başlarlarsa tam uyacağim..
Hele salam hiçbir zaman menülerde olmamali
Neyse yemem birdaha salam sosis sucuk vs .smothide sondu bugün..1 tane yeşil elmam kalmişti onu bitirdim ..çocuklar yemiyo tatsiz ekşi diye....yarin 1 ci seviyedeki önemli bilgileri Deftere not edeceğim..aklimda bulunsun...grup olarak olmasa bile kendim başlarim yinede
Menüne deyil, sonraki yazdıklarına
Hayrolsun inşallah
Allah şifa versin canim..
Canlari sağolsun benimkilerde öyle .ahir zamanda çocuk yapip yetiştirmek kadar zor birşey yok bu hayatta...Allah yardimcimiz olsunİyiakşamlar kızlar benim sorunlar bitmiyor dün yazamadım evladın var derdin var Allah acılarını göstermesin ama işte
Neyse menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ögle
3 kaşık makarna
2 sarma
Akşam
2 kaşık yeşil mercimek yemegi
3 litre su
1 saat yürüyüş yaptım
Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorumCanlari sağolsun benimkilerde öyle .ahir zamanda çocuk yapip yetiştirmek kadar zor birşey yok bu hayatta...Allah yardimcimiz olsun
Allah cümlemizin yardım cısı olsun inşallah canımAminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
rabbim haklarında hayırlısını versin canım.Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
saracım geçmiş olsun canım şeker ve tansiyonuna da baktır.İnşallah canım açıkçası korkuyorum en ufak bir lokma yesem ardından çarpıntı başlıyor
Amin canım sağolasın
Bu aralar boşanmalar yuva dağilmalar hat safada ..inşallah ayrilmazlar düzelir her ne sorunlari varsa..Allah sonumuzu hayir etsin..Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
saracım geçmiş olsun canım şeker ve tansiyonuna da baktır.kansızlıkta çok kötü çarpıntı yapıyor
Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?