- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah sabır versin canımİyiakşamlar kızlar benim sorunlar bitmiyor dün yazamadım evladın var derdin var Allah acılarını göstermesin ama işte
Neyse menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ögle
3 kaşık makarna
2 sarma
Akşam
2 kaşık yeşil mercimek yemegi
3 litre su
1 saat yürüyüş yaptım
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
selam kızlar,
cumaya kaldı 2 gün. lütfen azami dikkatle çok güzel kilolar verelim.
listede bundan sonra artı ve sabit kesinlikle istemiyorum
Gunaydin kızlar bebeğim düzelmedi ve gece hiç uyumuyor iyice dengem şaştı gündüzleri canım bişey istemiyo gece yemek yeme başlıyorum bunu farkettim ne yapicam bilemiyorum
Maşallah arkadaşima....bugün diyetisyen kontrolüm vardı 2 kilo 200 gram yağ yakmışım şimdiden kaptanım bu hafta süper bir eksiyle geliyorum
Canin birşeyler yemek istedikce limonlu su iç..bende işe yariyor..ve spor yap Ahmet apa bey de tavsiye ediyor.Gunaydin kızlar bebeğim düzelmedi ve gece hiç uyumuyor iyice dengem şaştı gündüzleri canım bişey istemiyo gece yemek yeme başlıyorum bunu farkettim ne yapicam bilemiyorum
Çok şükür..sonunda kaynana ve tayfası gitti çok şükür bugünüme bide kalp çarpıntım geçerse çok daha iyi olacam
Maşallah arkadaşima....
Çok şükür...adina sevindim canim şimdi üzerinden dağlar kadar yük kalkmiştir...
Helal olsunbugün diyetisyen kontrolüm vardı 2 kilo 200 gram yağ yakmışım şimdiden kaptanım bu hafta süper bir eksiyle geliyorum
Gözün aydın olsunsonunda kaynana ve tayfası gitti çok şükür bugünüme bide kalp çarpıntım geçerse çok daha iyi olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?