O vakit bende yarın 2. Seviyeye başlayımHayirli sabahlar cümleten...Az önce Ahmet Apanin mesajini okudum..yeni seviyelere başlamak isteyenler yarin başlasin diyor. Yarin en uygun günmüş...yarin başlicam ben o yüzden zaman kaybetmeye gerek yok..
Artı gelmemde kabızlık problemi çözülmek üzere, inşallah güzel eksi bekliyorumListede ki hanımlar, yarın inş güzel bir eksi ile gelicem.sara_28 Gulhan1 ve gezegenfeza nın da çok güzel eksiler göreceğini biliyorum, menülerinden ve azimlerinden. N nezesali Nergis 35 ve Antepia27 sizler de bugün azami dikkat edin lütfen ve yarın eksiyle gelin, takımımız güzel bir derece yapsın.
dün de dediğim gibi asla sabit ve artı istemiyorum.
Bari bol su iç canımGunaydin kızlar uykusuz bir gece daha düzelmedi hala bebeğim.benim yeme duzenimde kalmadi uzgunum
Iciyorum ama y em ekte ne bulursam artikBari bol su iç canım
Aynen canim...O vakit bende yarın 2. Seviyeye başlayım
Ha 39 gün, ha 40 gün deyilmi
Türkiyedeki aktarlara bende hastayim...en sevdiğim aliş veriş yeri...ne yazikki almanyada yok....reformhaus dedikleri yer var ordada türkiyedeki aktarlarda olanin yüzde 20 yok...siradan malzemer nerdeyse.... fark olarak sadece organik...Ülkemiz her yönüyle zengin maşallah...bazi sorunlarda olmasa tam dört dörtlük bir ülke dicem....Valla cennette yaşıyorsunuz güzel Türkiyemdekiler, 100 gr sinamekiye 15 verdik.
Bide heryerde yok.
Türkiyede olsam, gir aktara ne istersen al
Sorunları çıkaranlarda bulupta bulandiranlar.Türkiyedeki aktarlara bende hastayim...en sevdiğim aliş veriş yeri...ne yazikki almanyada yok....reformhaus dedikleri yer var ordada türkiyedeki aktarlarda olanin yüzde 20 yok...siradan malzemer nerdeyse.... fark olarak sadece organik...Ülkemiz her yönüyle zengin maşallah...bazi sorunlarda olmasa tam dört dörtlük bir ülke dicem....
Kaptanım bu ara biraz yoğundum kızım geldi yeme düzenemiz biraz aksadı karbohitratlı yiyecekler hayliyle ağırlıkta oldu
Diyete devamçok uzak duramam zatensen de sık gel ama. çok sık göremiyorum seni
tatlım zaten uzun süredir menü yazmıyordum. arada bir iki yazdım. ama uzun zamandır kilo vermeyince ve hatta alınca kilo bildirimi strese soktu beni. şimdi azcık kafama göre takılayım. şu demir hapını ne zaman bırakacağımı öğreneyim de.
evet öyle yapacağım canım.
çok uzak duramam zaten. bak 2 hafta sonra damladım hemen
evet canım maalesef. azcık serbest takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?