Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Listede ki hanımlar, yarın inş güzel bir eksi ile gelicem. sara_28 Gulhan1 ve gezegenfeza nın da çok güzel eksiler göreceğini biliyorum, menülerinden ve azimlerinden. N nezesali Nergis 35 ve Antepia27 sizler de bugün azami dikkat edin lütfen ve yarın eksiyle gelin, takımımız güzel bir derece yapsın.
dün de dediğim gibi asla sabit ve artı istemiyorum.

Hayirli sabahlar cümleten...Az önce Ahmet Apanin mesajini okudum..yeni seviyelere başlamak isteyenler yarin başlasin diyor. Yarin en uygun günmüş...yarin başlicam ben o yüzden zaman kaybetmeye gerek yok..
O vakit bende yarın 2. Seviyeye başlayım
Ha 39 gün, ha 40 gün deyilmi

Artı gelmemde kabızlık problemi çözülmek üzere, inşallah güzel eksi bekliyorum

Saracağım, sayende yağlı kahve içiyorum, banamısın demiyor.
Salataya zeytinyağı ve keten tohumu ekliyorum, gene yok.
Magnezyum sülfat içsem iyi gelecekde, oda midemi bulandırıyor.
Son çare geçen hafta sinameki otu ısmarladık.
Dün salatama koydum.
Bugünde koyacağım

Valla cennette yaşıyorsunuz güzel Türkiyemdekiler, 100 gr sinamekiye 15 verdik.
Bide heryerde yok.
Türkiyede olsam, gir aktara ne istersen al

Valla cennette yaşıyorsunuz güzel Türkiyemdekiler, 100 gr sinamekiye 15 verdik.
Bide heryerde yok.
Türkiyede olsam, gir aktara ne istersen al
Türkiyedeki aktarlara bende hastayim...en sevdiğim aliş veriş yeri...ne yazikki almanyada yok....reformhaus dedikleri yer var ordada türkiyedeki aktarlarda olanin yüzde 20 yok...siradan malzemer nerdeyse.... fark olarak sadece organik...Ülkemiz her yönüyle zengin maşallah...bazi sorunlarda olmasa tam dört dörtlük bir ülke dicem....

Son düzenleme:
Benim öyle yemeğimde ufak tefek kaçamaklar oldu...pekmez.. bal ..wasa ..sütlü türk kahvrsi yaninda kaşar peynirlen vedalaşmak istedim...
Bu düzene okadar odaklanmişimki artik sağlikli bazi besinler bile kaçamak oluyor artik benim için.....akşama dikkat ederim artik..
Genelde kahvenin yanina çikolata kurabiye yerler ben kaşar peynir hastasiyim...

Son düzenleme:
Sorunları çıkaranlarda bulupta bulandiranlar.
Yine insanlarımız, oysaki şükredecek çok nimetler var

Kaptanım bu ara biraz yoğundum kızım geldi yeme düzenemiz biraz aksadı karbohitratlı yiyecekler hayliyle ağırlıkta oldu
kilo almadım ama tabi veremedimde. Bu arada deprem de yakaladık o da bizi bayağı etkiledi

Diyete devam geldiğimde kimse olmayınca bende gidiyorum
diyetisyenim andinasyon başlatı depremden sonra ara verdik cumartesi tekrar başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…