Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederim memnun oldum veririz insallah incecik oluruz

Selam Kizlar. Benim bulantilqr artti biraz daha. Özellikle aksam isten dönerken serviste trafikten dolayı çok bulaniyor. Kendimi eve zor atiyorum. Dunde öyle bugünde öyle. Hele bugün bas agrimda oldu. Kusmayayim diye kendimi sıktim sanirim ondan. Eve geldim cikarttim. Sonra felaket basagrum oldu bende yattim. Sonra 7.30 gibi Esim kaldirdi. Bi arkadasuna bassagligina gittik. Eve dönüşte yine midem bulandi. Simdi WC ye gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Genelde bulanti 5-6 haftada baslar. Benim 8-9. Haftada başladı offf bende olmayacak diye seviniyordum.

Hiiim cok rahatsiz ediyorsa, druna siyleyip ilac alabilirsin canim. Ben de hic olmamisti, ne iyi gelir bilemiyorum..

Canim hic belli olmuyor ki. Ama son 10 gündür baya bulanti hissi oluyor. Bu cumartesi kontrolum var. Doktorla konusurum. Ama daha önce bulantin olabilir ama ben ilaç falan vermiyorum demişti. Tuzlu kraker hafif şeyler ye ve ortam değişikliği iyi gelir demişti.
Hiiim cok rahatsiz ediyorsa, druna siyleyip ilac alabilirsin canim. Ben de hic olmamisti, ne iyi gelir bilemiyorum..

ve gecenin son assolisti tesrif eder
menüm:
sabah: pirinc corba + 1 tost
aksam: 1 domate sandvic

karbon karbon hic olmadi biliyorum spor yok ama 6 saat ayakta calistim

yarin grsrz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…