Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler herkese
Bugunku menum

Sabah 2 yumurta ile omlet

Oglen
2 lahmacun
1 bardak ayran

Ara 1 kupa filtre kahve
Yaninda mini minnacik kurabiye

Aksam cay yaninda bir avuc karisik kuruyemis

9500 adim yurumusum.
Spor yok tum gun disardaydim az oldu.

Cumaya kadar kacamak yok Allahin izniyle .
Yarim kilo hedefim var

Aslında greyfurt suyu acayip yağ yakıyormuş ama antidepresan içenler içmemelidir yazıyor her yerde doktora sormayı da unuttum, bilemiyorum yani, galiba malum hafta olduğu için tutuldum bir iki güne düzelirim inşallah☺

Yarın yeni bir gün
Menümü yazacağım söz ama sizden de bir söz istiyorum
Menün çok az olmuş,
Falan filan kastan gider şurdan gider burdan gider tarzı yorumlar yapmayın lütfen☺
Sadece kaçamağım olurda oklava gönderin
Makarnayı bıraktım ekmeği poğaçayı pilavı bıraktım
Şu an olursa tek kaçamağım çikolata oluyor
Onu da gözüm aç malum 2 sene tüketmedim ☺.onu da bırakmaya çalışırım
Spor yapamıyorum öbceden biliyorsunuz deli gibi ip atlayıp squat yapardım geçen gğn yapayım dedim 5.de dizim acıdı çok hamlamışım ya
Hakkımızda hayırlısı bakalım

hoşgeldin canım, bize kendini tanıtabilirsin
Ben 30 yaşında, 158 boy 55 kilo ile hızla kilo almaya devam ediyorum. Gün içinde öğünlerde az yiyip, akşama doğru atıştırmalıklarla kilo alıyorum. Ne zaman diyete başlasam iştahım daha çok artıyor. Sabah nasıl uyanacağımı bilmiyorum ama sırf gece 11lerde meyve, çay gibi şeyler tükettiğim için şuan uyuyamıyorum!!!

Evliyim, Nişanlıyken 45 kiloydum düğüne kadar yediklerimle 50 oldum sonrasında eşim yüzünden 55 oldum. Çünkü Eşim kilo almıyor, her yediği şeyden bana da ikram ediyor, sen yemezsen benim de boğazımdan geçmez gibi şeyler söyleyip her türlü abur cuburu birlikte gömüyoruz. Ayrıca neredeyse her ay 1 kilo alıyorum. Gidişatım hiç iyi değil...
Serbest çalışıyorum ama çok da serbest diyemem haftanın her günü (haftasonları dahil) en az 5-6 saat işlerime veriyorum kendimi.

Şuan en çok düşündüğüm, KPSS kasıp, düzenli ve tatil günleri belli olan bir işe kavuşmak. Bununla birlikte eski kiloma dönemesem de (45 kiloda sağlıksız gözüktüğümü söyleyenler oluyordu) 47-48 gibi bir kiloya kavuşursam çok iyi olacak.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar hayırlarla dolu bir hafta olsun inşallah Rabbim herkesin gönlündeki yüreğindeki güzellikleri nasip etsin inşallah
Cuma günü. 63.0
Pazartesi. 62.8
Cokkk şükür 62 leri gördüm
Cumaya iyi sonuç alacağım inşallah

Sabah sayıları ortaya koyalım.
Günaydın şimdi tartıldım 88,6 çıktım.
Bir bardak sirkeli su içtim.Sonra yavaş yavaş iki bardak daha su içtim cnm kahvaltı yapmak istemiyor ama birazdan bı yumurta haşlayıp yiyeceğim.Sen ne durumdasın?

Günaydın bende 83 çıktım.
Sabah büyüğü servise bindirdim küçüğü okula götürdüm. İş yerinde evrağın için gittim 1 bardak çay içtim.
Ben öğlen ve akşam yemek yiyorum. Onun dışında su sade soda sade kahve serbest. Çok üşüyorum az ısınıp kalkayım ev hanımlığı yapayım

Canın ne zaman yemek isterse o zaman ye.
Illede yiyeceğimdiye düşünme.
Mesela ben kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı yapacağım.
Ve sabah 6 da uyandım

Canın ne zaman yemek isterse o zaman ye.
Illede yiyeceğimdiye düşünme.
Mesela ben kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı yapacağım.
Ve sabah 6 da uyandım
Öyle ama benim metebolizma kaplumbağa misali hiç çalışmadığı için saat 9 dan önce kahvaltı yapmam lazım çalıştırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…