- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
bu ne gıı
Aslında greyfurt suyu acayip yağ yakıyormuş ama antidepresan içenler içmemelidir yazıyor her yerde doktora sormayı da unuttum, bilemiyorum yani, galiba malum hafta olduğu için tutuldum bir iki güne düzelirim inşallah☺Kaptanım ben çay tiryakisiyim. 1lt belki olmuştur su ama çay 2. demliğe geçtim say. Açma germe gibi bacak egzersizi yaptım. 20dk Benim daha çok popo bacak filan sorunlu. Göbeğim mayalı hamur kıvamında
Bi yerde okudum miden iyiyse aç karnına portakal yiyip su ile desteklemeliymişin hemen etkisini gösteriyormuş
İnşallah denerim tabiHakikaten hamile gibisin bebişim.
Sinameki otu al, salatalarına ekle ve ye, inşallah iyi gelir
Ben 30 yaşında, 158 boy 55 kilo ile hızla kilo almaya devam ediyorum.hoşgeldin canım, bize kendini tanıtabilirsin
Günaydın şimdi tartıldım 88,6 çıktım.Sabah sayıları ortaya koyalım.
Günaydın bende 83 çıktım.Günaydın şimdi tartıldım 88,6 çıktım.
Bir bardak sirkeli su içtim.Sonra yavaş yavaş iki bardak daha su içtim cnm kahvaltı yapmak istemiyor ama birazdan bı yumurta haşlayıp yiyeceğim.Sen ne durumdasın?
Canın ne zaman yemek isterse o zaman ye.Günaydın şimdi tartıldım 88,6 çıktım.
Bir bardak sirkeli su içtim.Sonra yavaş yavaş iki bardak daha su içtim cnm kahvaltı yapmak istemiyor ama birazdan bı yumurta haşlayıp yiyeceğim.Sen ne durumdasın?
Öyle ama benim metebolizma kaplumbağa misali hiç çalışmadığı için saat 9 dan önce kahvaltı yapmam lazım çalıştırmak içinCanın ne zaman yemek isterse o zaman ye.
Illede yiyeceğimdiye düşünme.
Mesela ben kaçta kalkarsam kalkıyım 12 de kahvaltı yapacağım.
Ve sabah 6 da uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?