- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Troidmi varÖyle ama benim metebolizma kaplumbağa misali hiç çalışmadığı için saat 9 dan önce kahvaltı yapmam lazım çalıştırmak için
Yok ama diyetisyen düzensiz beslenmeden kaynaklı metebolizmamın 35 yaşındaki bir insanla aynı olduğunu söyledi.Normalde hiç kahvaltı alışkanlığım yoktur, sabah yiyemiyorum.Daha önce yemeden yaklaşık 14 kilo verdiğim için metebolizmamın tembelleştigini söyledi.Troidmi var
Yitik şifa seviye 1 bozulan metabolizmayı düzenlemeyi hedefliyorYok ama diyetisyen düzensiz beslenmeden kaynaklı metebolizmamın 35 yaşındaki bir insanla aynı olduğunu söyledi.Normalde hiç kahvaltı alışkanlığım yoktur, sabah yiyemiyorum.Daha önce yemeden yaklaşık 14 kilo verdiğim için metebolizmamın tembelleştigini söyledi.
Calistirmak için özellikle kahvaltı yapmam gerekiyormuş
Adım Elif
Yaşım 33
Boyum 1.70
Mesleğim yok ev hanımıyım
Evliyim
3 yaşında bir çocuğum var
Emzirmiyorum
Kilo alma hikayem doğumdan 15 gün sonra epey zayıfladım 1 sene aynı kiloda kaldım sonra yavaş yavaş kilo aldım sebebi düzensiz ve sağlıksız yemek
Kilo vermeyi sağlık için oğluma daha kaliteli zaman ayırabilmek için malum yaş ilerledi çocuğum hiperaktif kiloda olunca zor oluyor
Daha önce 6.takımda yarıştım
Kullanıcı adım değişti
Kilom 80
Hedef kilom 68
Olabilir ama ben ikinizden de tombigimMormeneksemmm bir rakip daha olabilir mi?
Dikkat edersen bizden daha hızlı verirsin. Nasıl gidiyorOlabilir ama ben ikinizden de tombigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?