Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok ama diyetisyen düzensiz beslenmeden kaynaklı metebolizmamın 35 yaşındaki bir insanla aynı olduğunu söyledi.Normalde hiç kahvaltı alışkanlığım yoktur, sabah yiyemiyorum.Daha önce yemeden yaklaşık 14 kilo verdiğim için metebolizmamın tembelleştigini söyledi.
Calistirmak için özellikle kahvaltı yapmam gerekiyormuş

Yaşınız : 26
Boyunuz: 163
Mesleginiz: sekreter
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk - 4 buçuk yaş
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Bunu inanın bilemiyorum. Az yiyorum ama kilo veremiyorum..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Vücudumdan hoşlanmıyorum. Orantısız. Karın kısmım vücudumdan ayrı bir medeniyet gibi.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Az yiyorum, sürekli yürüyorum gün içinde de sabah akşam da diyebilirim.. Ama kilo veremiyorum. Troid vs var mı onu bilmiyorum ama bi sorun olduğu gerçek..

Şu anki kilonuz: 64.4
Hedef kilonuz: 55

Yitik şifa seviye 1 bozulan metabolizmayı düzenlemeyi hedefliyor

Adım Elif
Yaşım 33
Boyum 1.70
Mesleğim yok ev hanımıyım
Evliyim
3 yaşında bir çocuğum var
Emzirmiyorum
Kilo alma hikayem doğumdan 15 gün sonra epey zayıfladım 1 sene aynı kiloda kaldım sonra yavaş yavaş kilo aldım sebebi düzensiz ve sağlıksız yemek
Kilo vermeyi sağlık için oğluma daha kaliteli zaman ayırabilmek için malum yaş ilerledi çocuğum hiperaktif kiloda olunca zor oluyor
Daha önce 6.takımda yarıştım
Kullanıcı adım değişti
Kilom 80
Hedef kilom 68

Mormeneksemmm bir rakip daha olabilir mi?

Öğlen küçük bir kase yayla çorbası içtim.Sonra komşum geldi oturmaya üç tane şekersiz çayla biraz patlamış mısır ve yarım poğaça yedim sen öğlen ne yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…