Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay cok sevindim cok tesekkur ederim ama cevremdekilere gore ben de siskoyum ))zaten bebek 5-6 aylikkken 53-54 oldum sonra 50 olmustum yine baslamisim kilo almaya
Hem benim boyum da uzun deyil arkadaslar 1.60

hoşgeldin canım ailemize :) biz tüm çatlaklar buraya toplandık, zayıflıyoruz.

Beden olarak evet, ruh olarak asla

gunaydın kızlaaaarr

bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah

çok sevindim canımm, Rabbim bidaha huzurunuzu eksik etmesin inşaallaahh

kızlar bende ödem mi var anlamadım kendimi kilo almış gibi hissediyorum ((((

canım 2 gündür istanbulda lodos esiyor ya ondandır. lodos ödem yapar çünkü

Evet canım boşuna üzülmüşüm ama devam diyete hiçbir şekilde bırakmayacağımıda görmüş oldum :)
İnnnnnsallahhhh ben yilbasina kadar mezun olup, sizi ziyarete gelicem

Gerci ben 64 olmayi basarirsam 2. Hedefim 60 olabilir
Gitme ya 50 olsun hedefin :)
Canım kızkardeşimde öyleydi kapı dışarı çıkamıyordu kraker doluydu çanta o da işe yaramadı,sonunda ilaça başladı çünkü bebek beslenememiş kusmaktan sende bir doktora sor istersen.
günaydın kızlar
Günaydın canım nasıl oldu miden
gunaydın kızlaaaarr

bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
OOO çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın.
Ödemdir canım üzülme sakın ben boşuna takmışım takmaya sendeki de ödemdir.

gunaydın kızlaaaarr

Oooo hadi gozun aydin, bir daha huzurunuz bozulmasin....
Al benden de o kadar.. Gr kilo vermiyorum, yeme duzenim de degismedi, anlayamadim ki...

çok sevindim canımm, Rabbim bidaha huzurunuzu eksik etmesin inşaallaahh

canım 2 gündür istanbulda lodos esiyor ya ondandır. lodos ödem yapar çünkü

sorma canım ya migren ve sinüziti olan biri olarak lodos mahvetti zaten beni bol su içiyorum , biraz öncede türk kahveme tarçın kattım tok tutsun ve tatlı isteğimi azaltsın diye.

Oooo hadi gozun aydin, bir daha huzurunuz bozulmasin....

Al benden de o kadar.. Gr kilo vermiyorum, yeme duzenim de degismedi, anlayamadim ki...

havalardandır canım bide malum kış olunca metabolizma yavaşlıyor, o yüzden hızlandıracak şeylert yapmak lazım. ben tarçınlı türk kahvesi içtim tavsiye ederim

şu sıralar bende migrenden ötürü sürekli serviste mide bulantısı yaşıyorum canım, lodos senide daha çok etkilemiş olabilir

olabilir canım. benim iş yerim birde deniz kenarında tam rüzgar alıyor yani. zaten 2 gündür başağrımda var. doğru söylüyorsun.

@erigim kaptanımızz nerelerde ki :))))
eltisinin yanındadır sanırım. girmeye pek fırsat bulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…