- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Ay cok sevindim cok tesekkur ederim ama cevremdekilere gore ben de siskoyum ))zaten bebek 5-6 aylikkken 53-54 oldum sonra 50 olmustum yine baslamisim kilo almaya
Hem benim boyum da uzun deyil arkadaslar 1.60
Günaydin 15 dk daha
gunaydın kızlaaaarr
bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
Beden olarak evet, ruh olarak asla
gunaydın kızlaaaarr
bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
kızlar bende ödem mi var anlamadım kendimi kilo almış gibi hissediyorum((((
Evet canım boşuna üzülmüşüm ama devam diyete hiçbir şekilde bırakmayacağımıda görmüş oldum :)dudujan canım boşuna uzulmussun bak gitmiş paket paket margarinlrr
@sisyoloji12 ben yokum ya bir kaç gundur sen ondan enerjisi hissettim gel bi sarilayim enerjin gelsinmis gibi mrnu ve spor yapmışsin muahhh gel opem seni
Gitme ya 50 olsun hedefin :)İnnnnnsallahhhh ben yilbasina kadar mezun olup, sizi ziyarete gelicem
Gerci ben 64 olmayi basarirsam 2. Hedefim 60 olabilir
Canım kızkardeşimde öyleydi kapı dışarı çıkamıyordu kraker doluydu çanta o da işe yaramadı,sonunda ilaça başladı çünkü bebek beslenememiş kusmaktan sende bir doktora sor istersen.Selam Kizlar. Benim bulantilqr artti biraz daha. Özellikle aksam isten dönerken serviste trafikten dolayı çok bulaniyor. Kendimi eve zor atiyorum. Dunde öyle bugünde öyle. Hele bugün bas agrimda oldu. Kusmayayim diye kendimi sıktim sanirim ondan. Eve geldim cikarttim. Sonra felaket basagrum oldu bende yattim. Sonra 7.30 gibi Esim kaldirdi. Bi arkadasuna bassagligina gittik. Eve dönüşte yine midem bulandi. Simdi WC ye gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Genelde bulanti 5-6 haftada baslar. Benim 8-9. Haftada başladı offf bende olmayacak diye seviniyordum.
Günaydın canım nasıl oldu midengünaydın kızlar
OOO çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın.gunaydın kızlaaaarr
Ödemdir canım üzülme sakın ben boşuna takmışım takmaya sendeki de ödemdir.kızlar bende ödem mi var anlamadım kendimi kilo almış gibi hissediyorum((((
Oooo hadi gozun aydin, bir daha huzurunuz bozulmasin....gunaydın kızlaaaarr
Al benden de o kadar.. Gr kilo vermiyorum, yeme duzenim de degismedi, anlayamadim ki...kızlar bende ödem mi var anlamadım kendimi kilo almış gibi hissediyorum((((
çok sevindim canımm, Rabbim bidaha huzurunuzu eksik etmesin inşaallaahh
canım 2 gündür istanbulda lodos esiyor ya ondandır. lodos ödem yapar çünkü
Evet canım boşuna üzülmüşüm ama devam diyete hiçbir şekilde bırakmayacağımıda görmüş oldum :)
Gitme ya 50 olsun hedefin :)
Canım kızkardeşimde öyleydi kapı dışarı çıkamıyordu kraker doluydu çanta o da işe yaramadı,sonunda ilaça başladı çünkü bebek beslenememiş kusmaktan sende bir doktora sor istersen.
Günaydın canım nasıl oldu miden
OOO çok sevindim canım allah huzurunuzu bozmasın.
Ödemdir canım üzülme sakın ben boşuna takmışım takmaya sendeki de ödemdir.
Oooo hadi gozun aydin, bir daha huzurunuz bozulmasin....
Al benden de o kadar.. Gr kilo vermiyorum, yeme duzenim de degismedi, anlayamadim ki...
dudujan sağol canım daha iyiyim. ama beni araba mahvediyor. servisle işe gidip gelirken kötü oluyorum.
Gul sen guuul
şu sıralar bende migrenden ötürü sürekli serviste mide bulantısı yaşıyorum canım, lodos senide daha çok etkilemiş olabilir
eltisinin yanındadır sanırım. girmeye pek fırsat bulamıyor.@erigim kaptanımızz nerelerde ki :))))
Hee ben 60 saniyodum hedef kilonu bi ayda 4 kilo verebilirsitabi ama bence hedefini 55 yap cabuk kilo veriyosun sen verirsinGul sen guuulkiz benim mezuniyet hedef kilom 65 bi kere yaniiiii, hedefe son 4 kilo , nabeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?