Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şuanda kendimi çok suçlu hissediyor. öğlen yemeğinde fırında sütlaç vardı bende sütlaçı sevmem ama fırında bol yanmış olana bayılıyorum (ev sütlaçı hiç yemem) neyse işte sütlü tatlı diye yedim

şimdi baktım kalorisine 285 kaloriymiş. öğlen yemeğinde; mercimek çorba, etli sebze yemeği (4 kaşık), taze fasulye (1 kaşık), az salata ve yoğurt yedim.

akşam menüsündede yumurtalı ıspanak yapcam.

Nasil yani takim analizi ? Bizimbisey yspmamiz gerekiyor mu!
yok canım ama analizde kim ne yaptı şak diye yuzune vuruyor extradan kilo versek yeter
Ay cok sevindim cok tesekkur ederim ama cevremdekilere gore ben de siskoyum ))zaten bebek 5-6 aylikkken 53-54 oldum sonra 50 olmustum yine baslamisim kilo almaya
Hem benim boyum da uzun deyil arkadaslar 1.60

Erigim cok tesekkurler kaptanim
ay ben seni takımdan atarım bak boyu 160 kilo 54 şaka şaka hazmetliyim sabretmeliyim 157 bola bende 77den inmeliyim
geçmiş olsun canım hiç belli olmuyor vakti işte
menüler düzensiz ve daha uyuyamadım bile 7de de okula gidicem hala ders çalışıyorum yeter ama
kuzum allah zihin açıklığı versin sanada Ahufizar a da
buz gibi istanbul sabahından hepinize günaydınn canlarrr.
buraya sabah bir kar yagdı şaka gibi esti geçti
gunaydın kızlaaaarr

bugun cok guzel bı gun. cunkuuuu dun esımle konusup barıstık hersey yoluna gırdı ınsallah
hadi .allah bozmasın artık
kızlar bende ödem mi var anlamadım kendimi kilo almış gibi hissediyorum ((((
ödemdir canım sıkma canını
@erigim kaptanımızz nerelerde ki :))))

olabilir canım. benim iş yerim birde deniz kenarında tam rüzgar alıyor yani. zaten 2 gündür başağrımda var. doğru söylüyorsun.

eltisinin yanındadır sanırım. girmeye pek fırsat bulamıyor.
temizlik yapıp gidecegim oraya hemen
seni gidi seni 1 saat yürüyüş kestim biletini

Ohhhhh, gotuuuuur cuma gunu @erigim cok fena yapacak hepimizi

tabi İstanbul böyleyse Ankara nasıldır kimbilir, resmen Aralık ayı geldi :)))

tamam kaptan yürürüm :)) yürüyemezsem artık evde spor yaparım ::)

Bugün akşam yemeğinde yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım. Tariflere baktım , içime sinen olmadı. Kendi tarifimi kendim yapacağım. Yumurta sayısı tariflerde çok fazla. O zaman ben kendimce yapmayı düşündüğüm tarifi yazayım.

1 adet soğanı 1 kaşık sıvıyağ ile soteleyeceğim. Sonrasında doğradığım yarım kilo ıspanağı ekleyip baharatları ekleyip ıspanak yumuşayınca kadar soğanla beraber soteleyeceğim. Ispanak yumuşadığında 2 tane yumurta kırıp pişireceğim :)

Ne kadar basit ve az kalorili akşam yemeğim hazır olacak. Yaklaşık 200 kalori.

bende kaç gündür öyleyim ya ateş var sanki, gözlerim yanaklarım yanıyor başım ağrıyor. bide sürekli uyumak istiyorum.

aynen canım yaaa, tam hastalık havası inşaallaahhh hasta olmayız.

süper olur bence. ben olsam yumurtları göz göz bırakırdım. ben kıymalı yumurta falan öyle severim. eşim göz yumurtayı sevmediği için ben kendime ayrı yaparım :)

bende sevmem göz göz yumurtayı :) sarısıyla beyazı belli olmamalı , iyi pişmeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…